LANET UYKU NERDESİN?

icimdekicevher

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
95
92
288
Tekirdağ
Merabalar herkese. Ben bir türlü oluşturamadığjm uyku düzenim için fikir almaya geldim. Bir türlü erken yatma alışkanlığı kazanamıyorum. Bir gün erken yatsam diğer gün geç yatıyorum.çalışıyorum gece uyuyamadığım için gündüz çok yorgun hissediyorum. Bazen gündüz uyumasamda gece uyuyamadığım da oluyor. Çok kaygılı bir insanım. Bir düşünce aklımı meşgul ettiyse uyumam çok zor oluyor. Ayrıca burun tıkanıklığı problemim de var. Nefes alamıyorum cidden. Bir sürü doktora gittim ama verdiği ilaçlar çözüm olmuyor. Ameliyatlık bir durum olmadıığını söylüyorlar. Düzenli bir uykuya çok ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.

Safsarisin gel gülüm kardeşini buldum :)
Şaka bir yana , gündüz uyuyor musunuz ? Gündüz uyuyorsanız onu kaldırın vücut illaki bir yerde pes edecektir saatinizi erkene kurun , sonuçta makina değilsiniz ya , bir şekilde uyuyacaksınız gece .. ama çok insan var galiba böyle . Ben de kurulu saat akşam 22-23 sabah 8

Çok değil on dk yirmi dk koltukta kestiriyorum bazen. O bile gece uykumu engelliyor sanki. Böyle 7 8 gibi uykum geliyor o saatı geçirdim mi uyuyabilene aşk olsun. En az 3 e kadar uyku yok. Bazen dediğiniz gibi vücut pes ediyor uyuyorum erkenden. Bu sefer sonraki gün ayakta. Düzen yok yani. Çok özeniyorum sizin gibi insanlara. Çok şanslısınız.

Yatmadan önce egzersiz yapın, bitki çayı için, uyku için meditasyon videoları var, kulaklık takıp onları dinleyin. Gün içinde kafein içerikli içecekler tüketmeyin, özellikle akşam saatlerinde hiç tüketmeyin.

27 senedir uyumuyorum.
Ciddiyim.
Antidepresanlarla uyuyordum bir donem. Mesela 11 de ilaci ictim 12 de yataga zor atiodum kendimi gozum yastığı arıyordu. Simdi calisiyormussun antidepresanda olmazki sana :/

Çözüm degil zaten.
Kahve ve sigara da bol miktarda mevcut bende.
Çözümü olsa keske
Annemler suphelenmisler bu cocugun beyninde sorun mu var uyumuyor diye guyaaaaa doktor demiski :) bu cocuk zeki ondan uyumuyor. Bende senin gibi biseyi düşünmeye baslarsam bu dusuncre 72 saati bulabiliyor Allah'ım tam bir depresif olmusuz yaaaa

Bir ara uyku düzenim çok bozulmuştu. Çözümü bir kaç ay hafif bir uyku ilacı kullanmakta buldum. Uykumak istediğim saatten 2 saat önce alıp, 8 saat uyuyup gayet dinç kalkıyordum. Bir iki aydan sonra düzen iyice oturdu zaten, ilacı bıraktım.

Kahve ve sigara çok nadir içiyorum. Antidepresan içiyordum bir ara ama acayip bir baş ağrısı yapıyordu . Bir gün unut seni mahvediyordu. O yüzden bıraktım.
Gece olunca hayat yeni başlıyor hissi oluyor bende galiba uyuyasım gelmiyor erken kalksam bile:) Ne bilim ya bi değişiğim:)

Bunlar hep boş zaman bolluğundan.
İstediği saatte istediği kadar uyuyabilen kişilerin sorunu bu..

Çocuğun olsun rahatça yatamayınca dinlemek isterim seni hemen nasıl uyuyorsun bak
Katılıyorum kesinlikle bir etken. Bekarım. İşlerin çoğu annemde. Ama işi olmayıp rahat uyuyan da var onlar nasıl oluyor:)

Özellikle düşünceler uykumu kaçırıyor. Bunu farkettim gerçekten. Akşam çok uykum vardı 4 saatlik uykuyla gittim işe. Gündüzde uyumadım. Film izlerken uykum geldi. Dedim bu akşam uyuyacağım:) Hemen düşünceler hoppa yine uykum kaçtı gece 3 gibi uyudum yine:)

Katılıyorum kesinlikle bir etken. Bekarım. İşlerin çoğu annemde. Ama işi olmayıp rahat uyuyan da var onlar nasıl oluyor:)

Gamsız oluyorlar

Ben çok çok yorgun ve uykusuz değilsem yatınca hemen dalamam. Oğlum daha bebekken oturduğum yerde bile dalmışlığım var ama eşim en geç 10 saniye içinde dalar mesela..

Hep sorarım ona mesela nasıl yapabiliyorsun diye..

• Çok zor aynı şeyi yaşıyoruz.Havalardan olsa gerek benim de burnum tıkalı hep uyuyamıyorum kaç gündür inan .Geçen sene dr gittim alerji spreyi verdi ama anlık açıyor burnu bende şaştım napıcağımı sürekli uykulu yorgunum

Oldum olasi uykuyu severim. Ama kafaya birsey takinca ben de uyuyamam. O yuzden gun icinde olabildigince yorulun ki dusunmeye firsat kalmadan uyuyabilesiniz. Bir de yataga girince uzun sure telefonla ugrasmayin, telefonun isigi da uykunuzu kacirir

d3 lerinize baktirin
ben yillardir deliksiz uyku nedir bilmiyordum uyurdum uyanirdim tekrar dalmak eziyetti
meger d3 lerim dusukmus takviyeye basladigimdan beri deliksiz uykuyla tanistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…