Lanet olsun...

nesquik_24

Deniz Bebeğin Annesi
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
1.578
2
116
39
İstanbul
Bugün başımdan geçen bir felaket dolu anıyı yazmak paylaşmak istiyorum....
Yorumlarınıza ihtiyacım var....
Uuzun zamandır dışarı çıkamıyordum 9 aylık hamileyim 2 hafta var doğumuma....
Eşim,kardeşim ve ben bugün Eminönüne gittik (gitmeseydim keşke)
Kardeşime alışveriş yaparken ve 10 dk içinde sırt çantama dokunduğumda cüzdanımın kalınlığını hissedemedim veeeee eliime aldığımda çantamı,bez çantamı kesmişler yandan,ve sadece cüzdanı alıp muradlarına ermişler....Telefonum ve diğer demir para cüzdanım,anahtarlar,ıvır zıvır herşey duruyordu....kimsede görmedimi sanki o çantayı arkamda yırtık kesik şekilde
dünyam başıma yıkıldı....oradcıkta yığılıp kalbim durcak sandım...
içinde 100tl ye yakın para,kartlar,kimlik,fotolar bi sürü şey yani....

Çok berbatım aklımdan çıkmıyor....
pazartesi günü kimlik çıkartıcam senağlama
ağlamak fayda etmiyor...
sancılarım yoğunlaştı stresten sıkıntıdan....
zehir zıkkım olsun haram olsun....
ıstanbula gerçekten LANET oLSUN.....

canım istanbulda yokki sadece böyleleri her yerde var.
çok dikkatli olmak gerek
ama hamilesin bak canını çok sıkma
giden 100 ytl olsun.
para önemli diilde o kimlikleri kartları falan çıkartmak çok zorlu:S

cnm benim çok geçmiş olsun
dünyanın çivisi çıktı diye boşuna demiyolar işte ,insanlık ne hale geldi aman sen kendine dikkat et ,sıkma üzme kendini düşünki sana bişey yapmamışlar Allah korusun neler duyuyoruz

geçmiş olsun canım ne kötü bir şey yaşamışsın...sakin ol bak son günlerin bebeğin etkilenir bundan...ne biçim bir dünyada yaşıyoruz yaa...o cüzdanını çalanın var ya yatacak yeri yok...seni bu kadar zor durumda bıraktı bu halinle:CüvCüv:...canını çok sıkma tatlım sakin ol sen ve bebğin iyisin yaa onu düşün...

yinede üzme arkadaşım kendini,bu dönemde sağlığına iki kat dikkat etmelisin,
bunada şükür demekten başka yol yok,televizyonlarda görüyoruz ne vicdansız olduklarını,kapkaççılar ne anne dinliyor ne hamile ,sürüklüyorlar,ya sana bişay olsaydı,
şuan sadece kendini ve bebeğini düşün....bununla geçmiş olsun....

geçmiş olsun arkadaşım
kimlik çıkartmadan mutlaka polisten aldığın çalınan eşyalarının yazılı olduğu bir kağıtla git nüfusa
yoksa 62 tl de orda istiyorlar çalıntı kağıdı götürmezsen 1 aydır böyleymiş

kartlarını falan iptal ettir kimlik içinde kayıp ilanı ver canınıda sıkma giden para olsun saglık önemli olan görseydin çekeleseydin o elindeki kesici aleti sana batırsaydı sana yada bebegine bi şey olsaydı daha mı ii olucaktı bu yönünü düşün içini rahatlat ayyy bırak 100 tl filan geçmiş olsun lmaz:

yok arkadaşım artık kayıp ilanı istemiyorlar
karokoldan tutanak birde muhtardan ikametgah
ben yeni çıkarttırdım

oldum olası istanbuldan nefret ederim.sizin yaşadığınız acı olayda nefret etmemin sebeplerinden biri.heryerde bu tarz olaylar yaşanıyo ama istanbulda ki kadar değil...!çok büyük geçmiş olsun.bebeğiniz de hayırlı olsun.sağlıkla gelsin inş.

cnm çok geçmiş olsun sen bebeğine yoğunlas sadece böyle bir sey için kendini ve bebeğini strese sokma lütfen değmez cünkü mafoldumben

hepınıze Çok teŞekkÜrler....
facebokktan Şımdı maıl gelmıŞ bır polıs memurundan...sırkecı polıs memuruymuŞ...
cÜzdanınızı gelın alın dıyo yazan kıŞı....
Çok mutluyum....
rahatÇa uyuyabılırım artık :)
Çok teŞkkÜrler gıden para olsun....
saĞlımıız yerınde :)

evet uzucu bır durum ama kafanı dagıtmaya çalış canım. sen gerıldıkçe bebişinin kalp atışları hızlanıyor. ALLAH korusun. bence bu konuyu da sil. başımın gözumun sadakası olsun de.şimdılık sıneye cek. hatırlama. bebişinin saglıgı senın sınır olmandan daha önemlı şuan. sevgıler

:Saruboceq:

geçmiş olsun canım..benimde okulun son günü okulda öğrencilerime ait para çalındı...200lira gitti..ya bir veli yada bir öğrenci...vede ben o okulun öğretmeniyim...ve şimdi düşünüyorum..o parayı öğrencilerim
e iade etmem lazım ve hiç param yok...yakında düğünüm olacaği için arkadaşlarım para toplayıp altın almışlar..sanırım istemiyerek onu bozdurup vereceğim...

canım sağolsun arkadaşım üzme tatlı canını içindeki bebişini düşün streslenip ona zarar verme ne olur boş ver olan olmuş demişsin haram olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…