- 30 Aralık 2009
- 23.892
- 96.184
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Aynen nooption'cum bir de iyi bir b.... yemis gibi soyluyor.
İnanın anlamadim.Çok haklısın .. videonun içeriği ne olursa olsun bir insan istemiyorsa fotoğrafı videosu hiç bir yerde bulundurulamaz ..
Daha önce sıkıntılı bir durum mu yaşadınız niye böyle gereksiz bir rica isteğinde bulunuyor ???
Hiç denk gelmediğin bellibelli totosunun kılı ağırmış adamlar kadınları görsen şok olursun arada instada denk geliyorumBu uygulamayı ben 12-13 yaş ergenler kullanıyo sanıyodum, bu konuşmayı yaptığınız kişi evli barklı bi bayan mı yani
Nasıl bulacagimi bilmiyorum ki.valla bul videoyu üşenme git savcılığa şikayet et.
foto falan sosyal medyada paylaşıyorlar neyse de video çekip ulu orta sergilemek abartı olmuş.
Off yaşli yaşli konuşma gene yatik tok ne ayol?
Kız kocasını da tanıyorum kadının. Okuldan almaya gelirdi bazen cocugunu.Hiç denk gelmediğin bellibelli totosunun kılı ağırmış adamlar kadınları görsen şok olursun arada instada denk geliyorum
Doktorum şikayet et ne uğraşıyorsun ki kocasına söylermiş ha ne komik ya bu insanlar
Ooo erkek kavgası çok sexiKız kocasını da tanıyorum kadının. Okuldan almaya gelirdi bazen cocugunu.
160 boylarında ince sıska bir adam.
Eşi kapimiza dayansa bizim adam onu yer çiğ cig.
Nasıl bulacagimi bilmiyorum ki.
Link atmış olsaydi bilebilirdim
Hiç denk gelmediğin bellibelli totosunun kılı ağırmış adamlar kadınları görsen şok olursun arada instada denk geliyorum
Doktorum şikayet et ne uğraşıyorsun ki kocasına söylermiş ha ne komik ya bu insanlar
Aradim ama bulamadım öyle.kadının adıyla aratsan çıkar belki.
Off yaşli yaşli konuşma gene yaboşver bacım o kadar saçma birşey ki
Aradim ama bulamadım öyle.
Bulsam ahh bulsamm
Ya nooption'cum bir izlesen memlekette ne kadar gereksiz var bu uygulama altına toplanmış dersin.ahh azizim bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?