Lanet olası tiktok uygulamasi

Ergenlerle değil, daha çok okul öncesi dönemdeki çocuklarla çalışıyorum.
2-7 yaş arası diyebilirim.
Lisansım okul öncesi öğretmenliği, yüksek lisansım PDR.
Yüksek lisanstan önce,uzun yıllar okul öncesi öğretmenliği yaptığım için iyi bildiğim alanda kalıp dışına çok taşmak istemedim.
Benim felsefem 'en iyi bildiğin işi yap,çok dallanıp budaklanma,yarım yarım her işe kalkışma'
Ergenler hakkında daha çok genel geçer mesleki bilgiye ve oğlumdan dolayı kişisel tecrübeye sahibim.
Bilgim ve tecrübem dahilinde, ihtiyaç duyduğunuz her konuda bu platformdan yardımcı olmaya çalışırım.

Yazan olmuştur belki ama kaçırdım. Ne yapıyorlar o uygulamayla? Arada şarkı söyleyenler görüyorum keşfetme ama bunun için neden o uygulamayı kullandıklarını anlamadım

Bir sürü uygulamayla yüzlerini güzelleştirmeye çalışıyolar fotolarda bambaşka oluyolar ama bu tiktok mu neyse bunla da çirkin çirkin boyayıp göb3k yapıp acayip videolar çekiyolar insanlar garip bizim yeğen yapıyo 15inde o hadi genç koca kadının uğraştığı işe bak insanlarda vakit çok

Ahhaa cok guldum , bende olsam anlamazdim emin ol , bende teknolojinin pek cok nimetinden faydalanirim ama bazi seyler de abarti geliyor

Teşekkürler size özelden mesaj atacagım oglumla ilgili danismak istedigim bir konu var

Koca koca teyzelerin dayıların sapık saçma şeyler yaptığı beni dehşete düşüren videolar gördüm geçen
Ağzımız açık izledik eşimle
Alt kültürün eğlencesi benim gözümde

ay valla kaldırılsın yasaklansin berbat birşey her yerde karşımıza çıkıyor YouTube da her videoda tiktok çıkıyor gerçekten biktim bende ne saçma sapan şeyler ya.
tabiki karşıdaki hatalı sen istemedigin halde nasıl kaldırmaz ya çok mu önemli bir şeymiş sanki

Nedir bu tik tok ya

İnsanların dikkat çekme anlayışı sosyal medyadan sonra bu videolar. Sosyal medyamı komple kapattım artık insanların saçma hayat yarışlarını görmemek için. Gerçekten herkesin durup Bi kendine bakması lazım. Ben ne yapıyorum demesi lazım. .

Sen beni tehdit mi ediyorsun diyip ardından kendisi tehdit etmiş. Ortada kişisel verileri izinsiz yayma var tehdit var.

beni tehdit mi ediyorsun eşime söylersem taş taşın üstünde kalmaz demez mi
Pardon da kocası size ne yapacakmış?
Sen nasıl benim karımın tiktok video sunda olmak istemezsin diyip size mi çemkirecek?
Allah akıl fikir versin ne diyelim.

Ben de ilk kez bu konuda gördüm , daha evvel hiç adını bile duymadım . Çok saçma .

Mümkün olduğunca güzellikle halletmeye çalışın , olmadı son çare savcılık yapacak birşey yok .

Yuzde yuz siz haklisiniz uygulamayi bilmiyorum ama ergenlerin kullandigi sacma sapan video paylasilan birsey sanirim. Sizin goruntunuzu paylasmaya hakki yok orda burda ozur dileyecegi yerde tehdit etmis pes diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…