• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olsun sana kocacım

konuyla alakasız olacak ama sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş.. onu o şekilde yazmamış anladığım kadarıyla, "bizler için böyle yorum yapmak kolay ama, ilki de değilmiş, siz haklısınız galiba" demiş.. yani özellikle sizi kastederek yazdığı bir yorum olarak anlamadım, kendisini de katmış içine.. bizler yaşamadık bilemeyiz anlamında..

zaten arkadasada bunu sordum ama daha acık atasozlerıyle bunu anlatabılırdı .takılmadım zaten tkıntılı bırı dgılımdır .kotu nıyetle yazıgını dusunmüş olsaydım ustune duserdım sorun yok .konu sahıbıne gelırsek ben bır annenın bunları yasamasına katlanamıyorum ıcım yanıyor cunku gururu ayaklar altına serılıyor.ne dıyebılrdım ki otur cekmı demek gerekir maddı manevı destegı yoksa

AY CANIM YA ÇOK ÜZÜLDÜM İNAN Kİ... ALLAH SABIR VERSİN ÇOK ZOR BİR DURUM. Bu erkekleri anlamıyorum inşallah hakettiğini bulur

konu sahıbesı esınızı karsınıza alıp hıç konustunuz mu? bu yaptıgının ne oldugunun farkındamı?cocuklarının ustune yemın etmıştı dıyorsunuz ,tanımadıgı nette gorup tanıstıgı kadınlar ıcın evlatlarının ustune yemın eder mı bır ınsan ya

Nasıl ya konu sahibesi daha evvel de mi aldatılmış :26:
Eğer öyleyse sinir kat sayım tavan yaptı şuan :47:

zaten arkadasada bunu sordum ama daha acık atasozlerıyle bunu anlatabılırdı .takılmadım zaten tkıntılı bırı dgılımdır .kotu nıyetle yazıgını dusunmüş olsaydım ustune duserdım sorun yok .konu sahıbıne gelırsek ben bır annenın bunları yasamasına katlanamıyorum ıcım yanıyor cunku gururu ayaklar altına serılıyor.ne dıyebılrdım ki otur cekmı demek gerekir maddı manevı destegı yoksa

işaretlediğim yere aynen katılıyorum. ortada aldatılma olduğu zaman o ev hep huzursuz olur artık, çocuk anne-baba arasındaki sorunları hisseder, görür. hatta bunları yaşayacağıma keşke anne-babam boşansaydı da huzurlu bir çocukluk yaşasaydım der... şimdi bana da biri sen nerden biliyorsun demesin... :ssz:

şifresini ve kullanıcı adını bekar bir arkadaşına vermiş aslında yazışan oymuş. çok komik değil mi ? çıktıları yüzüne fırlattım defolup gitti bakalım allah sonumuz hayretsin

"dogru" söylüyorsa peki o siteye neden üyeligi var mis..
ayrica arkadasi kendi adina üyelik alamiyormuy mus..

arkasinda duramayacagi seyi neden yapar ki insan:47:

O halde konusahibine gaz vermek yerine kötü içerik yapacaksın akandenizcim.

Herkes kendi kadar yorum yapar, kimse coolluk ajanlık iddiasında değil.

ne gaz vermesi...
her konuda yaptığınız şeyleri bu konuda söyledim sadece...
gaz verecek olsam diğerlerindede yapardım..
senin ki kötü içeriklik bişey değil çaktırmadan laf sokup,aşağılıyosun hemde böyle bi konuda...
herkes saçmalıyo,herkesin konusu gereksiz bi senin konuların konu bi senin fikirlerin muhteşem gibi yorum yapıyosun konulara...
sende konular açtın kimse sana bu şekilde yaklaştımı..
konunun içeriğine göre değilde konunun sahibine göre yorum yapan insanlar var işte onların alkışlarıyla bu kadar rahat yazıyosun..

adam daha öncede hata yapıyo çocukları üzerine yemin ediyo ve aynı şeyi tekrar yapıyo,sen boşanmak istemiyosun gerekçelerinden biride çocuğunun babasız büyümesi, sence bu adam kaç kalibrelik bi baba sizden kısıp kadınlara para akıtıyo,çocuğunun üstüne yeminler edip bozuyo, uçkuru herşeyin önüne geçmiş bundan baba olsa ne olur olmasa ne olur, sonra sen bu işleri yüzüne vuruyosun cevabı şu oluyo: kullanıcı adı ve şifremi bekar bi arkadaşıma verdim, peki senin neden böyle bi sitede profilin var, şimdi şu açıklamalar bile senin zekana hakarettir biliyomusun, aldatmayı geç zekaya hakaretten bu adamı silebilirsin hayatından, ama silmiceksin belliki, o zaman eşine şunu diyebilirsin bi daha çocukların üzerine yemin etme

ne gaz vermesi...
her konuda yaptığınız şeyleri bu konuda söyledim sadece...
gaz verecek olsam diğerlerindede yapardım..
senin ki kötü içeriklik bişey değil çaktırmadan laf sokup,aşağılıyosun hemde böyle bi konuda...
herkes saçmalıyo,herkesin konusu gereksiz bi senin konuların konu bi senin fikirlerin muhteşem gibi yorum yapıyosun konulara...
sende konular açtın kimse sana bu şekilde yaklaştımı..
konunun içeriğine göre değilde konunun sahibine göre yorum yapan insanlar var işte onların alkışlarıyla bu kadar rahat yazıyosun..

Ben mi aşağılıyorum? Kime hakaretimi gördün bugüne kadar? Kime ters bişi söyledim? İlla sizin gibi cicimli yorum yapmak zorunda mıyım? Sizin kalıplarınıza girmek zorunda mıyım?

Benim mi konularım ve dertlerim mükemmel?

Kime ne zaman laf sokmuşum ben yahu absürt konular dışında?

Ben kimsenin alkışlarıyla yaşamıyorum. Kimsenin alkışına da ihtiyacım yok.

Neyse bu yazdıkların ağır oldu biraz, bunca zamandır tanıyamamışız birbirimizi.

Yorumlarımı beğenmeyen kötü içerik yapar, içindekileri uluorta kusmaz böyle. Lafın nereye gideceğini de bilir.

Sabah sabah sinirlerimi bozdun. İnsanı yaşamaktan soğutursunuz.

bende bazı yorumları fazla şirin fazla suya sabuna dokunmaz fazla polyannacı buluyorum, onu napıcaz bunu mu konuşalım yani şimdi

neyse ben zaten gözden gözden çıkardım onu kocacım bir kinayeydi.. yazdığı şeylere inanan bi dolu kız var yazık bekarım çocuksuzum aylık gelirim 10000 felan yazmış.. çok üzgünüm çok kızgınım çok kırgınım bu ikinci kez oluyor çocuklarının üstüne yemin etmişti.. neyse neden affettiğimi de çocuğu olmayan anlayamaz bir kere olursa hep olur bilmem ne diye yorum yapmayın dua edin başınıza gelmesin kınamayın sakın

bir kere olursa hep olur dememizden mi korkuyosun yani sana doğru olanı değil de duymak istediklerini mi söyleyelim, anlamadım:26:
bir kere olmuş, hep olur, kınamıyorum gördüğümü söylüyorum, sen ister ayrıl kocandan ister ayrılma, ama canını yakan bi adamla nasıl yaşayacaksın, sanal da olsa aldatmış, bunu kabul et:15:
çocuğun olduğu için yıkıcı eleştiri yapmak istemiyorum ama düşünüp bi karar ver, eğer boşanmak istiyosan arkana bile bakma, ama boşanmak istemiyosan yine yapmayacağının garantisi yok biliyosun di mi?
Allah hakkında hayırlısını versin:10:

Son düzenleme:
Ben mi aşağılıyorum? Kime hakaretimi gördün bugüne kadar? Kime ters bişi söyledim? İlla sizin gibi cicimli yorum yapmak zorunda mıyım? Sizin kalıplarınıza girmek zorunda mıyım?

Benim mi konularım ve dertlerim mükemmel?

Kime ne zaman laf sokmuşum ben yahu absürt konular dışında?

Ben kimsenin alkışlarıyla yaşamıyorum. Kimsenin alkışına da ihtiyacım yok.

Neyse bu yazdıkların ağır oldu biraz, bunca zamandır tanıyamamışız birbirimizi.

Yorumlarımı beğenmeyen kötü içerik yapar, içindekileri uluorta kusmaz böyle. Lafın nereye gideceğini de bilir.

Sabah sabah sinirlerimi bozdun. İnsanı yaşamaktan soğutursunuz.

hakaretini fln görmedim çaktırmadan laf sokma var sende bi üstten bakma durumu...
canımlı cicimli asla olmak zorunda değilsin...
senin konuların mükemmel değil keşke hiç derdin olmasa herşey harika olsa hayatında...
durum kötü içeriklik değil sürekli tekrarlanıyor olması artık dikkat çekmeye başladı..
bunu tek ben düşünmüyorum gördüğüm kadarıyla benimle aynı fikirde olan insanlar var...
yazdıklarım içinde gideceği yeri bilmediğim tek bi kelime bile yok...

arkadaşım sen direkt bunu yap

[video=youtube;Qwl4QPFrYNw]http://www.youtube.com/watch?v=Qwl4QPFrYNw[/video]

hakaretini fln görmedim çaktırmadan laf sokma var sende bi üstten bakma durumu...
canımlı cicimli asla olmak zorunda değilsin...
senin konuların mükemmel değil keşke hiç derdin olmasa herşey harika olsa hayatında...
durum kötü içeriklik değil sürekli tekrarlanıyor olması artık dikkat çekmeye başladı..
bunu tek ben düşünmüyorum gördüğüm kadarıyla benimle aynı fikirde olan insanlar var...
yazdıklarım içinde gideceği yeri bilmediğim tek bi kelime bile yok...

Beni ne kadar üzdüğünü bilsen insan bunları söylemezdin. Kastım buydu.

Asla ama asla kimseye tepeden bakmam. Bakamam. Babamın meshur sözü gelir aklıma; büyüklenme padişahım senden büyük Allah var.

Tarzım değişik olabilir, seninle aynı fikirde olan insanlar olabilir ama bu benim birilerini aşağıladığımı kanıtlamaz.

Neyse konuyu yeterince işgal ettim.

Hoşçakal.

şifresini ve kullanıcı adını bekar bir arkadaşına vermiş aslında yazışan oymuş. çok komik değil mi ? çıktıları yüzüne fırlattım defolup gitti bakalım allah sonumuz hayretsin

niye, arkadaşı üyelik alamıyormuymuş?

Beni ne kadar üzdüğünü bilsen insan bunları söylemezdin. Kastım buydu.

Asla ama asla kimseye tepeden bakmam. Bakamam. Babamın meshur sözü gelir aklıma; büyüklenme padişahım senden büyük Allah var.

Tarzım değişik olabilir, seninle aynı fikirde olan insanlar olabilir ama bu benim birilerini aşağıladığımı kanıtlamaz.

Neyse konuyu yeterince işgal ettim.

Hoşçakal.

seni üzmek değil niyetim...
sadece çok tekrar edince artık söyleme gereği duydum...
tarzın değişik olabilir tabii..her üye ayrı bi tarz baktığın zaman..
ama ortak bi fikir söyleme şekli vardır bu canımlı cicimli olmak zorunda değil..
insanları destekleme polyanna olma,pohpohlama şeklindede değil...
ama bi yumuşaklık olur en azından...
evet konu yeterince işgal oldu haklsın..
sende hoşçakal...

Kızlar yapmayın Allah aşkına
Şahsen ben Akandeniz'i de Elmayra'yı da severim
Burada da herhangi birini kayırmak aklımdan bile geçmez ama sık sık rastladığım insanların konularına daha çok üzülürüm elbette
İlk kez nickini gördüğüm biri gibi olmaz
İkiniz de benim için öylesiniz, ayrı ayrı sorunlarınızda da üzülmüştüm doğrusu

Sahte konular da son dönem epey moda oldu
Belki de bundan bilemiyorum, insanlar sinirlenebiliyo
Ayrıca konuşmak istediğiniz birşeyler varsa özelde halletmenizde fayda var
Hani nasihat diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın bu da şimdi, az çok bilen bilir ne amaçla söylediğimi sadece bi öneri benim ki
Gerisi sizlere kalmış elbette..

Konu hakkında da gelişme var mı ?
Konu sahibi sanırım olayla meşgul ve yazamadı
Allah yardımcısı olsun, çok zor olmalı..

Konu sahibesi bosanmak istemiyorsan pisman edebilirsin.

Bir arkadasim vardi 3 cocuklu. Kocasinin bir sevgilisi oldugunu anladi ve hesap sordu. Koca
inkar etti tabi.
Kadin "seni bosamam, rahatlik sana haram" dedi.
Yataklari ayirdi, yemek verirken zikkim ye dedi, her
firsatta adama hayati zehir etti.
Adam bosanamiyor da, lanet ediyor yasadigi hayata.

Back
X