lanet olası gurur..! ve pişmanlık

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
mrb kızlar çok canım sıkılıyo burya yazarsam açılacagımı düşündüm. dün nişanlım bize geldi iyi güzel gezdik eve geldik oturuyoduk saçma nedenlerden dolayı tartıştık surat asdım. surat asıyorum die oda ice sinirlendi 1 saat konuşmadan oturduk canıma tak etti bagırdım bende ' yeter şimdiye kadar gururunu dinledigin, ortada ne var gelip gönlümü alsan' dedim. bu çogu zman böyle yani sinirlensin saçmada olsa sinirliyse gurur dinler yaklaşmaz o günümüzde mahvolur. tabi bendede var gurur ama suç bende degilki gidim özür dileyim dimi.sonra oda bana laf söyleyince daha beter oldum sürekli böyle yaşandıgı için sinirlendim ve ' ALLAHIM KURTAR BENİ DAYANAMIYORUM, BUNU YAŞAMAK İÇİNMİ NİŞANLANDIM' DEDM. daha sonra giderkende ne öptü nede iyi geceler dedi. gidiyodu tam geri gel iyi geceler de yoksa bu eve giremessin ..! dedim inanın arkasına dahi bakmadı. herzman ayetel kürsü kesinlikle okurum arkasından bu sfeerde canımı okadar yaktıki aklıma bile gelmedi. veee 5 ddk sonra kapı çalındı bende sandım kıyamadı bana geri döndü ama degildi. üstü başı çamurdu. noldu dedim. tinerci yolunu kesmiş ve bıçak çekmiş aşkıma. nişanlım bunları anlatıyo bende dişimi öyle bi sıkmışım ki sonrdn hissettim ççok üzüldüm ona öyle şeyler söyledigm için. ve ben inanıyorum ve sürekli üzdügü için bu başına geldi. ama canımdan can gittigini hissettim. sevgilime bişe olsa ben nasıl yaşardım bunu hissettim. bu pis insanlar yüzünden hiç sokaga çıkamıcazmı biz ahhh su lanet olası gurur yıkıyo mahvediyo biizi. ben diyorum o adım atsın o dio ben... napcagımı şaşırdım kızlar. bide bu olanlar iyice yıktı beni. ne olursa olsun canınız yansada büyük laf etmeyin...!

ben su 5 dk olayini anlamadim gitmesiyle gelmesi bir olmus ne ara tinerci bicak cekmis :26:

ben su 5 dk olayini anlamadim gitmesiyle gelmesi bir olmus ne ara tinerci bicak cekmis :26:

söyle anlatım bizim evin yukarı tarafından toki dolmuşu gidiyor oraya dogru gidiyodu uzak degil fazla. tinercide yarı yolda karşılamış. sigara istemiş önce bulaşmasın die vermiş. sonra küfür ederek bıçagı çekmiş para istemiş. uzakdada başka adamları görünce kaçmış tinerci iyikide varmış o adamlar yoksaaa

Bu yasananlarin seninle tartismasi sonucu oldugunu sanmiyorum. Her an hersey gelebilir insanin basina.

Bilakis bu olaydan sunu ders cikarmalisin: sacma sapan seylerle kavga edip birbirinin kirmamali ciftler. Anin tadini cikarmali. Birbirini coook sevmeli. Hayat cok kisa. Yitip giden zaman geri gelmiyor.

Canım geçmiş olsun..allahtan bir şey olmamış ona o zaman çok vicdan azabı duyardın..tartışmanızda da çok büyütcek br şey yok ..

işte bende bunu kasdettim ALLAHIM bize işaret gönderdi çok şükürki bişe olmadı. bunu nişanlımada söyledim gurur dinleme bak her an neler oluyo die.

sacma sapan tartisma yüzündende bir gönül almak zor olmamali bu kadar degil mi ama ?
ne var bir kusura bakma deyip sarilsan.. cok mu zor ?
insanlar cok abartiyor bence.. ya senin basina gelseydi biseyler, sonra cok pisman olurdu gönlünü almadigi icin...

Canım geçmiş olsun..allahtan bir şey olmamış ona o zaman çok vicdan azabı duyardın..tartışmanızda da çok büyütcek br şey yok ..

çok saol tatlım . aynen yaa nasıl yaşardım ben . ortadada bişe yok saten hep böyle yapar gurur yüzünden konuşmaz.

hata ondaydı onun saçma gururundaydı. evet zor degil tabi. hatasın fazlası onda oldugu halde nekadr vicdan azabı yaşadım uyuyamadım dün gece. herşey bi anlık . en çok korktugum şeyde küs, kırgın olarak sevdiklerime bişe olması.

ben onun bu gururunu nasıl yok edebilirim. düşünüyorum ben alttan alım ama olmuyo o hatalı, gidip özür mi dilicem anlamıyorm napcam. tamm bendede var gurur herkesin vardır gururu ama bukadarıda fazla. üzülmek için hayat çok kısa bunu anlatmaya çalışıyorum ama bi kulagından girip öbüründen çıkıyo.

anladim yinede ALLAH KORUMUS,
sen kendini suclama bence olacagi varmis olmus...

sende abartmışsın ama !!
ALLAHIM KURTAR BENİ DAYANAMIYORUM, BUNU YAŞAMAK İÇİNMİ NİŞANLANDIM' DEDM. böyle denir mi :))
tabiki o da trip atar o da insan ve senin gibi o da sakinlik ve saygı ilgi bekliyor. sevgide böyle şeylerin pazarlığı olmaz önce o yada sen muhabbeti saçma. ne farkeder ki. içinden ne geliyorsa duyguların neyse onu yaşa daha mutlu olursun o da mutlu olur ve hep alttan alan taraf olmak sırtında yük gibi durur.
ayrıca insan ne için nişanlanır ? külkedisiyken sindrella falan mı olunuyor :))

ben sindrella olmak için nişanlandım dedigim sanmıyorm yani mutlu olmak ister herkes ama o sürekli saçma nedenlerle gurur yaptı. hepde ben alttan almak istemiyorm buna alışır ondan sonrada ayıkla pirincin taşını. ALLAHM BENİ KURTAR DEMEMİN sebebide ben oakadar diyorm ki bak böyle yapma gelip iki yanaşsan tamam derim böyle zmaanımız boşuna gidiyo diyorm yok banamısın demiyo umursamıyo çok rahattır kendileri oyüzden canım sıkıldı hep yapıyo bunu.

anladim yinede ALLAH KORUMUS,
sen kendini suclama bence olacagi varmis olmus...

duanın bi insanı belalardan koruyacagına çok inanırım. oyüzden vicdan azabı çekiyorm. okumadım arkasından diegenede normal her namazımın arkasından da duamı eksik etmem RABBİM korudu...

Son düzenleme:
duanın bi insanı belalardan koruyacagına çok inanırım. oyüzden vicdan azabı çekiyorm. okumadım arkasından die

duanin gucune bende inaniyorum,korkumda skntimda herseyde dualarla ALLAHA SIGINIYORUM bu bana ferahlik ve rahatlik veriyor,
ama vicdan azabi cekmene gerek yok sonucta arkasindan bela okumadin hergun ettigin duayi etmemissin ama ALLAHIM yinede korumus bak birsey olmamis sonucta...

evet haklısın önemli olan onun canının sag olması RABBİM herkesi korusun o pisliklerden.

evet haklısın önemli olan onun canının sag olması RABBİM herkesi korusun o pisliklerden.

öyle deme onlarda oyle olmak istemezdi belkide ne yaptigini bile bilmiyordur,ALLAH ONLARI DUSTUKLERI YERDEN KURTARSIN DOGRU YOLA DONDURSUN,
HAYIRLI BIR INSAN OLMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

öyle deme onlarda oyle olmak istemezdi belkide ne yaptigini bile bilmiyordur,ALLAH ONLARI DUSTUKLERI YERDEN KURTARSIN DOGRU YOLA DONDURSUN,
HAYIRLI BIR INSAN OLMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN)

amin canımda napım ama bende çok sinirliyim onun yüzünden biricigime bişe olcakdı ya soksaydı o bıçagı napardım ben. akıl vermiş RABBİM kullansınlar biraz insanların da hayatlarını mahvetmesinler.

ne sekilde o bataga dustugunu bilmiyoruz canim kimsesiz caresiz cok insan var,
varsayimlari bosver nisanlina birsey olabilirdi ama RABBIM korumus olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…