lanet olsun bu bakış açısına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
iki elti gezmeye gidiyor
eltilerden birinin bebeği var bebek bebekarabasında
bebek daha 9 aylık
diğer elitininse 6 yıldır bebeği olmuyor
avm de kadınlar bakınırken bebek arabadan düşüyor
beyin kanaması geçiriyor
çocuk şimdi engelli

şimdi

arabanın emniyet kemeri bağlı değilmiş

ama nazar dendi

zaten çocuğu olmuyor diye eşinin ailesi tarafından sevilmiyor istenmiyor
suçlamak hiçte zor olmadı
eşi sen kötü birisin nazarın var diye boşandı kadından
aptal bir kadının suçunu iki masum ödedi
cehaletten çok çektin artık yeter
her nazar dendiğinde sinirleniyorum

iki elti gezmeye gidiyor
eltilerden birinin bebeği var bebek bebekarabasında
bebek daha 9 aylık
diğer elitininse 6 yıldır bebeği olmuyor
avm de kadınlar bakınırken bebek arabadan düşüyor
beyin kanaması geçiriyor
çocuk şimdi engelli

şimdi

arabanın emniyet kemeri bağlı değilmiş

ama nazar dendi

zaten çocuğu olmuyor diye eşinin ailesi tarafından sevilmiyor istenmiyor
suçlamak hiçte zor olmadı
eşi sen kötü birisin nazarın var diye boşandı kadından
aptal bir kadının suçunu iki masum ödedi
cehaletten çok çektin artık yeter
her nazar dendiğinde sinirleniyorum
Bana da gına geldi bu nazar saçmalığından... kendi dikkatsizliği nazar mı oluyor? Yazık çok üzüldüm...

🤦🏻‍♀️ allah yardımcısı olsun çocuğun.
Gözü var diye bosattiklari kadının inşallah çok güzel bir hayatı olur.
Bebekler ihmale gelmiyor, basit önlemler hayat kurtarıyor ama nedense bizde hep,
'Bir şey olmaz' deniyor.
Ben de bundan nefret ediyorum.
'Bir şey olmaz' kabul edilebilecek bir savunma değil.

Çocuğu araba koltuğuna otuttur,
Bir şey olmaz
Scooter, bisiklet kullanırken kask, dizlik tak,
Bir şey olmaz
Kabuklu kuruyemiş verme
Bir şey olmaz
Diye gider belki 1000 tane sey.
Oluyor ama.
Çok uzuldum çocuğa..

Bir elbise giymiş hanımefendi. Arkadaşı güzel demiş, üstüne birşey dökülmüş. Neymiş nazarı değiyormuş kızın. Bu elbiseyi bir o mu gördü, bir tek o mu beğendi? Size söylemeyen bir sürü beğenen vardır. Nasıl bir tespittir ve nasıl bir cahilliktir. Nazar yok demiyorum ama şunun nazarı değdi diye net konuşmak, işte bu çook saçma.

Kadınsan çocuğun olmuyorsa suçlu sensindir toplumda.
Aksini kabullenemezler,toz kondurmazlar oğluşuna.
Aynen öyle vallahi öyle saçma iğrenç bir bakış açısı daha yok nefret ediyorum bu durumdan . 6 aylık evliydim ve korunuyorduk eşimle sadece 3 ay düzgün aynı evde kaldık sonra görevler başladı adam 20 gün evde yok mesela korunmasak ta çok istesek yine denk gelmez bebeğimiz olmazdı belki . Temmuzda evlendik ocakta eşim zeytindalı harekatına gitti bende annemin evine birkaç ay görüşemedik . Ardından otellerde 1 gece görüşmeye başladık zaten çocuk filan da istemiyorduk . 5 ay sonra kv evine kalmaya gittim eşim izne gelmişti geri döndü bende ağlıyorum öyle camın kenarında kv oradan buradan konuşuyor dedi ki çocuğun olmuyorsa seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok aynen bu cümleyi kurdu hala aklımda yazılıdır

Aynen öyle vallahi öyle saçma iğrenç bir bakış açısı daha yok nefret ediyorum bu durumdan . 6 aylık evliydim ve korunuyorduk eşimle sadece 3 ay düzgün aynı evde kaldık sonra görevler başladı adam 20 gün evde yok mesela korunmasak ta çok istesek yine denk gelmez bebeğimiz olmazdı belki . Temmuzda evlendik ocakta eşim zeytindalı harekatına gitti bende annemin evine birkaç ay görüşemedik . Ardından otellerde 1 gece görüşmeye başladık zaten çocuk filan da istemiyorduk . 5 ay sonra kv evine kalmaya gittim eşim izne gelmişti geri döndü bende ağlıyorum öyle camın kenarında kv oradan buradan konuşuyor dedi ki çocuğun olmuyorsa seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok aynen bu cümleyi kurdu hala aklımda yazılıdır

Bu düşünceler yok olmadığı sürece kadınlarımız zan altında kalmaya devam edecektir.
Bu arada bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah :nazar::anne:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X