Lanet olası tiktok uygulamasi

Nerden onun özeli oluyo yahu.Ben tutup onu özel olarak çekmemişim ki.Geçmeseydi o sırada arkamdan hayret bişey.
Kim gecti arkanizdan ya? Vidyo cekerken mecbur dikkat etmelisiniz tabiki... kim gecti arkanizdan? ben silmezdim yazmissiniz ben ona cevap verdim

Kim gecti arkanizdan ya? Vidyo cekerken mecbur dikkat etmelisiniz tabiki... kim gecti arkanizdan? ben silmezdim yazmissiniz ben ona cevap verdim

kanunlarda bile kasıt aranır.Suç teşkil etmesi için onu çekmeyi kast etmiş olması gerekir.Ayrıca arkadan gözüküyo yazmamış mı bu kadar komik olan ne anlayamadığınıza mı gülüyosunuz.

Nerden onun özeli oluyo yahu.Ben tutup onu özel olarak çekmemişim ki.Geçmeseydi o sırada arkamdan hayret bişey.
Arkadan geçme durumu yoktur. Aynı ortamdalar çünkü. Bir kişinin fotografını yada videosunu ondan izinsiz yayınlamanın TCK da 1 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası varmış. Şimdi araştırdım. Hemde yargıtay tarafindan onanmış ve emsal teşkil eden bir karar.

Kafaniz iyi mi ?
Kahvaltı masası orasi.

Sende bu üslup varken başın beladan kurtulmaz zaten. Sen kafana göre önüne gelenle bu tarzda konuşursan zaten kimseye normal insan ilişkileri çerçevesinde güzellikle bişey yaptıramaz mahkeme polis avukat kapı kapı gezersin.Fikir soruyosun kaldıramicaksan cevapları açma konu o zaman.Herkes seni pışpışlamak zorunda sanki.Ne halin varsa gör.

Savcılığa suç duyurusun da bulun benim iznim olmadan payladım yapılmış diye

Seni şu ODTÜ’lü sevgili konumdan hatırlıyorum da. Okulu için birliktesin falan demiştin. Diğer konularda da istemsiz görüyorum yorumlarını normal bir düşünce sistemin yok. Doktor için konuşuyorum ‘yahu başkası neden görsün benim kahkaha attığım videoyu?’ ve izinsiz yayınlıyor yani. Ne halin varsa gör vs yükseliyorsun bir de. Herkes haddini bilsin o zaman.

Peşin edit; avukatı değilim.

Hele üslubu güzel olana bakin
Yerim seni üslubundan ponçik.

Ben olsam bu sahsi sirf terbiyesizligi icin bile sikayet ederim. Cunku bu tarz cekimler kisinin rizasi olmazsa yasak. Yasal olarak yasak .. YA-SAK!

Sana pek çok kişi benzer şeyler söylemişti ama sen de bu arkadaş gibi hoşuna gitmeyen bişey olduğunda hemen seviyeyi aşağılara çekerek cevap vermiştin ondandır

Allah'tan bu gibi konular bence ye birakilmiyor. video ya da fotoğraf paylaşırken başka kişileri flulastirmaniz lazım. yoksa şikayet durumunda siz suçlusunuz. oradan geçme deme hakkınız yok.
bazen nasıl sig düşüncedeki insanlarla dünyayı paylaşıyorum aklım almıyor. geçmeseymiş diyorsunuz bir de. foto çeken siz olduğunuza göre önlem almaniz gereken de sizsiniz. 5 kattan atayim aşağı bir taş, birinin kafasına düşsün. savunmam geçmeseymiş ordan. oldu canim derler adama.

Sana pek çok kişi benzer şeyler söylemişti ama sen de bu arkadaş gibi hoşuna gitmeyen bişey olduğunda hemen seviyeyi aşağılara çekerek cevap vermiştin ondandır
Tamam güzelim al seviyeni yavaş yavaş ortamlara ak.
Başka şeyler yap.
Ne bileyim olmadı tiktok çek.
Yap yani işte bir şeyler.

kanunlarda bile kasıt aranır.Suç teşkil etmesi için onu çekmeyi kast etmiş olması gerekir.Ayrıca arkadan gözüküyo yazmamış mı bu kadar komik olan ne anlayamadığınıza mı gülüyosunuz.
Evet arkadan gözüküyorun yazmis arkadan gecerken gözükmüsüm yazmamis ki nerenden uydurdun orasini ona gülüyorun

O kadar düşüşe yine de senin seviyene ulaşamadık :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…