- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 398
- 48
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Youtubede cok fazla reklami var bıktım reklamlarından koca koca insanlar bu boş işlerle ugraşıp şu videolari nasıl cekiyorlar diyorum bende her gördüğümde en basiti erinmiyorlar mı acaba uğraşmaya :) ergen psikologusunuz diye hatirliyorum dogrumu ,instagraminizi takip etmek isterdim ama herkese acik degilmis ne yazikkiYouTube'la da çok işim yok diyeceğim ama hepten uzaylı muamelesi görürüm diye tırsıyorum.
Sosyal medya ile tek ilişkim mesleki paylaşımlar yaptığım,herkese açık olmayan instagram hesabım ve kadınlar kulübü,bdv.
O faciayida atlattık sayılır.simdi gerzekler poşeti konu almışlar gidiyorlar yazık bizim güzel memleketimize vay halinee... derhal kaldırılmalı diye düşünüyorum çünkü zeka seviyesi iyice düştü tiktoklaEn son sey cikmisti.. kimin kocaaasi buu.. bu benim kocaaaammmm : (
Hahaha poset baya gundem oldu: ) yillardir yurt disinda boyle herifler ne bi yuruyus yapiyo ne protesto:)) bizim millet el arabasiyla markete daliyo yaaa:)) haha bim e poseti iade eden mi ararsin )) hahaO faciayida atlattık sayılır.simdi gerzekler poşeti konu almışlar gidiyorlar yazık bizim güzel memleketimize vay halinee... derhal kaldırılmalı diye düşünüyorum çünkü zeka seviyesi iyice düştü tiktokla
Hemen sarıldım sana. Ne kullandım ne indirdim. Hatta ısrarla indir diyenlere de öyke boş şeyler izleyecek Vaktim olsa keşke dedim hatta biri bana bu lafımdan dolayı küsmüş. Çok itici ya. Herkes kah kah gülüyor bide bunlara
Biz müzelik olduk sanırım :)) tiktok duyuyorum ama nasıl birşey bilmiyorum, yalnız maalesef selfie, kendini videoya çekip yayınlamalar, canlı yayın yapılan uygulamaları abartıyoruz sanırım, yani bazen denk geliyorum bir yerde kaza olmuş insanlar can derdinde oradan birileri insanları canlı yayına koyuyor, narkoz alıp ameliyata gireceği anı bile yayınlıyorlar, ister istemez nereye gidiyoruz diyor insan
Ogrenmez de insallah , ne sacma seylerle ugrasiyor insanlarBen de bu konuyla öğrendim,daha önce hiç duymamıştım.
18 yaşındaki oğluma sordum,o da bilmiyor,
bir sevinç kapladı içimi...
Reklam yuzunden degil orta sayfalardaki tartismalar yuzunden banlandi konu sahibisanirim istemeden reklama girdiniz. ve sonuc ortada gecmis olsun
Değil mi ama Milana:)) teknolojik aletleri severim, teknolojinin nimetlerinden yararlanmayı da seviyorum, mesela netten seyrederim çoğu belgeseli veya psikolojik gerilim filmlerini, kafamı dağıtmak için dinlediğim müzikler klipler teknolojinin ürünü, kafama takılan soruların cevabı için netten makale araştırırım vs vs ama her saniyemi yayınladığım çekimler yapıp koymam, zaten sosyal medyamda yok:) olsaydı da fotoğraf dahi paylaşmazdım şahsen, herşeyimi de bilmesinler kendime özel alanım olsun, gençler için hadi ergenlik çağında çocuklar diyorum ama benim yaşımdaki kadınları sokakta başını telefondan kaldırmadan yürürken görünce garipsiyorum valla, sizlere demiş miydim hatırlamıyorum, galiba eşime demiştim :))) telefon bağımlılığından konuşuyorduk öyle anlatmıştım, bir akşam üstü benim 4 patiliyi yürüyüşe çıkardım, karşı kaldırımdan doğru ben yaşlarda bir kadın geliyor, gülüyordu ben de beni tanıyor da gülüyor sanıyorum, saf mıyım neyim yaklaşınca konuşacağız sanıyorum bir yandan da ayıp oldu tanımadım kim acaba diye düşünüyorum, meğer kadın telefonla görüntülü konuşuyormuş, çok bozuntuya vermedim sanırım, kadın anlamadı neyse ki, yoksa cehaletimle rezil olacaktım :)Haklisin bacim , bunlar beni aşıyor , hicbir zaman anlayamayacagim
Bunu sen mi diyorsunSende bu üslup varken başın beladan kurtulmaz zaten. Sen kafana göre önüne gelenle bu tarzda konuşursan zaten kimseye normal insan ilişkileri çerçevesinde güzellikle bişey yaptıramaz mahkeme polis avukat kapı kapı gezersin.Fikir soruyosun kaldıramicaksan cevapları açma konu o zaman.Herkes seni pışpışlamak zorunda sanki.Ne halin varsa gör.
Alemsin abla yaaaBeni çağırmışsınız, tiktok ne bilmiyorum en son pacman'de kaldım ben, yiyerek götürüyorum şimdi
Youtubeda 2 dk reklam çıksa bile dayanamıyorum valla şu uygulamaya. Nerde boş insan var o kullanıyoAynen 3 çocuklu kadın ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?