- 6 Mayıs 2016
- 9.184
- 9.089
- 198
nazar diye bir gerçek var. cahillik nazarın olması değil, bunun arkasına saklanarak kendi ihmalini örtmesi. eşinin bu saçma suçlama yüzünden kadından boşanması.
Kesinlikle bütün bu dediklerinize katılıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazar diye bir gerçek var. cahillik nazarın olması değil, bunun arkasına saklanarak kendi ihmalini örtmesi. eşinin bu saçma suçlama yüzünden kadından boşanması.
Babamda aynen öyle dedi hanım abla hahahahDoğru ya 5 torun olacak,kadın kendi çocuğunu bile gösterememiş yazık cidden.
2.sınıf olmaktan mutluyum bende hiç sıkıntı yok yani benim açımdan.![]()
Maalesef insanlar öyle düşünüyor canım. Ben de 5 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor. Korkuyorum birinin çocuğunu seveyim. Evet herkes öyle değil ama çoğunluk öyle düşünüyor maalesef:-(iki elti gezmeye gidiyor
eltilerden birinin bebeği var bebek bebekarabasında
bebek daha 9 aylık
diğer elitininse 6 yıldır bebeği olmuyor
avm de kadınlar bakınırken bebek arabadan düşüyor
beyin kanaması geçiriyor
çocuk şimdi engelli
şimdi
arabanın emniyet kemeri bağlı değilmiş
ama nazar dendi
zaten çocuğu olmuyor diye eşinin ailesi tarafından sevilmiyor istenmiyor
suçlamak hiçte zor olmadı
eşi sen kötü birisin nazarın var diye boşandı kadından
aptal bir kadının suçunu iki masum ödedi
cehaletten çok çektin artık yeter
her nazar dendiğinde sinirleniyorum
Babamda aynen öyle dedi hanım abla hahahah![]()
Size o kadar cok katiliyorum ki. Insanlar cocugu kendileri yapti zannediyor, hadi cocuk yap diyorlar. Tovbe yarabbim ben nasil yapayim Allah ol dedigi icin oluyor. Cocuk sahibi olmak bir basari degil, olmamak basarisizlik degil. Allah kimini vererek siniyor, kimini vermeyerek.Aynen öyle çocuk sahibi olmak bir başarı bir güç vs değil Allah ol dediği için oluyor bizimle hiç alakası yok bu işin . Ben korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım hatta dedim ki ya zaten olmaz Ramazan’ı atlatmış olurum hormonlarım toparlanır derken birde kendimi hamile buldum ama bu benimle alakalı değildi tamamen kader Allah istesin yeterki
Cahillik diz boyunu da aştı boğazımıza ulaştı işte tövbe tövbe yaSize o kadar cok katiliyorum ki. Insanlar cocugu kendileri yapti zannediyor, hadi cocuk yap diyorlar. Tovbe yarabbim ben nasil yapayim Allah ol dedigi icin oluyor. Cocuk sahibi olmak bir basari degil, olmamak basarisizlik degil. Allah kimini vererek siniyor, kimini vermeyerek.
evet 9 yıl önce yaşanmıış bir gerçek
Bir elbise giymiş hanımefendi. Arkadaşı güzel demiş, üstüne birşey dökülmüş. Neymiş nazarı değiyormuş kızın. Bu elbiseyi bir o mu gördü, bir tek o mu beğendi? Size söylemeyen bir sürü beğenen vardır. Nasıl bir tespittir ve nasıl bir cahilliktir. Nazar yok demiyorum ama şunun nazarı değdi diye net konuşmak, işte bu çook saçma.
Ahahahhah oglumun olmasina gerek yok nedir yaa. Kadinlarin kendi kendine bölünerek üredigini mi saniyomusAynen öyle vallahi öyle saçma iğrenç bir bakış açısı daha yok nefret ediyorum bu durumdan . 6 aylık evliydim ve korunuyorduk eşimle sadece 3 ay düzgün aynı evde kaldık sonra görevler başladı adam 20 gün evde yok mesela korunmasak ta çok istesek yine denk gelmez bebeğimiz olmazdı belki . Temmuzda evlendik ocakta eşim zeytindalı harekatına gitti bende annemin evine birkaç ay görüşemedik . Ardından otellerde 1 gece görüşmeye başladık zaten çocuk filan da istemiyorduk . 5 ay sonra kv evine kalmaya gittim eşim izne gelmişti geri döndü bende ağlıyorum öyle camın kenarında kv oradan buradan konuşuyor dedi ki çocuğun olmuyorsa seni doktora götüreyim oğlumun olmasına gerek yok aynen bu cümleyi kurdu hala aklımda yazılıdır
Çocuğu olmayan kadın o tuhaf aileden kurtulmuş özellikle eş denecek şahıstan.iki elti gezmeye gidiyor
eltilerden birinin bebeği var bebek bebekarabasında
bebek daha 9 aylık
diğer elitininse 6 yıldır bebeği olmuyor
avm de kadınlar bakınırken bebek arabadan düşüyor
beyin kanaması geçiriyor
çocuk şimdi engelli
şimdi
arabanın emniyet kemeri bağlı değilmiş
ama nazar dendi
zaten çocuğu olmuyor diye eşinin ailesi tarafından sevilmiyor istenmiyor
suçlamak hiçte zor olmadı
eşi sen kötü birisin nazarın var diye boşandı kadından
aptal bir kadının suçunu iki masum ödedi
cehaletten çok çektin artık yeter
her nazar dendiğinde sinirleniyorum
Yok yavrum onun derdi bizim çocuğumuz olmuyorAhahahhah oglumun olmasina gerek yok nedir yaa. Kadinlarin kendi kendine bölünerek üredigini mi saniyomus![]()