• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lanet olasıca arkadaşlar...

royal22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
122
3
46
İstanbul
eşim son zamanlarda evden okadar soğuduki onu evde tutmak için neler yaptıysam fayda etmedi... bugün tatild arkadaşlarıyla olmak istedi tmm dedim öğle üzeri 2 de çıktı hala gelecek...akşam üzeri 6 da aradım birazdan yemeğe başlıyorum gel diye tmm yarım saat dedi hala gelicek...ben kocamı arkadaşları kadar mutlu edemiyorum bunu düşündüm bu akşam..arkadaşlarına gelince evli fakat bekar hayatı yaşayangece 3 te 4 te eve giden insanlar...ben ailemi bırakıp gelmişim gurbetellere bunu hiç haketmiyorum ve sanırım boşanmak istiyorum

Offf ne kötü ya. Karısını bırakıp akşam arkadaşlarıyla takılan adama koca denmez zaten.
Kaç yıllık evlisiniz ki?

bosanmak mı?? bosanma sebebı bu olmamalı..
esınızle konusmayı denedınızmı??
bu tavızlerın bastan verılmemesı gerekıyor .. sonradan basa cıkmak pek mumkun olmuyor..
umarım duzelırr

Aman durun.Hemen sinirle karar verip birbirinizin kalbini kırmayın.Sakinleşip belkide yarın ancak sakin sakin konuşun.Bu saatlere kadar arkadaşlarıyla olması büyük düşüncesizlik evet ama hemen boşanma lafını dillendirmeyin derim.

oturup konuşmanız lazım, konuştuğunuz halde bu devam ediyorsa, bir daha konuşun yine mi devam etti bir daha konuşun..
bana hep erkeklerin duygusal zekaları kıt gelmiştir, o yüzden ısrarla konuşun.

yine devam ediyorsa artık o evlilik olmaktan çıkar, son çare elbette boşanmak..

arkadaşlarına bu durumdan rahatsız olduğunu sölesen...eşin kzarmı yani tabi önce onla konuş sonra düzelmesse...mesela ben 5 aylık ewliyim eşimin amcasının oğlu (çok düşkünlerdi birbirlerine birlikte büyümüşler) arayıp duruyodu çağırıyodu falan abuk sabuk bi insan dünyayı ben yarattım havasında neyse ben bu durumdan hep rahatsızdım eşim söleyemedi 2 yıl nişanlı kaldık eşim abuk sabuk bahaneler bulup ekti bunu ewlendik düğünden 1 ay sonra baktım arıyo tekrar görüşmenizi istemiyorum dışarda görüşmeyin ewlen karını getir hep beraber oturalım çok özlüyosanda amca oğlunu gel ew burad gör dedim 4 aydır ne aradı ne sordu eşimin anneside kızım ALLAH senden razı olsun biz bir türlü koparamamıştık bunları bizde görüşmesini istemiyorduk dedi :1:

Boşanma kararı alma da boşanmak istiyorum diyip gözünü korkut ve tepkisine bak...

boşanmakmı? yapmayın allah aşkına konuşarak atlatılacak bir durum diye düşünüyorum ...

duyduğunuz rahatsızlıktan bahsedin, oğlunuzu bahane edebilirsiniz baba sıcakllığına ihityacı olduğu bir dönem çünkü

seni özlüyor, ağlıyor vs gibi kendi şikayetlerinizi dile getirin..

baktınız olmuyor aile büyükleri devreye girip eşinizle konuşabilir

eşinizin sergilediği durum çok can sıkıcı hiç hoş değil yaptığı umarım düzelir canım...

Bu huy esinizde bir aliskanlik halinemi geldi yoksa istisnai bir durummu?Sürekli yapiyorsa konusmaya deger bir konu diye düsünüyorum,karsiniza alin ve rahatsiz oldugunuzu belirtin.Bunlari yaptiysaniz ve hala durumda bir degisme olmadiysa sizde kendinize bir arkadas cevresi edinip esinizi tinlamayin bakalim görsün nasil oluyormus.

40 yılda bır yasanılası bır durumsa normal karsılanabılır bakıs acısı farkı tabı ;) siyam ikizleri değilsinizki sürekli dipdibe olacaksınız.. bunun için boşanmakta neyin nesi ! sürekli alıskanlık haline getirdiyse bir gün sizde aynısını yapın ders olur.. laftan sözden anlamıyorsa tabi. nispet yapmak degıl maksat tepkısını ölçmek..

eşim son zamanlarda evden okadar soğuduki onu evde tutmak için neler yaptıysam fayda etmedi... bugün tatild arkadaşlarıyla olmak istedi tmm dedim öğle üzeri 2 de çıktı hala gelecek...akşam üzeri 6 da aradım birazdan yemeğe başlıyorum gel diye tmm yarım saat dedi hala gelicek...ben kocamı arkadaşları kadar mutlu edemiyorum bunu düşündüm bu akşam..arkadaşlarına gelince evli fakat bekar hayatı yaşayangece 3 te 4 te eve giden insanlar...ben ailemi bırakıp gelmişim gurbetellere bunu hiç haketmiyorum ve sanırım boşanmak istiyorum

1 buçuk senelik evliyim ve 5 aylık bir oğlum var

Bebenizi Allahım bağışlasın inşallah!
Eşiniz hatalı,eğer sizle,evliliği ile ilgili bir şikayeti varsa dile getirsin.
Yok eğer hayatından memnunsa sizi yalnız bırakmaya hakkı yok.
Boşanma konusunu da eğer gerçekleştirmeyecekseniz yok yere dillendirip yüzgöz olmayın.

benım de esım benı yalnız bırakıp bırakıp gıdıyordu, cok buyuk tartışmalar oldu ama en sonunda ona onu beraklık hayatına dondurecegımı soyledım,madem kı o kadar ozenıyordu.ev arkadası olalım dedım, utunu yemegını camasırını kendın yap dedım,duzeldı.allah kolaylık versın canım :29:

benim eşimde arkadaşlarıyla zaman geçirir ben kadınla erkek her dakika beraber olmalılar diye düşünmüyorum ama dengeyi iyi sağlamak gerek erkek evini çocuğunu eşinide ihmal etmemeli gezmeye götürmeli beraber zaman geçirmeli.bunu yapıyorsa arada dışarda arkadaşlarıyla lokale gitmiş dert etmem ama bunu her zaman yapıyorsa gece yarısı eve geliyorsa orda sorun var demektir:20:eşinle kavga ortamı yaratmadan konuş canım erkeklere bazı şeyleri defalarca söylemek gerekiyor ama sitem ederek özlediğini sıkılıdığını belirterek konuş ama asla boşanma lafını etme bence :50:umarım konuşmalarının bir faydası olur:31:

Boşanmayı gerçekten düşünüyorsanız kendi aklınıza getirin ve yine gerçekten düşünüyorsanız eşinize söyleyin..

Asla ama asla ÖYLESİNE kullanmayın bu kelimeyi ne eşinize ne kendinize.

..

Bu konuda tartışma anında değilde güzelce konuştuğunuz zaman eşinizin cevabı ne oluyor ?

eğer bu huyu yeni başlamışsa, biran önce alışkanlık haline gelmeden bıraktırmaya çalışın.
benim babamda öyleydi ki hala öyle.
tek fark eskiden gece 12 de gelirdi eve artık akşam 9 da geliyor.

Senle alakası yok canım;
Alıştığı düzeni değiştirmiyor
Gerek duymuyor
Evli bir erkek evine saatinde gelmeli ama bunu anlamak istemezse yapıcak birşey yok
Arkadaşlarında suç yok,Suç eşinde evli erkek bilincine varamamış
TIPKI BENİM EŞİM GİBİ!!!:14:

Back
X