Lanet olası tiktok uygulamasi

Devamlı bişeyler paylaşan biri değilim ayda yılda bir anca.Tiktok hiç kullanmadım.Ama ben bişey paylaşırken odak noktası o olmadığı halde sırf arkadan görünüyo diye biri kaldırmamı istese kaldırmazdım şahsen.Üstelik kendi açınızdan haklı da olsanız tarzınız ve üslubunuz hoş değil.Kötü olur ne demek yani evet bu bir tehdittir ne kadar rahatsız olduğunuzu açıkça anlatmak daha doğru olurdu.

videonun arkasındaki şarkı veya replik her neyse onunla beraber tiktok yazıp aratın youtubeda. genelde videoları izlensin diye açıklamaya bir milyon şey yazıyorlar.

Siz ilk yazdiginizda belki cok ciddi oldugunuzu dusunmedi gulerek youtubea koydugunu soyledi sonrasinda cikistiginiz icin oyle bir cevap vermis olabilirbide ustune yarina kadar sildin sildin diye bir cumleyle yangina korukle gitmissiniz yani boyle bir yaklasima karsi herkes hircinlasabilir sizde biraz abartmis olabilirsiniz benim gorusum

Bakınız arkada ben varım direkt.
Aşırı da belli oluyorum tüm hatlarıyla.
Rica ettim kaldırir misin diye.
Youtube'ye de yükledim diyor karşılık olarak bana.
Sil yani çok mu lazım ?
Kotu olur dediğim savcilik.
Gidip saç baş yolacak değilim ki.
Çok istiyorsa kendisini çekip koyabilir ama arkasındayim ve kahkaha attigim bir görüntü üstelik.

Cok merak ettim ama simdi

Neden silmezdiniz? Ayip degil mi? Baskasinin özeline girmek?

Led_BiR_Vele_DisTiri şimdi baktım ben de aydınlandım youtubeda aramak istediğiniz şeyi aradıktan sonra yukarda filtre gibi bir işaret var ona tıklayıp yükleme tarihinden sonra 1 saat, bugün, dün olarak istediğinizi seçin büyük ihtimalle çıkar.

umarım bunu yeni öğrenen tek cahil ben değilimdir

Ben şimdi senden öğrendim bakıyorum hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…