evet 9 yıl önce yaşanmıış bir gerçekgerçek mi bu?
Bana da gına geldi bu nazar saçmalığından... kendi dikkatsizliği nazar mı oluyor? Yazık çok üzüldüm...iki elti gezmeye gidiyor
eltilerden birinin bebeği var bebek bebekarabasında
bebek daha 9 aylık
diğer elitininse 6 yıldır bebeği olmuyor
avm de kadınlar bakınırken bebek arabadan düşüyor
beyin kanaması geçiriyor
çocuk şimdi engelli
şimdi
arabanın emniyet kemeri bağlı değilmiş
ama nazar dendi
zaten çocuğu olmuyor diye eşinin ailesi tarafından sevilmiyor istenmiyor
suçlamak hiçte zor olmadı
eşi sen kötü birisin nazarın var diye boşandı kadından
aptal bir kadının suçunu iki masum ödedi
cehaletten çok çektin artık yeter
her nazar dendiğinde sinirleniyorum
evet 9 yıl önce yaşanmıış bir gerçek
Aynen öyle vallahi öyle saçma iğrenç bir bakış açısı daha yok nefret ediyorum bu durumdan . 6 aylık evliydim ve korunuyorduk eşimle sadece 3 ay düzgün aynı evde kaldık sonra görevler başladı adam 20 gün evde yok mesela korunmasak ta çok istesek yine denk gelmez bebeğimiz olmazdı belki . Temmuzda evlendik ocakta eşim zeytindalı harekatına gitti bende annemin evine birkaç ay görüşemedik . Ardından otellerde 1 gece görüşmeye başladık zaten çocuk filan da istemiyorduk . 5 ay sonra kv evine kalmaya gittim eşim izne gelmişti geri döndü bende ağlıyorum öyle camın kenarında kv oradan buradan konuşuyor dedi ki çocuğun olmuyorsa seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok aynen bu cümleyi kurdu hala aklımda yazılıdırKadınsan çocuğun olmuyorsa suçlu sensindir toplumda.
Aksini kabullenemezler,toz kondurmazlar oğluşuna.
Aynen öyle vallahi öyle saçma iğrenç bir bakış açısı daha yok nefret ediyorum bu durumdan . 6 aylık evliydim ve korunuyorduk eşimle sadece 3 ay düzgün aynı evde kaldık sonra görevler başladı adam 20 gün evde yok mesela korunmasak ta çok istesek yine denk gelmez bebeğimiz olmazdı belki . Temmuzda evlendik ocakta eşim zeytindalı harekatına gitti bende annemin evine birkaç ay görüşemedik . Ardından otellerde 1 gece görüşmeye başladık zaten çocuk filan da istemiyorduk . 5 ay sonra kv evine kalmaya gittim eşim izne gelmişti geri döndü bende ağlıyorum öyle camın kenarında kv oradan buradan konuşuyor dedi ki çocuğun olmuyorsa seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok aynen bu cümleyi kurdu hala aklımda yazılıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?