- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz nasıl bu kadar empatiden yoksun bir millet olduk aklım almıyor. Hele ki bu akılla başına daha çok gelecek var demek nedir? Ahlaksızlıkla suçlamak da cabası. Kız travma sonrası öfkesini çıkaracak yer aramış, boş düşünmüş hatta abuklamış. Yanlış anlaşılmasın söylediği değil bu hissiyat normal.kimseyi kırmak istemiyorum ama böylesine suçlamalar bana ne normal geldi ne de merhametli.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hosuna gitmek mi?!Konuyu okudum,üzüldüm de baştan.yorum yazacaktım ama..
"Artık teyzemi sucluyorum eşini tatmin etmiyor diye.Herif evinden tok çiksa lokantasaki yemek kokusu midesini bulandirir." bu zihniyetteki bir kafaya söylenecek fazla bir söz yok.içten içe hoşuna gitmiş olabilir mi bilemedim.
sadece şunu söyleyeyim, yarın kocanın aynı şeyi yaptığını öğrensen 'kocişimi ben aç bıraktım ondan oldu" mu diyeceksin?
bu kafa çok tehlikeli bir kafa...18 yasında üstelik.
Konuyu okudum,üzüldüm de baştan.yorum yazacaktım ama..
"Artık teyzemi sucluyorum eşini tatmin etmiyor diye.Herif evinden tok çiksa lokantasaki yemek kokusu midesini bulandirir." bu zihniyetteki bir kafaya söylenecek fazla bir söz yok.içten içe hoşuna gitmiş olabilir mi bilemedim.
sadece şunu söyleyeyim, yarın kocanın aynı şeyi yaptığını öğrensen 'kocişimi ben aç bıraktım ondan oldu" mu diyeceksin?
Ben konu sahibinin o cümleyi kurarken hata falan yaptığını düşünmüyorum insan cani yandığı zaman kimi suclayacagini bilemezki onun o yasta yaşadığı çok büyük bi travma![]()
Acikcasi ben bu konuyu cok samimi bulmuyorum. O cumle fiyasko zaten ozur de diledi onun icin. Ama ilk okudugumdan beri her sey fake geliyo. He bna inandirmak zorunda degil gercek olup olmamasi da onemli degil. Bunlar yasaniyor malesef. Ben 16 yaslarimda biseyler yasadim. O insani gormekten nefret etmenin disinda bi aci cekmedim trawma olmadi yastan muhtemelen. 14 16 arasinda fark var. Ama ben teyzenin her seyi bildigine eminim eger gercekse..
Hosuna gitmistir demek de nasi igrenc bi yaklasimsa hay rabbim. Libidosu en yuksek kiz bile oyle biseyden zevk almaz.
bunu sayfalarca anlatamadık millete tolincim boşuna uğraşma yorulursun yine ama üslup diyen biri çıkar
canım fake olsa kız bunu sayfalarca devam ettirir hikayeye heyecan katmak için saçmalar da saçmalar neler neler yapar ama konu sahibi konuyu uzatmıyor derdini yazdı özrünü diledi ve gitti.sahte konular böyle devam etmez,sayfalar sürer bunu çok yaşadık.
Bu yorumlardan sonra bu kizin vay haline vayy....bunu sayfalarca anlatamadık millete tolincim boşuna uğraşma yorulursun yine ama üslup diyen biri çıkar
canım fake olsa kız bunu sayfalarca devam ettirir hikayeye heyecan katmak için saçmalar da saçmalar neler neler yapar ama konu sahibi konuyu uzatmıyor derdini yazdı özrünü diledi ve gitti.sahte konular böyle devam etmez,sayfalar sürer bunu çok yaşadık.
Evet o yuzden ustelemedim kadesa. Kiz cok mulayim cevaplar veriyor. Ama anlatisi cok film gibiydi en basta ne biliyim. Teyzemi optu kalcalarimi oksadi falan diye
Ben konu sahibinin o cümleyi kurarken hata falan yaptığını düşünmüyorum insan cani yandığı zaman kimi suclayacagini bilemezki onun o yasta yaşadığı çok büyük bi travma![]()
Bencede yoktu ben o cümleye neden bu kadar takinildi onuda anlamadim yazık ya mübarek günde olmaması gereken yorumlarKendini suçlamamaya çalışıyor ve suçlu arıyor.
Hiçbir insanın eniştesi kadar kötü olmaması gerektiğini düşündüğü için , insanlara güvenebilmek için tekrar suçu bölüştürüyor.
Konuyu okuduğum andan itibaren böyle düşünüyorum, açıklama yapmasına bile gerek yoktu ki.
Kendi de kabul etti hatasını zaten, ama hoşuna gitmiştir demek ne ağır bir itham !
Ne büyük bir saygısızlık. Bu yaştaki , üstelik tacize uğramış bir çocuğa bunu dediğiniz için sizi kınıyorum !
Hosuna gitmek mi?!
Bu kiz sizin evladiniz olsa teyzeyi vs suclasa kufurler etse hatta beni yalniz biraktin diye anne babasina da sacma sapan kelimelerle cephe alsa "artik 18 yasinda, lafini bilmiyorsa hosuna gitmistir" benzeri seyler dusunur muydunuz?
Konu hakkindaki genel dusuncem:
Zaten konunun ortalarinda yanlis soyledigini kabul ediyor konusahibi. Bu kadar yuklenilmemesi gerektigni dusunuyorum
Fakat diyelim ki konu sahibi "her seyi haketti, istedi vs. "
O SAPIK BASKA COCUKLARI DA TACIZ ETMEYE DEVAM EDECEK. BUNA DAIR BIRSEY DEMEK KONUSAHIBINI KENDI EVLATLARIMIZ ICIN DAHI YONLENDIRMEK BU KADAR MI ZOR...