• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olsun sana kocacım

neyse ben zaten gözden gözden çıkardım onu kocacım bir kinayeydi.. yazdığı şeylere inanan bi dolu kız var yazık bekarım çocuksuzum aylık gelirim 10000 felan yazmış.. çok üzgünüm çok kızgınım çok kırgınım bu ikinci kez oluyor çocuklarının üstüne yemin etmişti.. neyse neden affettiğimi de çocuğu olmayan anlayamaz bir kere olursa hep olur bilmem ne diye yorum yapmayın dua edin başınıza gelmesin kınamayın sakın

Allah sabır versin
o kocanada akıl fikir merhamet insalık versin
ulan evdekine esirge dışardakine yedir
gözünüze dizinize dursun diyecem beddua etmek istemiyorum

neyse ben zaten gözden gözden çıkardım onu kocacım bir kinayeydi.. yazdığı şeylere inanan bi dolu kız var yazık bekarım çocuksuzum aylık gelirim 10000 felan yazmış.. çok üzgünüm çok kızgınım çok kırgınım bu ikinci kez oluyor çocuklarının üstüne yemin etmişti.. neyse neden affettiğimi de çocuğu olmayan anlayamaz bir kere olursa hep olur bilmem ne diye yorum yapmayın dua edin başınıza gelmesin kınamayın sakın

Tamam kınamayız :)

Merak ettim nedir bu s.... alem sitesi , bildiğim bir tane site ismi var o mu acaba hatta gazetelerde de gündemde kalmıştı :30::30:kaç kişinin başını yakmış bu site

zaten cevabı kendiniz vermişsiniz..
ne yapmayı düşünüyorsunuz peki?

Merak ettim nedir bu s.... alem sitesi , bildiğim bir tane site ismi var o mu acaba hatta gazetelerde de gündemde kalmıştı :30::30:kaç kişinin başını yakmış bu site

siberalem ablacım. eskiyen bir site. koca teknoloji acizi olduğundan yeni aklına gelmiş

Tamam kınamayız :)

böyle güldüğüm çok şey başıma geldi de ondan dedim komiklik olsun diye değil
buraya konu açmak da bir rziko aslında çünkü kendini bilmez biçok kişiyi hayatıma dahil etmiş oluyorum belki arada bi ışık olur yolumu aydınlatacak
akşam yapacağı açıklamaları biliyorum zaten : hesabımı ele geçirmişler saçmalama olur mu öyle şey sen benim çocuklarımın annesisin hayatımın anlamısın.... NE ACI RUHUM BUZ TUTMUŞ.

Şu anda s.... alem denen sitede kocamın yediği herzeleri okuyorum. gözlerimde yaşlar ellerimde bir titreme ve arkamda uyuyan bebeğimle... ne yapmalıyım ne yaparım bilmiyorum.. Arkdaşlarımla çıkıyorum dediği anlarla burada yalan dolanla kandırdığı kadınlarla buluşuyor sanırım. Bana gelince 3 kuruşun hesabını yapan adam bi ton para verip paralı üye olmuş bide.. ALLAHIM yardı et bana..

canım paraya bile kıyabiliosa bukadar çığrından çıkmış eşin demekki Allah sabır versin hepsini fotolo yada çıktılarını al hemen... olaki bi dava açarsan çok işine yarıcak. Allah ıslah etsin...

buraya konu açmak da bir rziko aslında çünkü kendini bilmez biçok kişiyi hayatıma dahil etmiş oluyorum belki arada bi ışık olur yolumu aydınlatacak
akşam yapacağı açıklamaları biliyorum zaten : hesabımı ele geçirmişler saçmalama olur mu öyle şey sen benim çocuklarımın annesisin hayatımın anlamısın.... NE ACI RUHUM BUZ TUTMUŞ.

Kimse gülmez emin olun. Risk falan almadınız. Tek istediğiniz destek. Hayat sizin, ister affedersiniz isterseniz etmezsiniz.

şu anda s.... Alem denen sitede kocamın yediği herzeleri okuyorum. Gözlerimde yaşlar ellerimde bir titreme ve arkamda uyuyan bebeğimle... Ne yapmalıyım ne yaparım bilmiyorum.. Arkdaşlarımla çıkıyorum dediği anlarla burada yalan dolanla kandırdığı kadınlarla buluşuyor sanırım. Bana gelince 3 kuruşun hesabını yapan adam bi ton para verip paralı üye olmuş bide.. Allahım yardı et bana..

arkadasım allahım ılk once sabır versın sana.zor ve kotu bı durum.erkek mılletı boyle işte.evlılıkte verılen sozlerı hep yıyorlar.allahım eşinı de yolundan şaşırtıp pişmanlık duygusu versın kalbıne.ben pek suan hemen yakaladıgını ıspatlaman taraftarı deılım..bence ben olsam bende formalıte ıcabı bı uyelık alır onu işletırdım

her yaralı şeyin mutlaka zararlı kısmını bulup ordan dvm edıyoruz aslında internet nekadar buyuk bı kolaylık

çapkınlık yapmaya cesareti olmayan kadınlara bakınca ıkılafı bır araya getıremeyen adamlarda çapkın oldu çıktı bu sayade

gerçekten çok sınır bozucu yazık yanı olan bebeğe olacak bu düşüncesiz adamın cezasını bebek çekecek

akşam yapacağı açıklamaları biliyorum zaten : hesabımı ele geçirmişler saçmalama olur mu öyle şey sen benim çocuklarımın annesisin hayatımın anlamısın.... NE ACI RUHUM BUZ TUTMUŞ.[/QUOTE]

Anladığım kadarıyla daha önceden yaşadığınız ve inannıp affettiğiniz bir durum söz konusu.
Biz kadınlar maalesef denenmişi tekrar denemekta hep ısrarcı olmuşuzdur.Erkeklerde sinmiş kadına yeniden aynı şeyleri yaşatmaktan hiç utanmazlar.

Bence siz bu defa daha önce yapmadığınız birşeyler yapın.

aklında boşanma fikri yoksa, kocam ne yaparsa yapsın boşanamam diyorsan
fazla kurcalama telefon veya netını.
ama acımam yakarım canını, vururum tekmeyı dıyorsan; gördüğün her şeyi kaydet:34:

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla daha önceden yaşadığınız ve inannıp affettiğiniz bir durum söz konusu.
Biz kadınlar maalesef denenmişi tekrar denemekta hep ısrarcı olmuşuzdur.Erkeklerde sinmiş kadına yeniden aynı şeyleri yaşatmaktan hiç utanmazlar.

[/QUOTE]

inanmak değil de krgınlıktan ve çaresizliken kaynaklı bir yutuş... bebeğim babasız ne yapar sorusu yumru gibi tıkanıyor boğazıma

Allah sabır versin inş. biran evvel aydınlığa çıkarsınız...

kadın burda derdini anlatıyo yardım istiyo..
kimi dedektiflik peşinde şuan ne okuyo, ne yaparken ne yazmışı irdeliyo..
kimine görede önemli bi sorun yok akşama hallolur...
size sormadan önemli olup olmadığına karar vermiş konu sahibi çok ayıp etmiş cidden...
bi bozma merakıdır bi konu katletmedir zaten maşallah...
anladık pek cool pek güçlü kadınlarsınız...
uzun zamandır dikkatimi çekiyo..
konu sahibi arkadaşım sana gelinceeee zor durum allah yardım etsin..
çocuğun var madem iyi düşün ama lütfen sessiz kalma...
mutlaka konuş bunları eşinle..
allah ıslah etsin....

inanmak değil de krgınlıktan ve çaresizliken kaynaklı bir yutuş... bebeğim babasız ne yapar sorusu yumru gibi tıkanıyor boğazıma[/QUOTE]

Allah yardımcınız olsun.Allah eşinizin hayrını versin sizde inşallah mutlu olun.

yanlış yere yazıldı, mesaj tekrarı...........

Son düzenleme:
Back
X