- Konu Sahibi icimdekicevher
-
Hakediyor bu çağrılışı:)))Ama lanet dersen gücenir gelmez ki. Şefkatle çağırmak gerek uykuyu
Yaaa çok özeniyorum bu tiplereGamsız oluyorlar
Ben çok çok yorgun ve uykusuz değilsem yatınca hemen dalamam. Oğlum daha bebekken oturduğum yerde bile dalmışlığım var ama eşim en geç 10 saniye içinde dalar mesela..
Hep sorarım ona mesela nasıl yapabiliyorsun diye..
Denedim:) Ayy ne tatlı uyursun şimdi:)Melisa, papatya çayı falan denedin mi?
Konunun oğlumun öksürük krizi yüzünden saat 5 te dalıp 1 buçuk saat uykuyla durduğum bir güne denk gelmesi çok ironik.
Şimdi gel şuraya yat diye yer gösteren olsa dua ederim..
Benimki kronik. Yaz kış tıkalı. Gece ağzım kupkuru oluyor. Sprey kullanıyorum ama işe yaramıyor. Buhar denicem bugün. Bi de netipot aldım onu denicem. Sen de dene.
- Çok zor aynı şeyi yaşıyoruz.Havalardan olsa gerek benim de burnum tıkalı hep uyuyamıyorum kaç gündür inan .Geçen sene dr gittim alerji spreyi verdi ama anlık açıyor burnu bende şaştım napıcağımı sürekli uykulu yorgunum
Uykuyu bende çok seviyorum. Gündüz uyumayı aşırı seviyorum. Gece enerjim yerine gelyor sanki. Telefonla çok uğraşıyorum. Uyuyamayınca iyice sarıyorum telefona:)Çağımızın bağımlılığıOldum olasi uykuyu severim. Ama kafaya birsey takinca ben de uyuyamam. O yuzden gun icinde olabildigince yorulun ki dusunmeye firsat kalmadan uyuyabilesiniz. Bir de yataga girince uzun sure telefonla ugrasmayin, telefonun isigi da uykunuzu kacirir
Bi ara düşüktü tekrar düşmüş olabilir. Baktırırım teşekkürler:)d3 lerinize baktirin
ben yillardir deliksiz uyku nedir bilmiyordum uyurdum uyanirdim tekrar dalmak eziyetti
meger d3 lerim dusukmus takviyeye basladigimdan beri deliksiz uykuyla tanistim
bende oyleydım çok sorun yaşadım bu yüzden okul donemi hamilelik dönemi iş dönemi lohusalık dönemi ..ilaç kullandım çözüm degıl ki nereye kadar ...lohusalık dönemınde yıne hıc uyuyamıyordum kafayı yıcektım ne zaman geçiyor ne vücut dınlenıyor vücut bı yerden sonra yorgun düşmüyor aksine kafanızdan düşünce gıtmedıgı surece uyku yok...hayır düşündüğüm birşey de yok sadece bu gecede uyuyamazsam dıye kaygı duyuyordum kısır döngü işte uyuyamıyordum sonra bi gün yeter ne olursa olsun dedım o gün bugündür uyuyorum sağolsun bebe çok yoruyor olduğum yerde sızıyorum27 senedir uyumuyorum.
Ciddiyim.
Antidepresanlarla uyuyordum bir donem. Mesela 11 de ilaci ictim 12 de yataga zor atiodum kendimi gozum yastığı arıyordu. Simdi calisiyormussun antidepresanda olmazki sana :/
Çözüm degil zaten.
Kahve ve sigara da bol miktarda mevcut bende.
Çözümü olsa keske
Annemler suphelenmisler bu cocugun beyninde sorun mu var uyumuyor diye guyaaaaa doktor demiski :) bu cocuk zeki ondan uyumuyor. Bende senin gibi biseyi düşünmeye baslarsam bu dusuncre 72 saati bulabiliyor Allah'ım tam bir depresif olmusuz yaaaa
Bisey sorabilir miyim yanlis anlamazsan eger canim cocuk sahibi olman kolay oldu mu? Neden biliyor musun biz hassas insanlar kafamiza takiyoruz dusuncelerle bogusuyoruz ya bu kadar aydir cocugum olmadi ben biraz depresyondayim yine kahve sigara sigara.. kitap okuyorum,bu siteye giriyorum bugun alış-verişyaptim biraz ama ne bilim istebende oyleydım çok sorun yaşadım bu yüzden okul donemi hamilelik dönemi iş dönemi lohusalık dönemi ..ilaç kullandım çözüm degıl ki nereye kadar ...lohusalık dönemınde yıne hıc uyuyamıyordum kafayı yıcektım ne zaman geçiyor ne vücut dınlenıyor vücut bı yerden sonra yorgun düşmüyor aksine kafanızdan düşünce gıtmedıgı surece uyku yok...hayır düşündüğüm birşey de yok sadece bu gecede uyuyamazsam dıye kaygı duyuyordum kısır döngü işte uyuyamıyordum sonra bi gün yeter ne olursa olsun dedım o gün bugündür uyuyorum sağolsun bebe çok yoruyor olduğum yerde sızıyorum
Gece olunca hayat yeni başlıyor hissi Bnde de varKahve ve sigara çok nadir içiyorum. Antidepresan içiyordum bir ara ama acayip bir baş ağrısı yapıyordu . Bir gün unut seni mahvediyordu. O yüzden bıraktım.
Gece olunca hayat yeni başlıyor hissi oluyor bende galiba uyuyasım gelmiyor erken kalksam bile:) Ne bilim ya bi değişiğim:)
Ben 5 yıldır ilaç içmeden uyuyamıyorum.27 senedir uyumuyorum.
Ciddiyim.
Antidepresanlarla uyuyordum bir donem. Mesela 11 de ilaci ictim 12 de yataga zor atiodum kendimi gozum yastığı arıyordu. Simdi calisiyormussun antidepresanda olmazki sana :/
Çözüm degil zaten.
Kahve ve sigara da bol miktarda mevcut bende.
Çözümü olsa keske
Annemler suphelenmisler bu cocugun beyninde sorun mu var uyumuyor diye guyaaaaa doktor demiski :) bu cocuk zeki ondan uyumuyor. Bende senin gibi biseyi düşünmeye baslarsam bu dusuncre 72 saati bulabiliyor Allah'ım tam bir depresif olmusuz yaaaa
Insallah söylerim canim bir yolunu bulur ve duzeltebilirsem..cok zooooorBen 5 yıldır ilaç içmeden uyuyamıyorum.
Safsarisin uyku kardesligiyiz desene..Bir fayda gorursen bana da soyle
Ben düşünüyorum ama olmadi daha yaaaHamilelik düşünsel hele yandık ilaç da içemeyiz
Is hayatı da zor olur o ara.
Benimde Koltuk oturunca uykum geliyor yataga girince uykum gelmiyor is yerinde çalışırken uykum geliyor eve geliyorum uykum kaçıyorMerabalar herkese. Ben bir türlü oluşturamadığjm uyku düzenim için fikir almaya geldim. Bir türlü erken yatma alışkanlığı kazanamıyorum. Bir gün erken yatsam diğer gün geç yatıyorum.çalışıyorum gece uyuyamadığım için gündüz çok yorgun hissediyorum. Bazen gündüz uyumasamda gece uyuyamadığım da oluyor. Çok kaygılı bir insanım. Bir düşünce aklımı meşgul ettiyse uyumam çok zor oluyor. Ayrıca burun tıkanıklığı problemim de var. Nefes alamıyorum cidden. Bir sürü doktora gittim ama verdiği ilaçlar çözüm olmuyor. Ameliyatlık bir durum olmadıığını söylüyorlar. Düzenli bir uykuya çok ihtiyacım var. Önerilerinizi bekliyorum.
valla ben bu çocuk işinş hemen olcak bı kerede sabıyordum korunmayı bıraktıktan 4 at sonra oldu ama o 4 ay içinde sanki hıc cocugum olmayacakmış sanıyordum kaygı bozukluğu olduğu için herşeyi abartıyorum şimdi de çocuk oldu korunmamıza ragmen çocuk olcak sanıyorum öyle bi bozukluk var bende :)ama çocuk olunca kat kat ıyıyım anksıyetem düzeldi 3 yıla yakındır ılac kullanmıyorum<3Bisey sorabilir miyim yanlis anlamazsan eger canim cocuk sahibi olman kolay oldu mu? Neden biliyor musun biz hassas insanlar kafamiza takiyoruz dusuncelerle bogusuyoruz ya bu kadar aydir cocugum olmadi ben biraz depresyondayim yine kahve sigara sigara.. kitap okuyorum,bu siteye giriyorum bugun alış-verişyaptim biraz ama ne bilim iste
Cocugunu Allah bağışlasın canım
Öyle de düzenli uykuya ihtiyacım var. Uyuyamamak strese sokuyor beniGelmesin nolcak? Erken yatmam çok şaçma. Ne zaman uykum geldiyse o zaman yatarım. Ama sabah kaçta kalkmam gerekiyorsa mutlaka kalkarım.Erken yatarsam kalkmak daha zor zaten.
Özellikle öğrenciler için 5-6 da yatıp 7 de kalktığım ya da hiç uyumadan eve gitmeden okula gittiğim oldu bir sorun olmuyor.
Evet yapısal olarak stresliyim:) ve berbat bir dönem yaşıyorum..Başlığa bayıldım
insomniasınız siz. Buna bir dönem bende kapılmıştım. 2-3 gün uyumadığımı biliyorum.
Bir şeye stres mi yapıyorsunuz? Ya da yapısal olarak stresli misiniz?
Ben o dönem berbat bir evlilik yaşıyordum , uyku ilacı almıştım. Sonra boşanınca kendiliğinden geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?