Lanet olası tiktok uygulamasi

Instagram kullanıyorum; anılar biriktiriyormuşum gibi geliyor. Hesap gizli ve sadece real hayatta da tanıdığım insanlar ekli.
Twitter kullanıyorum; ruhum muhalif. Orada anca çapulculuk (kendi ad soyadımla kullanıyorum. illegal bir şey yok)
Facebook kullanıyorum; canım sıkıldığında patlattığım şekerlerim, çiflik kahramanlarım var. Bir iki de grubumuz var; güncel olayları gıybetlediğimiz.
Pinterest kullanıyorum; panolar yapıp oradan fikirler almak hoşuma gidiyor.
Youtube kullanıyorum; takip ettiğim belgeseller var.

E yeter. Yaş 43. Fazlası başa bela

Bugüne kadar ne resim ne video çekerken başkasının kadrajda gözükmesine müsaade etmedim.
Kazara birini çekmiş ve yayınlamış olsam, onlar söylemeden ben silerim. Özel hayata saygı denen bir şey var.

Youtubede cok fazla reklami var bıktım reklamlarından koca koca insanlar bu boş işlerle ugraşıp şu videolari nasıl cekiyorlar diyorum bende her gördüğümde en basiti erinmiyorlar mı acaba uğraşmaya :) ergen psikologusunuz diye hatirliyorum dogrumu ,instagraminizi takip etmek isterdim ama herkese acik degilmis ne yazikki

En son sey cikmisti.. kimin kocaaasi buu.. bu benim kocaaaammmm : (
O faciayida atlattık sayılır.simdi gerzekler poşeti konu almışlar gidiyorlar yazık bizim güzel memleketimize vay halinee... derhal kaldırılmalı diye düşünüyorum çünkü zeka seviyesi iyice düştü tiktokla

Hahaha poset baya gundem oldu: ) yillardir yurt disinda boyle herifler ne bi yuruyus yapiyo ne protesto:)) bizim millet el arabasiyla markete daliyo yaaa:)) haha bim e poseti iade eden mi ararsin )) haha

o kadar haklısın kiii. Hele her zımbırtıdan pat diye reklamı çıkmıyor mu telefonu kırasım geliyor

Haklisin bacim , bunlar beni aşıyor , hicbir zaman anlayamayacagim

Ay bende nefret ediyorum ve insanlar neden yapiyor anlamiyorum cok komik..benim kp de surekli kendinin değil ama nette dolanan tiktoklari whastapp durumda paylaşıyor direk bakmadan geçiyorum. Ne zevksiz birşey

Haklisin bacim , bunlar beni aşıyor , hicbir zaman anlayamayacagim
Değil mi ama Milana:)) teknolojik aletleri severim, teknolojinin nimetlerinden yararlanmayı da seviyorum, mesela netten seyrederim çoğu belgeseli veya psikolojik gerilim filmlerini, kafamı dağıtmak için dinlediğim müzikler klipler teknolojinin ürünü, kafama takılan soruların cevabı için netten makale araştırırım vs vs ama her saniyemi yayınladığım çekimler yapıp koymam, zaten sosyal medyamda yok:) olsaydı da fotoğraf dahi paylaşmazdım şahsen, herşeyimi de bilmesinler kendime özel alanım olsun, gençler için hadi ergenlik çağında çocuklar diyorum ama benim yaşımdaki kadınları sokakta başını telefondan kaldırmadan yürürken görünce garipsiyorum valla, sizlere demiş miydim hatırlamıyorum, galiba eşime demiştim :))) telefon bağımlılığından konuşuyorduk öyle anlatmıştım, bir akşam üstü benim 4 patiliyi yürüyüşe çıkardım, karşı kaldırımdan doğru ben yaşlarda bir kadın geliyor, gülüyordu ben de beni tanıyor da gülüyor sanıyorum, saf mıyım neyim yaklaşınca konuşacağız sanıyorum bir yandan da ayıp oldu tanımadım kim acaba diye düşünüyorum, meğer kadın telefonla görüntülü konuşuyormuş, çok bozuntuya vermedim sanırım, kadın anlamadı neyse ki, yoksa cehaletimle rezil olacaktım :)

Ben olsam savcılığa verirdim görüntülerimi izinsiz kıllandı diye sırf o tavırlarından dolayı uğraşırdım onla.

Cok ilginc b8r insanmis.insan mahcup olur ,ustune tehtid ediyor oyle mi bir de.zaten o uygulamayi kullaniyorsa kisiligi bellidir.haklisiniz sinir olmakta

Bunu sen mi diyorsun
Espri yapmaya çalışsan bu kadar komik olamazdın ya
Nereye her konuya “ay biri bana şunu yapcam var yaaaa saçını başını yolarım” diye yorum yapıyosun sen. Agresifsin komiksin kendine müslümansın

Bu tiktok sayesinde bacasi tuten minnos evlerde nasil sacmaliklar yasandigini ogrendik, her akisa dustugunde bir baskasinin adina utanmaktan gidecegim daktirim keske kafasini masaya vuraydin demeyecegim tabi siddete sey olmasin ama ben de cok sinirlenirdim.. ne yaptin acaba gelismeleri de merak ettim banin cok uzun surmez insallah

Onun esini sen ara .Elinde koz kalmasin .Esine soylermis hadi ordan ..Ben de video da varim esinize rica ettim ama kaldirmadi yarin savcilıga gidecegim de gec .
Evde kıyamet kopsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…