lanet olasi kafeler...

Ya ne kadar kotusunuz kadinin surda ne kotulugunu gordunuz.. kadin kadina surda dertlesmek istiyor siz dusman gibi yaziyorsunuz bence cok yanlis uslubunuz dusmaninizla muhattap gibi yaziyorsunuz ....

Pardon da size ne? Her mesaja atlamasanız nasıl olur, kendi yorumunuzu yapın geçin konu sahibine.

Akraba evliliği ya esin iyice kafasına kazımıştır benden bosanamaz ne yapsam çekecek diye. Ne istiyorsan kendin iste kaynını, kpyi karıştırma hiç. Dik dur, aciz sanmasin seni.

Bence vucudunu kullanmak yerine once insan aklını kullanmalı.
Erkekte kadında tabiki bakımlı olmalı kim istemez bunu?

Ama her problemi makyajla miniyle çözemezsin istersen evde ciplak gez bir gun durur evde bilemedin iki gun. Bir omur boyu evde iki susleniyorsun diye adam basinda durmaz.
Cinsel probleme kirmizi gecelik, adami eve baglamaya ya mini etek ya cocuk yapmak... bu kadar sığ dusunerek biyere varamazsiniz.
Yaaa her gece bakimli oluyoruz demedim sadece sunu demek istedim smdi her gece babaanne geceligi giysek erkek iater istemez bakiyo haaa benim karim evde zate. Boyle neden bakip kendimi gunaha sokayim der bu benim.kocam icin gecerli degilmis

Bu kadinin kocasi eviyle ilgisiz, karisiyla ilgisiz, daha cicim aylarindan cikmamisken pis kahve köselerini evine tercih etmis.. buyrun vücudunuzu kullanmadan zekanizla cözün bakalim. Merak ediyorum metodlari? Zeki bir kadin ne yapmali bu durumda?

Bu kadinin kocasi eviyle ilgisiz, karisiyla ilgisiz, daha cicim aylarindan cikmamisken pis kahve köselerini evine tercih etmis.. buyrun vücudunuzu kullanmadan zekanizla cözün bakalim. Merak ediyorum metodlari? Zeki bir kadin ne yapmali bu durumda?
Cicim ayi ne hic yasamadim saolsun kocam yasatmadi balayina bile gitmedim aileside geldi dusun artik

Yaaa her gece bakimli oluyoruz demedim sadece sunu demek istedim smdi her gece babaanne geceligi giysek erkek iater istemez bakiyo haaa benim karim evde zate. Boyle neden bakip kendimi gunaha sokayim der bu benim.kocam icin gecerli degilmis

Isin günahini sevabini dusunen adam, esi babanne donu giyiyor diye hemen baskalarina bakmaz. Esiyle konusur varsa istegi.
Onun dışında ne giyersen giy o adamın huyu öyleyse engel olamazsin her aldatılan kadın cirkin, bakimsiz veya babanne donu giyen kadinlarda değil bilin istedim.

Akraba evliliği ya esin iyice kafasına kazımıştır benden bosanamaz ne yapsam çekecek diye. Ne istiyorsan kendin iste kaynını, kpyi karıştırma hiç. Dik dur, aciz sanmasin seni.
Gelip istmeseydi beni onumde diz coktu seviyorum yillardir faceden takip ediyormus okul arkadaslrimdan kiskanmis ailesine anlatmis biz hasrtle konuauyoruz gelip isteyin demisim guya

Vücudunu kullanarak ne yapabilir peki?

Belli ki konu sahibinin yaşı küçük, kuzeniyle evlenmiş, kuzen yahu. Adam evlenmeden önce gayet ne mal olduğunu belli etmiş ama konu sahibi görmemiş. Şu şartlar altında boşanması gerekir ama konu sahibi onu da yapacak bir kişilik değil benim gözlemlediğim kadarıyla. Yani ilk mesajda söylediğim gibi, yapacak bişey yok çekecek.

Bu evde kokona gibi dolanmak adami gercekten eve bagliyor mu? Siz boyle mi yapiyorsunuz? Adam o goruntuyede bir sure sonra aliscak. Mini giymekle adamlar ev kusu olsa herkes giyerdi. Napicak surekli evde kostum partisimi vericek bu kadin.
Her problemde kadina vucudunu kullanmasini ögüt verenler cidden her sorunu boyle mi cozuyorsunuz merak ettim.
Duygularıma tercüman olmuşsun resmen ya ben de her sorunda isve cilve minik etek nasihatlarine pek bi anlam veremem kaldı ki bunları sana saygısı sevgisi olan bi adama yapabilirsin adam zaten iticiyse konuşmak dahi gelmez ki insanın içinden :KK12:

Vücudunu kullanarak ne yapabilir peki?

Belli ki konu sahibinin yaşı küçük, kuzeniyle evlenmiş, kuzen yahu. Adam evlenmeden önce gayet ne mal olduğunu belli etmiş ama konu sahibi görmemiş. Şu şartlar altında boşanması gerekir ama konu sahibi onu da yapacak bir kişilik değil benim gözlemlediğim kadarıyla. Yani ilk mesajda söylediğim gibi, yapacak bişey yok çekecek.
24 yasindayim annemle babamin 17 sene cocuklari olmadi annem 60 yasinda kardeslerim benden kuxukler onlar evlenene kadar belki omurleri yetmiycek anladin

Pardon da size ne? Her mesaja atlamasanız nasıl olur, kendi yorumunuzu yapın geçin konu sahibine.

Gerçekler insanlara agır geliyor çünkü. Bu yüzden sana cephe alındı. Ama malesef nişanlıyken yanlışını gören kişi evlendiyse,boşanmasını düşünmek ütopya dan başka bişey değil

Bence tam tersi kp ve kv karıştırmalı .evet gitsin topladın oğlunu kp kahveden sonra bir ayrılık olursa herkes bildin herşeyi kadının başına kalmasın

Bekarken bende oyle dusunurdum yanilmisim

daha verimli aktivitelere yönelseniz birlikte?
arkadaşlarıyla görüşmesi falan iyidir tamam da kıraathane kültürü?
nasıl bir katkısı olabilir bilemedim
oturup okey oynayıp, oralet falan içiyorlar bir arkadaşın dediği gibi :KK53:

Back
X