• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet Olsun Bu Nefse

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Allahım ben niye nefsime hakim olamıyorum. O kadar kiloyu verdim yarısını geri aldım şimdi ise kendime dur diyemiyorum. Tatlının suratına bakmayan ben tatlı delisi oldum resmen. Patronun doğum günü şerefine koskocaman dilim pastayı mideme indiriverdim. Bir de anneme mesaj atıyorum ohh pastayı yedim diye.
Kilo vermem gerek hemde 30 40 kilo falan!!!
Bir an önce nefsime hakim olmayı geri kazanmam lazım daha öncede burada başlıklar açtım ama kimse yazmadı. Belki kendi kendime konuşuyorum ama buraya yazmak beni rahatlatıyo. Nasıl kilo vermeye tekrar deli gibi diyet yapmaya başlayacağım Allahım...

Allahım ben niye nefsime hakim olamıyorum. O kadar kiloyu verdim yarısını geri aldım şimdi ise kendime dur diyemiyorum. Tatlının suratına bakmayan ben tatlı delisi oldum resmen. Patronun doğum günü şerefine koskocaman dilim pastayı mideme indiriverdim. Bir de anneme mesaj atıyorum ohh pastayı yedim diye.
Bir an önce nefsime hakim olmayı geri kazanmam lazım daha öncede burada başlıklar açtım ama kimse yazmadı. Belki kendi kendime konuşuyorum ama buraya yazmak beni rahatlatıyo. Nasıl kilo vermeye tekrar deli gibi diyet yapmaya başlayacağım Allahım...
Daha önce nasıl başardın?

O zaman şuanki halimden daha kiloluydum ve çok hırslanmıştım hemde çok. Diyetisyene gittim klasik bir diyet listesiyle hiç spor yapmadan 3 senede 65 kilo verdim. Sonra sıkılıp bıraktım ve 25 kilo geri aldım. Şimdi her gün bu sefer kesin diyete giriyorum diye karar veriyorum sonra bişey oluyo bozuyorum.

Daha önce nasıl başardın?
O zaman şuanki halimden daha kiloluydum ve çok hırslanmıştım hemde çok. Diyetisyene gittim klasik bir diyet listesiyle hiç spor yapmadan 3 senede 65 kilo verdim. Sonra sıkılıp bıraktım ve 25 kilo geri aldım. Şimdi her gün bu sefer kesin diyete giriyorum diye karar veriyorum sonra bişey oluyo bozuyorum.

Oy oy oyyy çok büyük rakamlar bunlar. Ben de 10 kilo fazlamı vermiştim sonra geri aldım ve inan vücudum çok rahatsız oldu yürümem zorlaştı ki ben uzun boyluyum. Sen önce sağlığın için yap canım bu rakamlar çok fazla rakamlar. Diyetisyen kontrolü seni daha motive eder. Ama zaten bir listem var gitmiştim daha önce diyorsan da tatlı krizlerini kuru meyve veya bitter çikolata ile geçiştirebilirsin.

Sevgiliniz var mı? Zira karşı cinsten gelen elestiriler insanı baya kamçılıyorda

O zaman azar azar başlayacaksın.. kilo yapan belli başlı şeyleri çıkar hayatından ekmek, şeker gibi. Sonra zamanın varsa akşamları yürü. Bu şekilde motive olmaya çalış.aç kalmak çözüm değil zaten.

kendinize hakim olamıyorsanız bence diyetisyen çare olmaz. listeye uyumaya çalışmak çok yoruyor insanı.
kontrolü sağlayabilecek, kişisel olarak ilgilenebilecek biri lazım size. google'da "daha iyi bir ben" diye aratın, personal trainer yardımcı olur baya. arkadaşım denedi, çok başarılı gerçekten. kalıcı sonuçlar alırsınız.

bastırılan şeyler daha kuvvetli şekilde geri döner psikolojik olarak. deli gibi diyet yapmayın. hayatınız boyunca süregelecek ve sizi yormayacak şekilde beslenmenize düzen verin ve o şekilde yavaş yavaş zayıflayın.

Sevgiliniz var mı? Zira karşı cinsten gelen elestiriler insanı baya kamçılıyorda
aynen bana sevgilim aşkım kilo almşssın deyince ertesi gün ölüm diyetine başlıyorum , sevgili durumları nasıl konu sahibi?

benimde on kilo kadar fazlam var bıktım bu kilolardan aynalara ve fotoğraf makinelerine bakamaz oldum artık

şekerinde bir oynamamı var acaba ? tatlı yersinde bi süre sonra keser insanı bende bi şekerini ölçtür o kadar kilo vermişssin belki şeker olabilir.

işe öncelikle kendinizi suçlamayarak başlayın. bir dilim pasta yediğiniz için kendinize kızmayın. herkes yiyor.
bu şekilde kendiize kızarak içinize dert ederek devamlı yemek düşünüyorsunuz ve bu sizi yemek yemeye itiyor.
yapılacak tek şey şu ki ben de çok etkili bir yöntemdir ve ben hiç öyle çok kilolu olmadım. 3-5 kilo içindi sizde daha iyi yarar.
yemeğe oturduğunuzda sadece bir tabak yemek yiyin. ve biraz yavaş yiyin. bittiğinde tam doymamış olacaksınız ama bi yarım saat sonra falan o tıka basa dolu halinizden çok daha rahat olduğunu göreceksin. ki zaten yemekten sonra tatlı faslı geliyor ondada sadece bir porsiyon yiyeceksiniz o kadar.
inan bana 1 haftada sonuç alırsın. şundan kes bunu yeme yaparsanız aklınız fikriniz sadece yemekte olur.

Nefis hayvan gibidir siz besledikçe büyür, daha çok ister..aç bırakırsanız zamanla azalacaktır ancak ne zaman vermeye başlarsanız tekrar ister...

cnm bır ınsulın dırencıne baktır rejımden sonra yukselıyor cunkı nefsıne hakım olamıyor ınsan benımde 30-40 kılo vermem gerek basladım karatay dıyetıne hıc ac kalmadan bır haftada2 kılo gıttı bıle bu hafta cuma gunu tartılıcam bakalım zayıflama topıklerı yarısmaları var katılsana sende ınanılmaz motıve oluyorum

eheheee bende evlendigimde 53 kiloydum iki yıl geçti 68 kilo oldum tam kilolarımi geri vereyim spora başlayayım minik bir misafirimiz yolda geliyorum dedi suan tam 70 kiloydum hatta 71 ilerleyen vakitlerde ne olucam bilmiyorum dikkat etmek gerekiyor fakat çok zor umarım bin önce başlar ve zayıflatır darısı da benim basima

Back
X