- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- 96
ben en çok neden tartıştığınızı merak ettim
Oof off bu derdin bitmez nişanlının huyu biraz kötü galiba canım. Hep bu tür konular açacağın gibime geliyo :26:
Otur iyice konuş derim yani ufak bir sorun gibi görünebilr ama büyür yani bu tür mevzular
hiç sorma canım evet aynennnn böyle gider. ders aldınmı diyorm evet diyo ama 2gün sonra aynısı olcak. biliyorm oda istemiyo ama gururunu ezemiyo. nasıl olcak bilmiyrm. böyle hep üzülürüm. alttanda sürekli ben alamam yaa.
Sürekli çekilmez gerçekten olgun mu peki nişanlın ? Niye hep özür bekliyor.. Hep allttan alan sen olursan çooook çekersin
yanii... Evlenirsin sonra yine konular açarsın bebek olur dayanamıyom dersin nişanlılık dönemi geri dönüşü olabilir. iyice düşün baksana bu türleri çoook iyi tanırım ders alamıyorsa 2 gün geçmiyorsa işin zor .
Hem unutma gurur farklı durumlarda devreye girer. ne oldu ki gurur yaptı yanii..
Gurur ha dedimmi olmaz seven adam gururuna bakmaz .
Şımarıktır o!
tinerci olayı bana gerçekçi gelmedi pek ..aklıma benim eşim geldii..benle küstüğünde eğer böle evden giderse gururuna yedirip özüür dilemek yerine böle herşey bitmiş gibi çekip gider bi 5 dk sonra yalan uydurur(şunumu unutmuşum,sende bana ait olan şeyleri almaya geldim vs ) sonra o ciddiyet gider güler ve geri barışarak evden giderdi......
hayır görünende şer, şer görünende de hayır olabilir bizler bunları kestiremeyiz bazen... sen bana kötü davrandığı için bunlar geldi başına demişsin ama unutma bu olay sayesinde aranızdaki sevginin kıymetini anlamışsınız....şer görünen bu olay bence allahın takdiri size...bunu benimseyin...ve çok abartmışsınız gibi geldi...her erkekte okadar gurur olur...normaldir.. yaradılışı gereği bu böyle...
bence çok gereksiz bir kapris yüzünden uzamış olay..
nişanlına geçmiş olsun ama, sen abartmışsın..
ben sindrella olmak için nişanlandım dedigim sanmıyorm yani mutlu olmak ister herkes ama o sürekli saçma nedenlerle gurur yaptı. hepde ben alttan almak istemiyorm buna alışır ondan sonrada ayıkla pirincin taşını. ALLAHM BENİ KURTAR DEMEMİN sebebide ben oakadar diyorm ki bak böyle yapma gelip iki yanaşsan tamam derim böyle zmaanımız boşuna gidiyo diyorm yok banamısın demiyo umursamıyo çok rahattır kendileri oyüzden canım sıkıldı hep yapıyo bunu.
İşte bunu nişanlınıza demeyi bırakın artık..Yani küslük olduğunda gel şunu yap v.s diye. O sanki bilmiyor mu nasıl gönül alınır, biliyor da işine gelmiyor.
Tartışmalar elbette olacaktır ama küslük olmaması gerektiği üzerine bir konuşma yapın.
Bir erkeğe ne kadar çok bunu yap diye tekrarlanırsa o yapmamakta direnir. Özellikle davranış konularında.
Kırgın olduğunuzda barışma çabası içinde olmayın..Öfkeli görünmeyin ve öfkeyle cümleler kurmayın. Zamanla düzelecektir.
İki cümlenizde öfkeyle kurulmuş cümle..
Mesela ''iyi geceler demezsen bir daha '' bu ve benzeri cümleler ilişkiyi yıpratır.
Gayette güzel gelecektir o eve ve sizin sözleriniz hep fevri olarak kalacaktır.
Ha bu arada illa tavır yapacaksanız nazlı, şirin tavırlar oluyorya öyle yapın..
Düzelir inşaallah.
Canım ben senin eski bir konunu hatırlıyorum, nişanlın kuzenine selam verdi yolda diye bir tartışmanız olmuştu karıştırmıyorum dimi başka biriyle? Eğer doğru hatırlıyorsam sen de çocuğun üzerine biraz fazla gidiyor olabilirsin, hatayı başkasında arama hep, belki de asıl sana bir işaretti o durum heran sevdiğin insanı kaybedebilirsin gereksiz kavgalarla onu üzme diye. Hatta sevgilin kendi bile yaratmış olabilir o senaryoyu, onun değerini anlaman için ya da geri dönmek isteyip geri dönmeyi gururuna yediremediği için... Bence sen üzerine gitme çocuğun çok fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?