Lanet olası bağımlılık!...

içmiyorrr . içince baştan aşağı dezenfekte bile olsam bazen alıyor kokusunu ve bende ortamda içildi üstüme sinmiş diyorum ama nereye kadar gider böyle bilmem :KK48:
sanırım bırakmak istemiyorum ama bırakmam da lazım of :KK70: bilemedim
Sadece 2 aydır içiyorsan daha doğru düzgün bağımlı değilsindir . Bence hiiiiç uzatmadan yol yakınken dön Hoppa

Çok alakasız gelecek belki ama 30 aydır emzirdiğim oğlumu sütten kesiyorum 2 gündür. Bu sürecin sonunda kocamı boşayacakmışım gibi geliyor bana. Hırsımdan kurduruyorum gebertesim geliyor adamı.
alakasız olan konuya dalayım dedım 30 ay hey maşallah bizim kide 23 aylık emiyor .etraftan hala bırakmadı mı nıdaları yükseliyor😁bende kendımden korktuğum için bıraktıramıyorum.birine catacagımı biliyorum

Sigarayı bırakalı 2. Günümdeyim. Yok böyle bir rezil duygu durumu . Eskiden yaşadığım bütün kötü olaylar yukarı çıkıyor sanki teker teker . Hedefim eşim ve bütün yaptığı hatta yapmadıkları bile batıyor . Kin kusuyorum adama resmen içimden . Böyle hayat mı geçer ya ! 😔

Ya sabredeceğim bir şekilde içmeyeceğim sigara, son 6 aydır güvenimi, hislerimi kaybettiğim eşimi de beraberinde kaybedeceğim , ya da yakıcam bir dal ve problemlerin üstünü kapamaya devam .. :KK14:

Geçecek mi bu yaaaa ?! :KK61:
Geçeçek 2 gün dür içmiyor san bi 2 gün daha dayan sonra istemezsin çay kahveden uzak dur ki tetiklemesin bu ihtiyacını..

Sigarayı bırakalı 2. Günümdeyim. Yok böyle bir rezil duygu durumu . Eskiden yaşadığım bütün kötü olaylar yukarı çıkıyor sanki teker teker . Hedefim eşim ve bütün yaptığı hatta yapmadıkları bile batıyor . Kin kusuyorum adama resmen içimden . Böyle hayat mı geçer ya ! 😔

Ya sabredeceğim bir şekilde içmeyeceğim sigara, son 6 aydır güvenimi, hislerimi kaybettiğim eşimi de beraberinde kaybedeceğim , ya da yakıcam bir dal ve problemlerin üstünü kapamaya devam .. :KK14:

Geçiyor giderek azalıyor 1 ay içinde epey sakinliyor. Hayırlı olsun.

Denesene mesela elektroniği
Kokmuyor da hem nikotini azaltabiliyorsun içindeki
0 nikotin bile alabilirsin
Sigaradaki o kimyasallar yok
Yanlış anlaşılmasın güzellemiyorum, sigara içmeyen birinin elektroniğe başlaması ağır saçmalık ama sigara içen biri içen bırakma yolunda iyi bir geçiş olabilir.
Ağzıma bu kadar uzun süre sigara sürmediğim olmamıştı hiç, bıraktığımda bile aralarda buldu mu çömüyordum. :olamaz:
Elektrnik sigarayi nerden nasil almami onerirsiniz hic bir bilgim yok
Esim de sigarayi zar zor birakti gibi ama yine istiyor yine ictigi oluyor ben de tek tuk iciyorum bunun nikotinsizine nasil gecebiliriz

Elektrnik sigarayi nerden nasil almami onerirsiniz hic bir bilgim yok
Esim de sigarayi zar zor birakti gibi ama yine istiyor yine ictigi oluyor ben de tek tuk iciyorum bunun nikotinsizine nasil gecebiliriz

Merhaba ben direkt dükkandan almıştım markasını vermek izin verilmiyor sanırım burada ama düzgün bir şey alın bence azcık parasına kıyıp sizin için daha rahat olur.
Makineyi alınca içine likit koymanız gerekiyor, likitlerin de % olarak nikotin seviyeleri var.
0% olanlardan seçerseniz nikotinsiz buhar oluyor sadece. :halay:

Bir ilaç varmış sigara bırakma polikingklerinde verilen, c...x diye, onunla bırakan çok var ama yan etkileri de çok, bende sürekli deniyorum başa sarıyorum çünkü çevremden hiç destek göremedim tam tersine hem beni sinirlendirip hem pöfür pöfür içtiler, geçen 3 gün dayandım eşim delirtti yaktım devamı geldi, tekrar deneyeceğim bu akşam başladım

Hazır değilsiniz , hazır olmayacaksınızda.
Oyüzden hazır oldugunuz zamanı beklemeye kalkmayın.
Sorunların bitmesinide beklemeyin çünkü biri biter ama diğeri çıkar.
Oyüzden tüm varınızı yoğunuzu benliğinizi bırakmak için kullanın.
6 ay sonra kayınbabam sigaradan solunm yetmezliğinden kalbi durdu , 30saniye beynine oksijen gitmemiş.beyin ödemi oluştu 2gün hastanede bilinçsiz yattı.ve vefat etti.yaşı daha 65ti.doktor sigarayı bırakmazsan çok yaşamazsın dedi ve haklı çıktı.

Ben de sigara içmediğimde böyle olurdum, eşimin eski yaptığı hatalar aklıma gelir sinir olurdum. Allen Carr Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu kitabını okudum, kitap bitmeden aklımda bitirdim içmedim. Bu kitabı da bu forumda gördüm öyle aldım okudum. İnan şimdi ne kadar sinirlensem de sigaraya koşmuyorum. O kitabı tavsiye ederim. Bence kendine eziyet etme, sigaraya tekrar başla, git kitabı al kendini hazır hissettiğinde okumaya başla. Ben sanki hiç içmemiş gibiyim, aklıma gelmiyor, canım istemiyor, ihtiyaç hissetmiyorum. Ben de sigarayla ilgili her konuya yazıyorum, yardımım dokunur diye.

ilk bir hafta sinirli olunuyor ve dişlerin agrıyacak kolay gelsın simdiden sana

Sigarayı birakalı tam 4 ay olmuş şimdi baktım :KK70:
Valla geciyor ta rahat olun. Haftaya bitecek

Back
X