lanet olasi kafeler...

24 yasindayim annemle babamin 17 sene cocuklari olmadi annem 60 yasinda kardeslerim benden kuxukler onlar evlenene kadar belki omurleri yetmiycek anladin

Bunlar sebep değil cicim. Yok muydu başka evlenecek adam. Ben evlendiğimde annem 65 babam 68 yaşındaydı. Onlar mürüvvet görsün diye kuzenimle evlenip başımı yakmadım gördüğün gibi. Niye 60 yaşındaki insanlara yarın ölecek muamelesi yapıyorsun yahu..

Cidden üzüldüm senin için. İçinde bulunduğun duruma, kuzeninle -ki benim için istesen 25 sene görüşme kardeşten farkı yoktur- yaptığın evliliğe. İçinde bulunduğun durumdan kurtulmaya çalışacağına nasıl düzeltirim diye çabalamana da kızdım. Annen baban torun görsün diye çocuk falan yapma gözünü seveyim, çok tehlikeli.

Bunlar sebep değil cicim. Yok muydu başka evlenecek adam. Ben evlendiğimde annem 65 babam 68 yaşındaydı. Onlar mürüvvet görsün diye kuzenimle evlenip başımı yakmadım gördüğün gibi. Niye 60 yaşındaki insanlara yarın ölecek muamelesi yapıyorsun yahu..

Cidden üzüldüm senin için. İçinde bulunduğun duruma, kuzeninle -ki benim için istesen 25 sene görüşme kardeşten farkı yoktur- yaptığın evliliğe. İçinde bulunduğun durumdan kurtulmaya çalışacağına nasıl düzeltirim diye çabalamana da kızdım. Annen baban torun görsün diye çocuk falan yapma gözünü seveyim, çok tehlikeli.
Annem hasta sabaha cikmaz belki hergun ariyorum iyi mi diye insanin bu sekilde basina gelmeyince konusmasi rahat oluyo

Peki senin bizden istediğin nedir şimdi? Ne yapabiliriz senin için?
Bence alayli yargilayici konusma yeter yazdiklarin cok yanlis kalbi kirik bir kadina boyle mi yardimci olacagiz onu basite indirgeyerek.... ayrica burasi dert kosesi isteyen istedigi derdini yazar ...bu konudaki tavirlariniz bence cok kirici ...

Bence alayli yargilayici konusma yeter yazdiklarin cok yanlis kalbi kirik bir kadina boyle mi yardimci olacagiz onu basite indirgeyerek.... ayrica burasi dert kosesi isteyen istedigi derdini yazar ...bu konudaki tavirlariniz bence cok kirici ...

Konu sahibi siz misiniz? Polemiğe çekmeyin lütfen, özellikle cevap vermiyorum. Kibliyorum.

Konu sahibi siz misiniz? Polemiğe çekmeyin lütfen, özellikle cevap vermiyorum. Kibliyorum.
Arkadasim git isine canim sikkin fena sikarim canini

Istedigin gibi kibleyebilirsin basindan beri yazdiklarin icimi ciz ettiriyor surekli konu sahibini asagi ceken seyler yaziyorsun zaten psikolojisi iyi degil buraya icini dokmeye girmis hayatini yargilamak basite almak cok yanlis insan olarak yazdiklarina kayitsiz kalamadim ... hatta modlara sikayet et beni ... lutfen !

Bu paikolojiyi anlayamazsin

sanırım evet anlayamam ..
kim ölürse ölsün sevmediğim bir adamla evlenmem.. ömrümü tecavüze uğrayarak geçirmeyi göze alamam..
siz madem bu kadar cesursunuz yapacak birşey yok .. konuşun eşinizle şikayetlerinizi anlatın.. yada açık açık söyleyin seninle annem babam istediği için evlendim onlara birşey olduğu anda eğer kendini düzeltmezsen boşanırım diyin..

Benm kocam yanimda kiza bakicak??? Bende koluna vurcam onune bak diye?!?! Direkt boynuz takim ayni sey!!

Artik stres yapa yapa hastalik hastasi olcam vallaha bunlarin genetigi boyle istambuldaki tanidiklarimin hic biri kahve aliskanligi yok
Buraya üye olduğumdan beri iyice şu kanaate vardım.. izmirin erkekleri genelde 5 para etmez cinsten... iyice soğudum hiiççç sevmiyorum artık memleketimi..

sanırım evet anlayamam ..
kim ölürse ölsün sevmediğim bir adamla evlenmem.. ömrümü tecavüze uğrayarak geçirmeyi göze alamam..
siz madem bu kadar cesursunuz yapacak birşey yok .. konuşun eşinizle şikayetlerinizi anlatın.. yada açık açık söyleyin seninle annem babam istediği için evlendim onlara birşey olduğu anda eğer kendini düzeltmezsen boşanırım diyin..
Sen ozman boauna yasiyorsun venim.hayatimda onem verdigim bi ailem var snin ailen belliki muthis bi aile olmamis

Back
X