Lanet olsun...

çok teşekkürler o kadar yazı yazdınız...
inanın çok mutlu oldum..
tanımadığım kişilerden böyle moral almak beni çok mutlu etti..
Allah razı olsun ve kötülerle karşılaştırmasın kimseyi...
Eşim diyoki sen 100 tl çaldırdın millet çocuk arabasından çocuğunu çaldırıyo dedi...
Çok mutsuz bir olaydı ama geçti işte napalım..
sadakamız olsun

Canım çok geçmiş olsun..O kadar rahat ve soğukkanlılar ki kimseye hissettirmeden yapabiliyolar bu şerefsizliği işte..Helede hamile bir kadının nafakasına el uzatıcak kadar adi hırsızların olduğunu düşünmek çok rahatsız ediyor insanı..Bunlar kayışı koparmış artık..kalpleri kararmış,imanları ölmüş..Robotlaşmışlar haram yiye yiye..Allah rahat yedirmesin,bin katını çıkarsın inşallah..Sen kafana takma..doğumuna çok azkaldı..Allhım sağ salim kucağına almayı nasip etsin..Öpüyorum canım

sırt çantası gerçekten tehlikeli. aslla kullanmayın. çünkü arkanızda ve kim yaklaştı göremiyorsunuz.
geçmiş olsun ,
size bir saldırı olmamış. o cüzdanı almak için arkadaşımı metrelerce arabayla sürüklediler diğerinin arabadan kafasına demirle vurarak çantasını aldılar. bence size zarar olmadan bu şekilde atlattığınız için,şükredin.

Geçmiş olsun olan olmuş bir kere üzmeyin kendinizi.

3 kuruş için yaşlıdır, hamiledir diye düşünmeden insanlara ne zararlar verebiliyorlar ki; yinede şanslısınız size ve bebeğinize bir şey olmamış ya en önemlisi bu.

insanlarımız çok duyarsız maalaesef çantayı gören olmuştur mutlaka diye düşünüyorum sırt çantası sonuçta hamilesin bi de bu hırsızlar insana dair hiç bir sıfat taşımıyor çok geçmiş olsun allah korumuş cnm

eğer ailesi çocukları market alışverişleri için harcayacaksa zaten haram etmem
o kadar kötü niyetli biri değilim...hele işin içine çocuk girince
ama eğer sigara,içki,zevk için harcancaksa benim o param Allahından bulsun kimse eğer......Ama bir ara çantam sıkıştı arkamda zorlandım böle sanki aşağı çekilir gibi oldu,arkamı döndüm bir kadın ve çocuk vardı o anda...ve kadın beni itekledi önümden gitti o anda...Günahını alamam kimsenin ama erkek işi değildi sanki...ama kadın alsa cüzdanı çalar atmazdı...cüzdanım şuanda kimliklerimle birlikte Sirkeci Emniyetindeymiş...Erkek almış olmalıki cüzdanı boşalttı ve belkide kimbilir kendi gitti teslim etti Emniyete,en azından hamileliğime acıdığı için ve o kartların çıkarılması zor olduğu için....facebooktan da adımdan soyadımdan bilgilerime ulaşan polis gece yarısı yazı yazmış...çok sevindim kalbim pırpır oldu...biranda uçtum sevinçten...
Tekrar diyorum eğer ailesi,muttağı ve çocuğu için harcanıyosa gerçekkten o kadar üzülmüyorum...

canım benim sıkma canını olan paraya olsun senin bebeğinin canı sağolsun allahtan tepki olmadı görmedinde sana b,işey olmadı canım benim stres yapma son günlerin sakin ol bebeğini bekle onuda üzme :) ok?

çok geçmiş olsun canım..

pişmiş tavuğun başına gelmemiştir benim başıma gelenler istanbulda olduğum süre içersinde..kimse nefret edemez benim kadar istanbul dan...her gün her sabah lanet okuyordum eskiden...neyse ki kurtuldum...

cok uzuldum canim..insanlar ne vicdansiz olabiliyor bazen gormustur mutlaka hamile oldugunu o halde disari ciktigina gore belki bebegine bisey alacaksindir o cuzdanindaki parada belki son parandir ..ama parayi alan sadece kendini dusunmustur o an eminim ...haram olsun..

öncelikle geçmiş olsun...sen önce kimliğin için gazeteye çalındı kayboldu ilanı vermelisin...
evet insanlar kötü acımasız,merak etme helal değildir bir taraflarından çıkar o..
bebeğini düşün,olan oldu artık olmuşa ve ölmüşe çare yok...

geçmiş olsun arkadaş verilmiş sadakan varmış önçelikle dua etmen gerek
sana bebeğine gelecek şey mala gelsin
bende 2.bebeğime hamileyken başıma gelmişti ama ben hissettim
adamı ne yapıyon sen deyince öyle bi kaçtıki

Gittim aldım cüzdanımı bugün...
akşam saatlerinde biri teslim etmiş güya...
içinde param hariç herşey yerliyerindeydi...
hiçbirşey alınmamış...tahminimizce çalan kişi teslim etmiş olabilir çünkü aynı gün bulunması ve hiçbirşeye dokunulmadan teslim edimesi garip hele istanbul gibi bir yerde...
en azından cüzdanım manevi değeri olan annemin babamın fotoları bulundu ona seviniyorum...
bu yaşadığım en kötü olayıdı umarım ilk ve son olur...
bidaha çantamı taşımak
aslaaaaaa.....
bebeğim olsun kanguruya onu koyucam kangurunun cep kısmına da para...
artık çok güvensizleştim
aklımdan çıkmıyor param ama ucuz atlattım....

işte Türk polisiiiii!!!!!!!!!!! teknolojiyi ne güzel kullanmışlarr!!!!!!!!

canım bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallahh.. evet o kanguru gözü çok işe yarıyor, para, anahtar vs koymak içinnn...

neyseki ucuz atlattım unuttum bile...
maddi şeylerden daha önemli cüzdanımdaki manevi eşyalarım...
olmamış gibi kabulllendim...
başımın gözümün sadakası olsun...
bebeğimin ve eşimin başının sadakası olsun amannnn...
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…