- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
anladim canmmm dusunemedimReklam yuzunden degil orta sayfalardaki tartismalar yuzunden banlandi konu sahibi
Face , insta , yuotube vs demek yasak degil sitede
bunu neden bize yaptiniz... İnsan bi soyler korkunc icerik barindirir diyeSirf meraktan baktim.
Bu nedir ya
https://mobile.twitter.com/notiktok/status/1041037129806241792?s=21
Gulmekten agladim resmen.
Bencede boyle bi uygulamada sacinin teli dahi gozukmesin konu sahibi, sildirt.
Sikayet et direkMerhaba hatunlar.
Öğleden beri canım aşırı sıkkın.
Rica ettim olmadı, ağız dalaşına girdim yine olmadı en sonunda kapısına dayanacagim ramak kaldı.
Bugün sabah eski okul velilerimizle bir kahvaltı organizasyonuna icabet ettim.
Gitmek istemesemde gidilecek mesafe uzak ve hava yağmurlu diye görüştüğüm bir kaç arkadaşım arabayla bizi götürür müsún diye rica edince kiramadim. Madem gidiyorum kahvaltıya da katılayim dedim.
Herşey iyi, hoş, güzel, eğlenceli geçiyor derken benim yanındaki gereksiz tiktok uygulamasından kendisini çekiyor ve arkasında da ben varım. Telefonu üst taraftan tutup çektiği için ben de görünüyorum haliyle ama farkında değildim taaaki WhatsApp durumunda paylaşana kadar.
Hemen kendisine yazdım lütfen durumdan kaldırır misin ben de arkanda görünüyorum kabak gibi deyince guldu ve akabinde yotubede bile paylaştığını soyledi.
O kadar dellendim ki derhal silmesini söyledim.
Bana karşılık olarak adam gibi rica et sileyim dedi.
Ulan bunun adam gibi ricası mi olur ?
Sil lütfen demişim zaten, ayaklarının altını mi opmeliydim acaba ?
Dedim yarına kadar sildin sildin, silmedin sonucu kötü olur deyince vayy efendim beni tehdit mi ediyorsun eşime söylersem taş taşın üstünde kalmaz demez mi ben sookkk !
Ben napayım şimdi bu arizaya der misiniz ?
En ifrit olduğum uygulama geldi beni buldu iyi mi !
Akil yasta olmuyor demek kiBu uygulamayı ben 12-13 yaş ergenler kullanıyo sanıyodum, bu konuşmayı yaptığınız kişi evli barklı bi bayan mı yani
Akil yasta olmuyor demek ki
Bende girdum benim ablam da video atmis bu uygulamaya birde face de paylasmis videoyu face de gordum bende agzini buzmus calan sarkiya eslik ediyor dedim kurekle doverim seni ☺Öyleymiş, yaşlı başlı amcalar bile çekiyomuş
İzinsiz bir videoda bulundugunuz ve paylaşıldıgı için şikayette bulunabilirsiniz. Bunuda ona söyleyebilirsinz ?Merhaba hatunlar.
Öğleden beri canım aşırı sıkkın.
Rica ettim olmadı, ağız dalaşına girdim yine olmadı en sonunda kapısına dayanacagim ramak kaldı.
Bugün sabah eski okul velilerimizle bir kahvaltı organizasyonuna icabet ettim.
Gitmek istemesemde gidilecek mesafe uzak ve hava yağmurlu diye görüştüğüm bir kaç arkadaşım arabayla bizi götürür müsún diye rica edince kiramadim. Madem gidiyorum kahvaltıya da katılayim dedim.
Herşey iyi, hoş, güzel, eğlenceli geçiyor derken benim yanındaki gereksiz tiktok uygulamasından kendisini çekiyor ve arkasında da ben varım. Telefonu üst taraftan tutup çektiği için ben de görünüyorum haliyle ama farkında değildim taaaki WhatsApp durumunda paylaşana kadar.
Hemen kendisine yazdım lütfen durumdan kaldırır misin ben de arkanda görünüyorum kabak gibi deyince guldu ve akabinde yotubede bile paylaştığını soyledi.
O kadar dellendim ki derhal silmesini söyledim.
Bana karşılık olarak adam gibi rica et sileyim dedi.
Ulan bunun adam gibi ricası mi olur ?
Sil lütfen demişim zaten, ayaklarının altını mi opmeliydim acaba ?
Dedim yarına kadar sildin sildin, silmedin sonucu kötü olur deyince vayy efendim beni tehdit mi ediyorsun eşime söylersem taş taşın üstünde kalmaz demez mi ben sookkk !
Ben napayım şimdi bu arizaya der misiniz ?
En ifrit olduğum uygulama geldi beni buldu iyi mi !
O da bişey mi? Babamı kaybettik diye video paylaşmışlar hastane odasında. Rahmetlinin vücudu bile soğumamıştır daha, ne bu acele yani.Biz müzelik olduk sanırım :)) tiktok duyuyorum ama nasıl birşey bilmiyorum, yalnız maalesef selfie, kendini videoya çekip yayınlamalar, canlı yayın yapılan uygulamaları abartıyoruz sanırım, yani bazen denk geliyorum bir yerde kaza olmuş insanlar can derdinde oradan birileri insanları canlı yayına koyuyor, narkoz alıp ameliyata gireceği anı bile yayınlıyorlar, ister istemez nereye gidiyoruz diyor insan
O da bişey mi? Babamı kaybettik diye video paylaşmışlar hastane odasında. Rahmetlinin vücudu bile soğumamıştır daha, ne bu acele yani.
Yok çok ciddiyim malesef.
Nasıl yani? Gerçek mi bu? Trollemek için yapılmış bir şaka vb değil değil mi?
Nutkum tutulduYok çok ciddiyim malesef.
aslında daha önceki adı başkaymış da değiştirmişler.tik tok ne ayol?
İlk gördüğümde bende sizin gibi olmuştum. Amin ne diyim. İnsanoğlu çok farklı yerlere doğru gidiyorNutkum tutuldudiyecek söz bulamadım, akıl fikir diliyorum insanoğluna.
Yok çok ciddiyim malesef.
Keşke biri çıkıp deseki yanlış görmüşsün, o videolar şakaresmen saka gibiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?