- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Kim gecti arkanizdan ya? Vidyo cekerken mecbur dikkat etmelisiniz tabiki... kim gecti arkanizdan?Nerden onun özeli oluyo yahu.Ben tutup onu özel olarak çekmemişim ki.Geçmeseydi o sırada arkamdan hayret bişey.
Kim gecti arkanizdan ya? Vidyo cekerken mecbur dikkat etmelisiniz tabiki... kim gecti arkanizdan?ben silmezdim yazmissiniz ben ona cevap verdim
Arkadan geçme durumu yoktur. Aynı ortamdalar çünkü. Bir kişinin fotografını yada videosunu ondan izinsiz yayınlamanın TCK da 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası varmış. Şimdi araştırdım. Hemde yargıtay tarafindan onanmış ve emsal teşkil eden bir karar.Nerden onun özeli oluyo yahu.Ben tutup onu özel olarak çekmemişim ki.Geçmeseydi o sırada arkamdan hayret bişey.
Kafaniz iyi mi ?
Kahvaltı masası orasi.
Savcılığa suç duyurusun da bulun benim iznim olmadan payladım yapılmış diyeMerhaba hatunlar.
Öğleden beri canım aşırı sıkkın.
Rica ettim olmadı, ağız dalaşına girdim yine olmadı en sonunda kapısına dayanacagim ramak kaldı.
Bugün sabah eski okul velilerimizle bir kahvaltı organizasyonuna icabet ettim.
Gitmek istemesemde gidilecek mesafe uzak ve hava yağmurlu diye görüştüğüm bir kaç arkadaşım arabayla bizi götürür müsún diye rica edince kiramadim. Madem gidiyorum kahvaltıya da katılayim dedim.
Herşey iyi, hoş, güzel, eğlenceli geçiyor derken benim yanındaki gereksiz tiktok uygulamasından kendisini çekiyor ve arkasında da ben varım. Telefonu üst taraftan tutup çektiği için ben de görünüyorum haliyle ama farkında değildim taaaki WhatsApp durumunda paylaşana kadar.
Hemen kendisine yazdım lütfen durumdan kaldırır misin ben de arkanda görünüyorum kabak gibi deyince guldu ve akabinde yotubede bile paylaştığını soyledi.
O kadar dellendim ki derhal silmesini söyledim.
Bana karşılık olarak adam gibi rica et sileyim dedi.
Ulan bunun adam gibi ricası mi olur ?
Sil lütfen demişim zaten, ayaklarının altını mi opmeliydim acaba ?
Dedim yarına kadar sildin sildin, silmedin sonucu kötü olur deyince vayy efendim beni tehdit mi ediyorsun eşime söylersem taş taşın üstünde kalmaz demez mi ben sookkk !
Ben napayım şimdi bu arizaya der misiniz ?
En ifrit olduğum uygulama geldi beni buldu iyi mi !
Seni şu ODTÜ’lü sevgili konumdan hatırlıyorum da. Okulu için birliktesin falan demiştin. Diğer konularda da istemsiz görüyorum yorumlarını normal bir düşünce sistemin yok. Doktor için konuşuyorum ‘yahu başkası neden görsün benim kahkaha attığım videoyu?’ ve izinsiz yayınlıyor yani. Ne halin varsa gör vs yükseliyorsun bir de. Herkes haddini bilsin o zaman.Sende bu üslup varken başın beladan kurtulmaz zaten. Sen kafana göre önüne gelenle bu tarzda konuşursan zaten kimseye normal insan ilişkileri çerçevesinde güzellikle bişey yaptıramaz mahkeme polis avukat kapı kapı gezersin.Fikir soruyosun kaldıramicaksan cevapları açma konu o zaman.Herkes seni pışpışlamak zorunda sanki.Ne halin varsa gör.
Hele üslubu güzel olana bakinSende bu üslup varken başın beladan kurtulmaz zaten. Sen kafana göre önüne gelenle bu tarzda konuşursan zaten kimseye normal insan ilişkileri çerçevesinde güzellikle bişey yaptıramaz mahkeme polis avukat kapı kapı gezersin.Fikir soruyosun kaldıramicaksan cevapları açma konu o zaman.Herkes seni pışpışlamak zorunda sanki.Ne halin varsa gör.
Ben olsam bu sahsi sirf terbiyesizligi icin bile sikayet ederim. Cunku bu tarz cekimler kisinin rizasi olmazsa yasak. Yasal olarak yasak .. YA-SAK!Merhaba hatunlar.
Öğleden beri canım aşırı sıkkın.
Rica ettim olmadı, ağız dalaşına girdim yine olmadı en sonunda kapısına dayanacagim ramak kaldı.
Bugün sabah eski okul velilerimizle bir kahvaltı organizasyonuna icabet ettim.
Gitmek istemesemde gidilecek mesafe uzak ve hava yağmurlu diye görüştüğüm bir kaç arkadaşım arabayla bizi götürür müsún diye rica edince kiramadim. Madem gidiyorum kahvaltıya da katılayim dedim.
Herşey iyi, hoş, güzel, eğlenceli geçiyor derken benim yanındaki gereksiz tiktok uygulamasından kendisini çekiyor ve arkasında da ben varım. Telefonu üst taraftan tutup çektiği için ben de görünüyorum haliyle ama farkında değildim taaaki WhatsApp durumunda paylaşana kadar.
Hemen kendisine yazdım lütfen durumdan kaldırır misin ben de arkanda görünüyorum kabak gibi deyince guldu ve akabinde yotubede bile paylaştığını soyledi.
O kadar dellendim ki derhal silmesini söyledim.
Bana karşılık olarak adam gibi rica et sileyim dedi.
Ulan bunun adam gibi ricası mi olur ?
Sil lütfen demişim zaten, ayaklarının altını mi opmeliydim acaba ?
Dedim yarına kadar sildin sildin, silmedin sonucu kötü olur deyince vayy efendim beni tehdit mi ediyorsun eşime söylersem taş taşın üstünde kalmaz demez mi ben sookkk !
Ben napayım şimdi bu arizaya der misiniz ?
En ifrit olduğum uygulama geldi beni buldu iyi mi !
Yazdım kendisine az önce.Led_BiR_Vele_DisTiri bir kere daha kaldırması için uyarın. Yine aynı tepkiyi verirse savcılığa verin gitsin.
Seni şu ODTÜ’lü sevgili konumdan hatırlıyorum da. Okulu için birliktesin falan demiştin. Diğer konularda da istemsiz görüyorum yorumlarını normal bir düşünce sistemin yok. Doktor için konuşuyorum ‘yahu başkası neden görsün benim kahkaha attığım videoyu?’ ve izinsiz yayınlıyor yani. Ne halin varsa gör vs yükseliyorsun bir de. Herkes haddini bilsin o zaman.
Peşin edit; avukatı değilim.
Allah'tan bu gibi konular bence ye birakilmiyor. video ya da fotoğraf paylaşırken başka kişileri flulastirmaniz lazım. yoksa şikayet durumunda siz suçlusunuz. oradan geçme deme hakkınız yok.Nerden onun özeli oluyo yahu.Ben tutup onu özel olarak çekmemişim ki.Geçmeseydi o sırada arkamdan hayret bişey.
Tamam güzelim al seviyeni yavaş yavaş ortamlara ak.Sana pek çok kişi benzer şeyler söylemişti ama sen de bu arkadaş gibi hoşuna gitmeyen bişey olduğunda hemen seviyeyi aşağılara çekerek cevap vermiştin ondandır
Evet arkadan gözüküyorun yazmis arkadan gecerken gözükmüsüm yazmamis ki nerenden uydurdun orasini ona gülüyorunkanunlarda bile kasıt aranır.Suç teşkil etmesi için onu çekmeyi kast etmiş olması gerekir.Ayrıca arkadan gözüküyo yazmamış mı bu kadar komik olan ne anlayamadığınıza mı gülüyosunuz.
O kadar düşüşe yine de senin seviyene ulaşamadık :/Sana pek çok kişi benzer şeyler söylemişti ama sen de bu arkadaş gibi hoşuna gitmeyen bişey olduğunda hemen seviyeyi aşağılara çekerek cevap vermiştin ondandır
Yoksa kendisi mi acabaEvet arkadan gözüküyorun yazmis arkadan gecerken gözükmüsüm yazmamis ki nerenden uydurdun orasini ona gülüyorun
Ay evet birsey mi kacirdim atladim diye tekrar tekrar okudum ama o arkadan geceni bulamadimYoksa kendisi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?