Daha önce nasıl başardın?Allahım ben niye nefsime hakim olamıyorum. O kadar kiloyu verdim yarısını geri aldım şimdi ise kendime dur diyemiyorum. Tatlının suratına bakmayan ben tatlı delisi oldum resmen. Patronun doğum günü şerefine koskocaman dilim pastayı mideme indiriverdim. Bir de anneme mesaj atıyorum ohh pastayı yedim diye.
Kilo vermem gerek hemde 30 40 kilo falan!!!
Bir an önce nefsime hakim olmayı geri kazanmam lazım daha öncede burada başlıklar açtım ama kimse yazmadı. Belki kendi kendime konuşuyorum ama buraya yazmak beni rahatlatıyo. Nasıl kilo vermeye tekrar deli gibi diyet yapmaya başlayacağım Allahım...
O zaman şuanki halimden daha kiloluydum ve çok hırslanmıştım hemde çok. Diyetisyene gittim klasik bir diyet listesiyle hiç spor yapmadan 3 senede 65 kilo verdim. Sonra sıkılıp bıraktım ve 25 kilo geri aldım. Şimdi her gün bu sefer kesin diyete giriyorum diye karar veriyorum sonra bişey oluyo bozuyorum.Daha önce nasıl başardın?
O zaman azar azar başlayacaksın.. kilo yapan belli başlı şeyleri çıkar hayatından ekmek, şeker gibi. Sonra zamanın varsa akşamları yürü. Bu şekilde motive olmaya çalış.aç kalmak çözüm değil zaten.O zaman şuanki halimden daha kiloluydum ve çok hırslanmıştım hemde çok. Diyetisyene gittim klasik bir diyet listesiyle hiç spor yapmadan 3 senede 65 kilo verdim. Sonra sıkılıp bıraktım ve 25 kilo geri aldım. Şimdi her gün bu sefer kesin diyete giriyorum diye karar veriyorum sonra bişey oluyo bozuyorum.
Allahım ben niye nefsime hakim olamıyorum. O kadar kiloyu verdim yarısını geri aldım şimdi ise kendime dur diyemiyorum. Tatlının suratına bakmayan ben tatlı delisi oldum resmen. Patronun doğum günü şerefine koskocaman dilim pastayı mideme indiriverdim. Bir de anneme mesaj atıyorum ohh pastayı yedim diye.
Bir an önce nefsime hakim olmayı geri kazanmam lazım daha öncede burada başlıklar açtım ama kimse yazmadı. Belki kendi kendime konuşuyorum ama buraya yazmak beni rahatlatıyo. Nasıl kilo vermeye tekrar deli gibi diyet yapmaya başlayacağım Allahım...
aynen bana sevgilim aşkım kilo almşssın deyince ertesi gün ölüm diyetine başlıyorum , sevgili durumları nasıl konu sahibi?Sevgiliniz var mı? Zira karşı cinsten gelen elestiriler insanı baya kamçılıyorda
Evet var, tabi o da istiyor kilo vermemi. Zaten en çok onun için istiyorum.Sevgiliniz var mı? Zira karşı cinsten gelen elestiriler insanı baya kamçılıyorda
İnsülin direncim var zaten ilaç kulanmam gerek ama sürekli içmeyi unutuyorum.şekerinde bir oynamamı var acaba ? tatlı yersinde bi süre sonra keser insanı bende bi şekerini ölçtür o kadar kilo vermişssin belki şeker olabilir.
Belimden aşağısı tiksindiriyoru beni artık. Gerçekten bıktım bu fizikten. Çok güzel zayıflamıştım olduğu gibi geri aldım.benimde on kilo kadar fazlam var bıktım bu kilolardan aynalara ve fotoğraf makinelerine bakamaz oldum artık
işe öncelikle kendinizi suçlamayarak başlayın. bir dilim pasta yediğiniz için kendinize kızmayın. herkes yiyor.Allahım ben niye nefsime hakim olamıyorum. O kadar kiloyu verdim yarısını geri aldım şimdi ise kendime dur diyemiyorum. Tatlının suratına bakmayan ben tatlı delisi oldum resmen. Patronun doğum günü şerefine koskocaman dilim pastayı mideme indiriverdim. Bir de anneme mesaj atıyorum ohh pastayı yedim diye.
eheheee bende evlendigimde 53 kiloydum iki yıl geçti 68 kilo oldum tam kilolarımi geri vereyim spora başlayayım minik bir misafirimiz yolda geliyorum dedi suan tam 70 kiloydum hatta 71 ilerleyen vakitlerde ne olucam bilmiyorum dikkat etmek gerekiyor fakat çok zor umarım bin önce başlar ve zayıflatır darısı da benim basimaAllahım ben niye nefsime hakim olamıyorum. O kadar kiloyu verdim yarısını geri aldım şimdi ise kendime dur diyemiyorum. Tatlının suratına bakmayan ben tatlı delisi oldum resmen. Patronun doğum günü şerefine koskocaman dilim pastayı mideme indiriverdim. Bir de anneme mesaj atıyorum ohh pastayı yedim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?