Lanet olsun böyle anaya!!!

Aklım almadı doğrusu.pess

Ben de bir öğretmenim ve yine bir öğretmen olarak eski konularınızda öğrencileriniz ile ilgili de yazdıklarınız dahil üslubunuzu beğenmedim. Etrafımda çok zor şeyler yaşayıp ona rağmen çok sağlam duran insanlar var. Yaşadıklarınız kolay değildir mutlaka ama bu zorluklara rağmen okuyup atanabilmişseniz sizi bu kadar inciten annenize daha temkinli yaklaşarak hayatınızı sürdürebilirsiniz. Para konusuna çok takıldığınızı farkettim. Farkında mısınız alkol kullanmaya doğru giden bir durumdasınız. Kaç para akıl ve beden sağlığına bedeldir? Bence kafanızı meşgul edecek şeyler bulun hayatınızda ve önce kendinizi iyileştirin. Bu hayatta insanlar anneyle babayla evlatla eşle sınava tutulabiliyor. Sizin sınavınız da annenizmiş. Oturun bir düşünün siz de bu toplumda anneniz gibi sorunlu bir birey olarak mı yer almak istiyorsunuz. Siz de problemlerinizle -anneniz gibi olmasa da sizin de çok sağlıklı olduğunuzu düşünmüyorum çünkü- sağlıksız evlatlar mı dünyaya getirmek istiyorsunuz? Annenizi olduğu gibi kabul edip daha temkinli bir şekilde ilişkinizi mesafeli tutabilirsiniz. Benim de sınavım buymuş deyip bu sınavdan güçlü sağlıklı bir kadın olarak çıkmak da sizin elinizde alkolik kenarda köşede yalnız yaşlanmış bir kadın olmak da sizin elinizde. Annenizi seçemezsiniz ama hayatınızın şeklini az çok seçebilirsiniz...

çevrenizde buna benzer bir ana!!!!! figürü var mı? tek miyim yoksa bu ülkede? veya dünyada?daha kötüsü gidip öldürür evladını.bunun bir üst modeli budur.
Valla anlatsam en az seni ki kadardir 7 yil oldu gormuyorum evlendim evimde yuvamda buldum huzuru inan huzur gibisi yok insallah bi gun sende bulursun

Benim arkadaşımın annesi de böyle beter , kadın öyle zehir dilli ki oğlu psikopat oldu hala hapiste 40 yaşında çıkıcak , arkadaşıma da aynen bu şekilde o.. pu gibi hakaretler edermiş nineye benziyorsun dermiş , kızda özgüven diye bir şey bırakmamış,en son sevmediği biriyle evlendirmek istedi , arkadaşım direndi sonra sevdiği bir çocuk çıktı karşısına bunu istemeye geldiler , annesi odadan çıkmamış , arkadaşım gitmiş bunun boğazını sıkmış, ya çıkarsın ya da boğarım seni demiş te öyle korkutmuş gözünü evlendi şimdi , güçlü olmazsan bunu atlatamazsın benim öyle annem olsa döverdim yeminle bir daha da suratımı göremezdi.

Gorusmemek en guzeli benim annemde para gozdu yedi de yedi doymadi 7 yildir kafam rahat gorusmuyorum cok iyi anliyorum seni takma kafani hic

ondan mı adın huzur gibisi yok :)benimde başıma gelenleri okumuşsundur belki bende sildim attım daha 1 hafta olmadı ama başıma darbe aldım :))anca kendime geldim sanırım...ama altınlarımı kaptırdım...

Biliyorum okumustum annenle ablandi sanirim sen altin kaptirmussin ben 200bin liralik ev kaptirdim ama napayim ya ólumlü dünya butun dunyanin parasi onun huzur benim olsun

Mesleğinde var asla bunlarla görüşme parada verme, kötü alışkanlıklara sakın başlama hazır hayatın yoluna girecek bozma hayatını.
Anne çocuğuna veriyorsa o sütü Allah verdiği için veriyor kimin malına sahip çıkmak bu.
Asıl hak alacak sensin bu dünyaya gelmek senin seçimin değildi

Biliyorum okumustum annenle ablandi sanirim sen altin kaptirmussin ben 200bin liralik ev kaptirdim ama napayim ya ólumlü dünya butun dunyanin parasi onun huzur benim olsun

ciddimisin ...vermedilermi ...o zaman bizimkiler 20bin lirayı hayatta vermezler...burada hepimiz toplandık nasıl alsak altınları diye...ama bi çözüm olmadı gitti...öyle tabii huzurda önemli...ama ev peşinatıydı bizim için...

biraz açabilir misin? merak ettim.

en son konumu okursan anlarsın....çok uzun hikaye benimki taaaa 18 yaşından beri çekiyorum...en son geçen hafta kucağımda çocuğum varken kafamı yumrukladılar.altınlarım paralarım onlarda kaldı ...ben 35 yaşındayım...düşün yani

evet burda rahatça yazıyorum üslubuma dikkat etmiyorum.sinir küpüyüm çünkü. 30 yaşıma gelmişim o sürtük benden daha fazla kimseden fayda görmüyor hala doğmadan kanlar iken gitseydin, nerden aldıydım bu o....puyu diyor bana. evet benim de mükemmel bir üslupla yazmam lazım hanımefendi özür dilerim.

Valla iste o rahat rahat evinde oturup çatır cutur kira parasi yerken ben elalemin evinde kirada oturuyorum of of iste cok sey yasadim da para sadece gorunen yuzu ama rahmetli babam olsaydi o cok iyi bi adamdi da iste bu kadin boyle degisik bisey iste tek cocuk bide kimsesi de yok benden baska ama iste oyle gorusmemek en guzeli insallah alirsiniz paranizi ben artik ölmesini bekliyorum miras hakkı olarak kalsin paralar diye

evet okudum. yazmıştım hatta konuna.ruh hastası insaNLARDAN dünyaya gelip, onların psikolojini şekillendirmesi ne acı.

ayaklarını öpeyim şu yazdığını her yere yaz. o kadar doğru bir cümle ki....

yaaaa....... ben de kirada sürünüyorum ona akıttım paraları o da oğluna ev yaptırdı. bana hiçbirşeyi kalmayacak. bana zararı dokunmasın da faydasını istemiyorum o sürtüğün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…