- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Kurcaladim ama göremedim öyle bir sekme hiç.çocuğunun adıyla arat birde.
yada son yüklenen videolar diye bir sekme falan var mı acaba bugün tarihli olanlara baksan
Çevremdeki herkes kullanıyorBu uygulamayı ben 12-13 yaş ergenler kullanıyo sanıyodum, bu konuşmayı yaptığınız kişi evli barklı bi bayan mı yani
Kurcaladim ama göremedim öyle bir sekme hiç.
videonun arkasındaki şarkı veya replik her neyse onunla beraber tiktok yazıp aratın youtubeda. genelde videoları izlensin diye açıklamaya bir milyon şey yazıyorlar.
Bakınız arkada ben varım direkt.Devamlı bişeyler paylaşan biri değilim ayda yılda bir anca.Tiktok hiç kullanmadım.Ama ben bişey paylaşırken odak noktası o olmadığı halde sırf arkadan görünüyo diye biri kaldırmamı istese kaldırmazdım şahsen.Üstelik kendi açınızdan haklı da olsanız tarzınız ve üslubunuz hoş değil.Kötü olur ne demek yani evet bu bir tehdittir ne kadar rahatsız olduğunuzu açıkça anlatmak daha doğru olurdu.
Cok merak ettim ama simdiBakınız arkada ben varım direkt.
Aşırı da belli oluyorum tüm hatlarıyla.
Rica ettim kaldırir misin diye.
Youtube'ye de yükledim diyor karşılık olarak bana.
Sil yani çok mu lazım ?
Kotu olur dediğim savcilik.
Gidip saç baş yolacak değilim ki.
Çok istiyorsa kendisini çekip koyabilir ama arkasındayim ve kahkaha attigim bir görüntü üstelik.
Ayy evet kocaları da arkada kabak gibiÇevremdeki herkes kullanıyornefret ettim bu uygulamadan hele bir şarkı var ki buna klip çekmeyen kalmadı bu kimin kocası diye
Neden silmezdiniz? Ayip degil mi? Baskasinin özeline girmek?Devamlı bişeyler paylaşan biri değilim ayda yılda bir anca.Tiktok hiç kullanmadım.Ama ben bişey paylaşırken odak noktası o olmadığı halde sırf arkadan görünüyo diye biri kaldırmamı istese kaldırmazdım şahsen.Üstelik kendi açınızdan haklı da olsanız tarzınız ve üslubunuz hoş değil.Kötü olur ne demek yani evet bu bir tehdittir ne kadar rahatsız olduğunuzu açıkça anlatmak daha doğru olurdu.
Ben bulamıyorum ki.Cok merak ettim ama simdi
Neden silmezdiniz? Ayip degil mi? Baskasinin özeline girmek?
Kafaniz iyi mi ?Nerden onun özeli oluyo yahu.Ben tutup onu özel olarak çekmemişim ki.Geçmeseydi o sırada arkamdan hayret bişey.
Ben şimdi senden öğrendim bakıyorum hemen.Led_BiR_Vele_DisTiri şimdi baktım ben de aydınlandım youtubeda aramak istediğiniz şeyi aradıktan sonra yukarda filtre gibi bir işaret var ona tıklayıp yükleme tarihinden sonra 1 saat, bugün, dün olarak istediğinizi seçin büyük ihtimalle çıkar.
umarım bunu yeni öğrenen tek cahil ben değilimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?