- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
psikolojim mahvoldu farkındayım.evde kendi kendine söylenip bağırıyorum.annenizi silin, tamamen çıkarın hayatınızdan. hemen bugün psikologdan randevu alın.
Daha önce de buna benzer konular açmış mıydın dejavu yaşıyorum dadaha önce çok anlattım.artık tahammülüm kalmadı.biriyle evlenmiş o biri beni doğurtan adam.sonra o adam buna yapmadığını bırakmamış.ve beni doğurmuş.5 yaşımda beni doğurdan i.. başka kadın buldu kovdu bizi.beni doğuran s.........te demiş çocuk ne olacak.o da demiş ki "umrumda değil ister götür ister bırak" bu da almış arkasında başka bir adamla evlendi.üvey babayla büyüdüm ama adam çok iyiydi.
şimdi bu kadın beni arkasında getirmekle bana lutuf mu etti? yani beni kendi büyütmekle bu soruya cevap istiyorum 1.
2.si ben yüz olarak bakış olarak beni doğurtan p.....e çok benzerim.ve bu kadın küçüklükten başladı düna kadar (30 yaşımdayım) aynen şu cümleler esliginde büyüttt:
"bakışa bak bakışa aynı it babası, itin kızı , d....büğün kızı, pez...gin kızı, or....p......"
evet durup durduk yere böyle dedi beni sürekli başkalarının kızlarıyla kıyaslayıp "onlar aşılı fidan aşılı çiçek sen nesinküllükte yetişen b.k domatesi" dedi.
üvey babamdan bir oğlu oldu "allah senin ömründen alsın oğlumun ömrüne versin, oğlumun tırnağına taş değene kadar sen öl"dedi.ben okudum öğretmen oldum.BU da oğluna ev yaptırıyor. benim parama gözümü dikti. 8 yıldır ona para verdim belki beni sever bana kızım der diye.(benimle konuşurken ne adımı söyler ne kızım der oğluyla konuşmaya geçtiği anda kanal değiştirir gibi ses tonunu değiştirir söyle oğlumm guzuummm " der.
ben yeni atandım para kazanmaya başladı açtı telefonu "or...pu üniversitede yediğin paraları ver. o...puuu " diye bağoırdı .ağladım üzüldüm şok oldum.para verirsem sever dedim. gittim kredi çektim daha ne kadar nemkadar para verdim.8 yılın sonunda "sen benim oğlumun rızkını yedin keske seni it babandan almasaydım ors...pu olsaydın da kucak kucak gezseydin". dedi.peki ben ne yaptım da bu kadın böyle?
o adamın kendini döven söven ağlatırken kalkıp oynayan bir psikopatın kızı olduğum için mi bana bunları layık gördü?
istemediğin bir adamın karınında sıpasını taşıumak mı bu hale getirdi?
en son da eski resimleri gösteriyordu.
hamileyken çektirmiş bana aynen şunu dedi:
"sen karnımdaydın burda domuz olmaz olasıca"
bu duruma anlam veren beri gelsin.sabahtan beri ALLAH a isyan ediyorum.ve o sürtüğe para yedireceğim diye elimde avucumda kalmadı 0 ı tükettim.en son 7 milyar aldı borç verirrim dedi.şimdi de sen az yemedin bu hale kim getirdi seni dedi.vermeyecek yani. sadece sinirden sigara içiyorum.kadının sözleri kulaklarımda çınlıyor. sanırım içkiye de başlayacağım bu gidişle.ALLAH aşkına var mı aranızda bı tür bir mahluk? ana hakkı bu mu? bana öteki dünyada ana baba hakkı sorulacak mı? bana ana baba hakkı soracak ALLAh a inanmıyorum ben.ben soracağım asıl onlara hak!!!!
evet ona yaklaşmaya çalıştıkça battım.durumumu anlattın .annenden uzak dur, ayaklarının üzerinde duruyorsun zaten, bak hayatına, anneden babadan fayda yok sana, senin imtihanın da bu hayattan, kabullen uzak dur onlardan, ona yaklaşmaya çalıştıkça daha da batarsın, gitsin çok sevdiği oğlu ona para versin
açmıştım.o kadınla her görüştüğümde daha beter oluyorum.Daha önce de buna benzer konular açmış mıydın dejavu yaşıyorum da
annense annen o seni evlat olarak görmüyor belli ki onu hayatından çıkar yoluna bak.
evet ona yaklaşmaya çalıştıkça battım.durumumu anlattın .
Seni yargılamak ne haddime bende babam tarafından çok dıslandım annem hep öz kardeşimi sevdi ne yaptiysam yaranamadım ama simdi evlendim kendime bi hayat kurdum seninde bak gul gibi meslegin ogrencilerin var yıpratma kendini bu kadar.kusura bakma canım .ben şu an burda bir öğretmen değilim.reddeilen bir evlat olarak yazıyorum bunları.gelin bir geçtiğim yollardan geçin, duyduğum sözleri duyun ondan sonra yargılayın beni.
üvey babam bana kızım demeden ağzını açmazdı.evet çok iyi biri.dışardan baksanız öz baba üvey ana derdiniz.Şuan annenizle ilgili yaşadıklarınız değil ruh halimiz üzdü beni..
Ne hale getirilmişsiniz.
Evet bu saatten sonra para da biriktirebilirsiniz, evde alabilirsiniz, araba da .. Yeter ki isteyin herşey olur inşaallah.
Ancak öncelikle ruh sağlığınız için tedavi başlatmalısınız. Arınmalısınız geçmişin kötü anılarından.
Böyle giderse hem para biriktiremezsiniz hem hayatınızı batağa sürüklersiniz.
Bu gidişle alkole başlayacağım diyeceğinize beyninizi farklı bir yere odaklayın. Hırsınızı başarıya yönlendirin.
Allah' a sığının kardeşim.. Dilinizdeki isyanı kalbe indirmeyin.. Daha çok yalnızlığa bürünürsünüz
Dikkatimi çekti " üvey babam" demişsiniz ve bir tek onun hakkında olumsuz konuşmamışsınız. İyi biri mi ? Onunla iletişiminiz nasıl ?
üvey babam bana kızım demeden ağzını açmazdı.evet çok iyi biri.dışardan baksanız öz baba üvey ana derdiniz.
haklısın.ama bu yıl içimde bir şeyler koptu.uzak durmaya çalışıyorum.tamamen bitireceğim.artık 1 tl para vermem.aramam sormam da.ya ebn çok safım ya da kafam çok geç bastı. bu hale gelince dank etti.dün bir milat oldu benim için.artık bitti.Bin kere açtın bu konuyu bin kere...her defasında ilgini kes dedik anlamadın..doğurdu evet ama ana olamadı bu ısrarın niye.öğretmen oldun ama dik olamadın..yurt dışına evlenmeyi duşundun hep kolayına kaçıp zoru yaşadın..ne diyelim şimdi.
o çok pasif kalıyor. gerçekleri diyor ana böyle olmaz diyor ama çok mülayim bir azarlamada susuyor.bir de annemin kendine iyi bakması için seslenemiyor.Görüşüyor musunuz peki ? Bu duygularınızdan haberi var mı ?
Annenizle arası nasıl ?
Hiç mi eşini uyarmıyor acaba diyeceğim de ne yapabilir ki o da ?
Ne tuhaf , insan öz babasından duymadığını elli kat yabancıdan duyabiliyor.
İşte doğurmak anneliğin sadece bir kısmı.. Babalık ise yıllar gerekiyor kazanabilmesi için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?