Saç Rengi ve Saç Boyama Lanet saçlarım

ViolettaM

Pfff çokTa TıNN:p
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
634
196
323
Şimdi hanimlar beinim bu lanet saçlarım siyahtan sariya döndü yani actirdim yalnız uçlarında turunculuk lar koyu sarı olarak kaldı. Bugün de güya çok iyi bir kuaför e gittim diplerine küllükumral olsun uçlarındaki turunculugu da al dedim . suan uçları dore dipleri yeşil artık eşim beni öldürecek uçlarını kestirsem küt gibi olacak uçlarını actiramam çünkü zaten lastik gibi ben napim kafayı yicem

Eklentiler

• 2016-08-12 22.56.36.webp
    2016-08-12 22.56.36.webp
    45 KB · Görüntüleme: 96
Saçlarınız siyahken neden sarışın olmaya çalısıyorsunuz zorla?

+1
Siyah sactan sari olmaz. Olsa da yapay ve kotu gorunur, sokaklar Yattaralarla dolu. Turk kadinlari lutfen sacinizi siyaha boyamayin, goz var izan var bizim toplumun genel sac/cilt rengine sari sac olmaz.

Resim atabilir misiniz? Belki sandiginiz kadar kotu degildir? Yesil mi hakkaten dipleri, mubala mi yaptiniz? Olmadi hepsini kamufule edecek bir renge boyatirsiniz, guzel bi kizil tonu gibi.

O yeşil kısım yıkandıkça akar diye düşünüyorum mesele uçlar bence

Bende küllü kumral olan saçlarımı koyulttum bugün bakalım fikrim değişmez inş :(

Resim atabilir misiniz? Belki sandiginiz kadar kotu degildir? Yesil mi hakkaten dipleri, mubala mi yaptiniz? Olmadi hepsini kamufule edecek bir renge boyatirsiniz, guzel bi kizil tonu gibi.
Yani sariya bu kadar para vermisken kullaniyim diyorum hem param hem saçim gitti Kızılda hiç sevmem ki

Şimdi hanimlar beinim bu lanet saçlarım siyahtan sariya döndü yani actirdim yalnız uçlarında turunculuk lar koyu sarı olarak kaldı. Bugün de güya çok iyi bir kuaför e gittim diplerine küllükumral olsun uçlarındaki turunculugu da al dedim . suan uçları dore dipleri yeşil artık eşim beni öldürecek uçlarını kestirsem küt gibi olacak uçlarını actiramam çünkü zaten lastik gibi ben napim kafayı yicem

Ilk yapman gereken lanet etmeyi birakman

Bende hamilelikten beri hiç saçımı boyatmadım uçlar sarı ara küllü bir kahve dipler Bebek kumralı renk kartelası gibi dolanıyorum olsundu hamileyimdi ben paçoz olmak en doğal Hakkı'm:anneadayı:

güya adam yaptı uçları çok acilmadigi için hep bir koyuluk var koyu sarı koyu turuncu uç derken de bi 6- 7 cm yani az değil bir sürü param gidiyor sonuç hep berbat
E tabi uçlar bi açıcıyı daha kaldıramaz :( bu durum da yukardaki arkadaşın dediği gibi kahveye boyatıp bakım yapmak dinlendirmek saçı zaten küllü kumralı birebir tutturan kuaför çok nadir nedendir bilinmez açıkçası şaşırmadım o yüzden

Saçin siyahken sariya boyatarak zaten anasini ağlatmişsin. Sonra yanliş anlamdiysam bidaha boyatmişsin, bi süre sakin boyatma saçlarin elinde kalir 3 numara kafayla dolanmak zorunda kalirsin.
Ben hamile kaldiktan sonra saçimi hiç boyatmadim kafam gökkuşagi gibi.
Saçini boyatmak isteyip rengine karar veremeyenler çok rahat kafamdan renk beğenebilirler:halay:bizim durum daha vahim bi de bizi düşün:)

Back
X