• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet Olsun Bu Nefse

65 kilo verip 25 kilo geri aldiysaniz
bogaziniz gercekten buyuk demektir
bu hayat boyu boyle gider
yas ilerledikcede daha kilolu olursunuz
1 yildir yaklasik aksamlari hic yemek yemiyorum
ölmedim yasiyorum
34 yasindayim dogum yaptim 1.72 boyum ve 52 kiloyum
kimse yasima inanmiyor
neden biliyor musun zayif oldugum icin genc gösteriyorum
bence tatlilar börekler pastalar nasil göründügünden daha önemli degil

Ben de muzdaribim bu konudan. Ama 1 hafta once kesin olarak basladim. Diyet degil sadece abur cuburu cikardim hayatimdan. Hic yemiyorum diyemem ama yesem de bir lokma kadar yiyorum nefsimi koreltmek icin. Evlenmeden once 58 kiloydum, 10 ayda 7 kilo aldim. Boyum da 1,60. Herkes bana hamile misin demeye basladi. Hakikaten de hamile gibi duruyorum. Otobuste bana yer vermemeleri icin bir an once baslamam lazim dedim. 1 haftada da 1,5 kilo verdim. Ama tam olarak kilo vermeye basladim demem icin 60 kiloyu gormem gerekiyor. Hedefim ise 50. Ileride hamile kaldigimda insanlar bana icinde ne tasiyorsun sen, demesin diye yapmak zorundayim. Zaten yuruyusum bile degisti, gobek onde kabadayi gibi yurumeye basladim. Vucut kaldiramadi cunku kiloyu. Sen de kocaman bir dilim pasta yerine o pastadan bir dilimi tadini cikara cikara ye arkadasim. Kilo gercekten berbat bir sey. Bir bayana yakismayan bir sey varsa o da kilo.

65 kilo verip 25 kilo geri aldiysaniz
bogaziniz gercekten buyuk demektir
bu hayat boyu boyle gider
yas ilerledikcede daha kilolu olursunuz
1 yildir yaklasik aksamlari hic yemek yemiyorum
ölmedim yasiyorum
34 yasindayim dogum yaptim 1.72 boyum ve 52 kiloyum
kimse yasima inanmiyor
neden biliyor musun zayif oldugum icin genc gösteriyorum
bence tatlilar börekler pastalar nasil göründügünden daha önemli degil
Bravo, bu mantikta olan kadinlara bayiliyorum. Ben de sizin gibi dusunmeye basladim gec de olsa.

Back
X