Lanet olsun böyle anaya!!!

annenden uzak dur, ayaklarının üzerinde duruyorsun zaten, bak hayatına, anneden babadan fayda yok sana, senin imtihanın da bu hayattan, kabullen uzak dur onlardan, ona yaklaşmaya çalıştıkça daha da batarsın, gitsin çok sevdiği oğlu ona para versin

Daha önce de buna benzer konular açmış mıydın dejavu yaşıyorum da

annense annen o seni evlat olarak görmüyor belli ki onu hayatından çıkar yoluna bak.

evet ona yaklaşmaya çalıştıkça battım.durumumu anlattın .

Şuan annenizle ilgili yaşadıklarınız değil ruh halimiz üzdü beni..

Ne hale getirilmişsiniz.

Evet bu saatten sonra para da biriktirebilirsiniz, evde alabilirsiniz, araba da .. Yeter ki isteyin herşey olur inşaallah.
Ancak öncelikle ruh sağlığınız için tedavi başlatmalısınız. Arınmalısınız geçmişin kötü anılarından.
Böyle giderse hem para biriktiremezsiniz hem hayatınızı batağa sürüklersiniz.

Bu gidişle alkole başlayacağım diyeceğinize beyninizi farklı bir yere odaklayın. Hırsınızı başarıya yönlendirin.

Allah' a sığının kardeşim.. Dilinizdeki isyanı kalbe indirmeyin.. Daha çok yalnızlığa bürünürsünüz

Dikkatimi çekti " üvey babam" demişsiniz ve bir tek onun hakkında olumsuz konuşmamışsınız. İyi biri mi ? Onunla iletişiminiz nasıl ?

kusura bakma canım .ben şu an burda bir öğretmen değilim.reddeilen bir evlat olarak yazıyorum bunları.gelin bir geçtiğim yollardan geçin, duyduğum sözleri duyun ondan sonra yargılayın beni.
Seni yargılamak ne haddime bende babam tarafından çok dıslandım annem hep öz kardeşimi sevdi ne yaptiysam yaranamadım ama simdi evlendim kendime bi hayat kurdum seninde bak gul gibi meslegin ogrencilerin var yıpratma kendini bu kadar.

Gorusme arkadasim sil gitsin. Öldün sen benim icin de, degistir numaralarini.

Uvey babanin hakki olabilir bak, onu arada arar sorarsin, ama seni doguran kadini bir kerede sil at, Allah a bile isyan edecek raddeye getirmis seni. Yok say daha iyi.

üvey babam bana kızım demeden ağzını açmazdı.evet çok iyi biri.dışardan baksanız öz baba üvey ana derdiniz.

30 yasindasin. Sutunu ictin diye omrun boyunca boyle bir kadina bakmak zorunda degilsin. Anne diyemiyorum cunku bu kadin anne olamaz. Cek git uzaklara ondan uzak dur. Gun gelir bunlarin acisi cikar , hayatinda hic dusunemedigin bir insan sana anne de cikar baba da. Guclu ol ve git

Canim ama su da var ki. Eger sen iyi olmak istiyorum diyorsan anneni bi psikologa gotur belki annen yasadiklarindan dolati seni sucluyordur ve sana onun icin boyle davraniyordur. Yardim almasinda yarar var. Baktin olmuyo cek git dedigim gibi

Bin kere açtın bu konuyu bin kere...her defasında ilgini kes dedik anlamadın..doğurdu evet ama ana olamadı bu ısrarın niye.öğretmen oldun ama dik olamadın..yurt dışına evlenmeyi duşundun hep kolayına kaçıp zoru yaşadın..ne diyelim şimdi.

Kendi hayatınızı çizmişsiniz çalışıyorsunuz ne kadar güzel , evlat olarak görevinizi yapmışsınız Allah sizi mükafatlandırır merak etmeyin.Annenize muhtaç değilsiniz daha az görüşebilirsiniz.Sigara alkol de çözüm değil mantıklı düşünün lütfen.Siz kendinize zarar verseniz üzülmez o anne, yani kendinize zarar verdiğinizle kalırsınız.Allah yardımcınız olsun

üvey babam bana kızım demeden ağzını açmazdı.evet çok iyi biri.dışardan baksanız öz baba üvey ana derdiniz.

Görüşüyor musunuz peki ? Bu duygularınızdan haberi var mı ?
Annenizle arası nasıl ?
Hiç mi eşini uyarmıyor acaba diyeceğim de ne yapabilir ki o da ?
Ne tuhaf , insan öz babasından duymadığını elli kat yabancıdan duyabiliyor.
İşte doğurmak anneliğin sadece bir kısmı.. Babalık ise yıllar gerekiyor kazanabilmesi için..

haklısın.ama bu yıl içimde bir şeyler koptu.uzak durmaya çalışıyorum.tamamen bitireceğim.artık 1 tl para vermem.aramam sormam da.ya ebn çok safım ya da kafam çok geç bastı. bu hale gelince dank etti.dün bir milat oldu benim için.artık bitti.

o çok pasif kalıyor. gerçekleri diyor ana böyle olmaz diyor ama çok mülayim bir azarlamada susuyor.bir de annemin kendine iyi bakması için seslenemiyor.

Dilerim ki öyle bir evlilik yaparsın ki, anne Dediğin varlıktan çok uzakta olursun.
Dilerim ki evleneceğin insan ve ailesi tüm yaralarını sarar...
Dilerim ki kayınvaliden ve kayınpederin annen ve babandan göremediğin o sıcaklık ve şefkati sana verirler.
Dilerim ki anneliği tadar ve çocuğuna tadamadığın sevgiyi en iyi şekilde verirsin.
Ruhun çok hırpalanmış.
Geçmişe Sünger çekmemek ve bunlara başlamamak neden?

çevrenizde buna benzer bir ana!!!!! figürü var mı? tek miyim yoksa bu ülkede? veya dünyada?daha kötüsü gidip öldürür evladını.bunun bir üst modeli budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…