Kafayı yemek üzereyim.Bir az kafanızı şişirecem ama inanınki artık kimseyle konuşamıyorum bu konuları..sorun eşim ve ailesi.biz 2008 yılında evlendik (evlendik dediysem sadece resmi nikah) evlenirken hiç bir şeyimiz yoktu (ama hep eşime dedimki her şey iyi olucak ve her zaman yanındayım) zar zor bi ev bulduk kiraya oturduk ablamların yardımı ile ve de biraz benim birikimimle elektrik su felan açtırdık,eve tabak bardak bi şeyler aldıkinanınki hep benim ailemden geldi para..tabii ki evlenirken bide çeyiz aldık (Düğün paketi aldık hesaplı olsun diye) vakit geldi taksitleri ödemeye eşimin işleri hala iyi gimiyo felan..
Neyse benim haberim olmadan annesi küçük oğluyla benim eşimi bi araya getiriyo ve parayı küçük oğluna ödetdirib bu defa abiyi kardeşe borçlu durumuna sokuyo (o abiyiki 4-5 sene önce 50 mılyarlık dükkanı batırıb giderken aynı kardeşin arkasını toplamış ve hatda bunun için evini bile satmış).tabiiki benim bundan anca 2009-un ocak ayında haberim oldu ne yapalım ne edelim derken bu defa kardeşe ödeyeceyimiz parayı taksitlendirdik (2700 lira 4000 lira oldu) ve ödemeye başladık 7 ay her ay 500 lira ödedik en son aralık ayını ödeyemedik çünkü eşim alıcağı parayı alamıyor,çünkü benim eşim kavga etmesini hakkını istemesini bilemiyor
çünkü benim kocam yumruğunu masaya vurmasını bilemiyor...inanırmısınız şu 500 lira yüzünden iki aydır nerdeyse bir güne bir kavga ediyoruz
eşimle konuşamıyorum sen karışma diyor ama onlarda beni arayıp duruyorlar olmazın laflar diyolar tmm çoğu kısmını kendi oğulları ve ya abileri için diyolar ama....sonuşta benimde eşim oluyo..en son bugün aradı beni küçük kaynım ve dediki ALLAH BELANIZI VERSİN,PARAM SADAKAM olsun
(((( ağladım ağladım ve halada ağlıyorum...
bu sadece bi kare daha neler neler var.....YARDIM EDİNNN .....
karışmayım diyorum ama dayanamıyorum bi taraftan kızıyorum kocama kavga ediyoruz o bür taraftanda düşünüyorum ki elinde olsa vermezmi ,o da bu lafları duymak istemezki (kıyamıyorum da:çok üzgünüm:)
Neyse benim haberim olmadan annesi küçük oğluyla benim eşimi bi araya getiriyo ve parayı küçük oğluna ödetdirib bu defa abiyi kardeşe borçlu durumuna sokuyo (o abiyiki 4-5 sene önce 50 mılyarlık dükkanı batırıb giderken aynı kardeşin arkasını toplamış ve hatda bunun için evini bile satmış).tabiiki benim bundan anca 2009-un ocak ayında haberim oldu ne yapalım ne edelim derken bu defa kardeşe ödeyeceyimiz parayı taksitlendirdik (2700 lira 4000 lira oldu) ve ödemeye başladık 7 ay her ay 500 lira ödedik en son aralık ayını ödeyemedik çünkü eşim alıcağı parayı alamıyor,çünkü benim eşim kavga etmesini hakkını istemesini bilemiyor

bu sadece bi kare daha neler neler var.....YARDIM EDİNNN .....
karışmayım diyorum ama dayanamıyorum bi taraftan kızıyorum kocama kavga ediyoruz o bür taraftanda düşünüyorum ki elinde olsa vermezmi ,o da bu lafları duymak istemezki (kıyamıyorum da:çok üzgünüm:)