- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
madem ruh hastası oğluna neden öyle davranıyor?Ruh hastası annen. Çekmek zorunda değilsin. Sen bu kadar etkiliyorsa görüşme. Doğurmakla ana olunmuyor maalesef.
sorma canım arkadaşım sorma nasıl hata ettim hem de yukuarda anlattıklarım buz dağının görünen yüzü.keşke para vermeseydim para.yine bana böyle davranırdı ama o zaman en azından elimde param olurdu güçlü olurdum çok pişmanım.bu vakitten sonra biriktirebilir miyim ki?Ya ne desem bilemedim.Ben olsaydim bu durumda ceker gider arkama bile bakmazdim. Anneyse anne once insan olabilmeyi bilsin.Ne yardim ederdim ne para verirdim hata etmissin canim be.Kadin seni insan yerine koymuyor sen hala ondan sevgi bekliyorsun.Bosver birak hic ilgilenme ugrasma.Mesafe koy gorme duyma gitme gelme.Belki boyle azcik degerini anlar.
Oğluşu Kıymetli demekki canım. Babana olan hıncını senden çıkarıyor belli. Görüşme olsun bitsin. Kendine hakaret edecek başka birini bulsun.madem ruh hastası oğluna neden öyle davranıyor?
para vermeseydim zoruma gitmezdi.bu vakitten sonra kendime bakıcam.kendime harcicam.biriktirebilir miyim ? ALLAH sizi inandırsın.öğrenim kredimi yeni ödemeye başladım .Dur sakin ol.
Psikolojin bozulmuş zaten, sigara alkol beden sağlığını da mı mahvedeceksin? Değer mi ya?
Madem atandın gittin çıkar hayatından, telefonunu değiştir, görüşme etme. Para falan vermek zorunda değilsin, ne b.k yerse yesin afedersin. Doğurmakla anne olunmuyor, canına yazık ya. Hani onun eline baksan bir nebze diyeceğim de mesleğini eline almışsın, kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun işte.
kusura bakma canım .ben şu an burda bir öğretmen değilim.reddeilen bir evlat olarak yazıyorum bunları.gelin bir geçtiğim yollardan geçin, duyduğum sözleri duyun ondan sonra yargılayın beni.Bir ögretmen olarak üslubunuzu hiç begenmedim.çok ofkelisiniz belli ama kendinizi yiyip bitiriyorsunuz.
Biriktirirsin tabi ya neden birikmeyecekmiş? Boşver para dediğin insanın elinin kiri, haram zıkkım olsun. Sen hayatına bak.para vermeseydim zoruma gitmezdi.bu vakitten sonra kendime bakıcam.kendime harcicam.biriktirebilir miyim ? ALLAH sizi inandırsın.öğrenim kredimi yeni ödemeye başladım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?