LANET UYKU NERDESİN?

Benimki kronik. Yaz kış tıkalı. Gece ağzım kupkuru oluyor. Sprey kullanıyorum ama işe yaramıyor. Buhar denicem bugün. Bi de netipot aldım onu denicem. Sen de dene.

Oldum olasi uykuyu severim. Ama kafaya birsey takinca ben de uyuyamam. O yuzden gun icinde olabildigince yorulun ki dusunmeye firsat kalmadan uyuyabilesiniz. Bir de yataga girince uzun sure telefonla ugrasmayin, telefonun isigi da uykunuzu kacirir
Uykuyu bende çok seviyorum. Gündüz uyumayı aşırı seviyorum. Gece enerjim yerine gelyor sanki. Telefonla çok uğraşıyorum. Uyuyamayınca iyice sarıyorum telefona:)Çağımızın bağımlılığı

Gelmesin nolcak? Erken yatmam çok şaçma. Ne zaman uykum geldiyse o zaman yatarım. Ama sabah kaçta kalkmam gerekiyorsa mutlaka kalkarım.Erken yatarsam kalkmak daha zor zaten.
Özellikle öğrenciler için 5-6 da yatıp 7 de kalktığım ya da hiç uyumadan eve gitmeden okula gittiğim oldu bir sorun olmuyor.

bende oyleydım çok sorun yaşadım bu yüzden okul donemi hamilelik dönemi iş dönemi lohusalık dönemi ..ilaç kullandım çözüm degıl ki nereye kadar ...lohusalık dönemınde yıne hıc uyuyamıyordum kafayı yıcektım ne zaman geçiyor ne vücut dınlenıyor vücut bı yerden sonra yorgun düşmüyor aksine kafanızdan düşünce gıtmedıgı surece uyku yok...hayır düşündüğüm birşey de yok sadece bu gecede uyuyamazsam dıye kaygı duyuyordum kısır döngü işte uyuyamıyordum sonra bi gün yeter ne olursa olsun dedım o gün bugündür uyuyorum sağolsun bebe çok yoruyor olduğum yerde sızıyorum

Başlığa bayıldım
insomniasınız siz. Buna bir dönem bende kapılmıştım. 2-3 gün uyumadığımı biliyorum.
Bir şeye stres mi yapıyorsunuz? Ya da yapısal olarak stresli misiniz?
Ben o dönem berbat bir evlilik yaşıyordum , uyku ilacı almıştım. Sonra boşanınca kendiliğinden geçti.

Bisey sorabilir miyim yanlis anlamazsan eger canim cocuk sahibi olman kolay oldu mu? Neden biliyor musun biz hassas insanlar kafamiza takiyoruz dusuncelerle bogusuyoruz ya bu kadar aydir cocugum olmadi ben biraz depresyondayim yine kahve sigara sigara.. kitap okuyorum,bu siteye giriyorum bugun alış-verişyaptim biraz ama ne bilim iste
Cocugunu Allah bağışlasın canım

Gece olunca hayat yeni başlıyor hissi Bnde de var
Komik Videolar izliyorum şimdi uyuycam bak bu son diye diye sabah ezanı okunuyor

Ben 5 yıldır ilaç içmeden uyuyamıyorum.
Safsarisin uyku kardesligiyiz desene..Bir fayda gorursen bana da soyle
Is hayatı var mı peki sizde?Bende var.Oyle daha da zor oluyor.Bazen uyuyamadan ise gidiyorum

Hamilelik düşünsel hele yandık ilaç da içemeyiz
Is hayatı da zor olur o ara.

Benimde Koltuk oturunca uykum geliyor yataga girince uykum gelmiyor is yerinde çalışırken uykum geliyor eve geliyorum uykum kaçıyor

valla ben bu çocuk işinş hemen olcak bı kerede sabıyordum korunmayı bıraktıktan 4 at sonra oldu ama o 4 ay içinde sanki hıc cocugum olmayacakmış sanıyordum kaygı bozukluğu olduğu için herşeyi abartıyorum şimdi de çocuk oldu korunmamıza ragmen çocuk olcak sanıyorum öyle bi bozukluk var bende :)ama çocuk olunca kat kat ıyıyım anksıyetem düzeldi 3 yıla yakındır ılac kullanmıyorum<3

Öyle de düzenli uykuya ihtiyacım var. Uyuyamamak strese sokuyor beni

Evet yapısal olarak stresliyim:) ve berbat bir dönem yaşıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…