- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
Bitiğin küçüğü diyorum bendeA...k ş......z diye tamamladım ben![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitiğin küçüğü diyorum bendeA...k ş......z diye tamamladım ben![]()
Sövme kültürünün 0 olması öyle bişey işteçerkes misin bak merak ettim :) çerkessen bende çerkesim :))
A... k ? valla bunun için en yakın arkadaşımı aradım a ile başlayan k ile biten küfür dedim o da bulamadı![]()
![]()
Evlendi senin kiymetini anladi demekki..Ben olsam "asla hakkimi helal etmiyorum seni allaha havale ettim "diye yazardim.Sadece tek cümle onu darmadagin eder beter olsun
Ssss yeni uydurdum caktirmaAhhaahjaja yarbaşı diye bir şey var mı albayım. siz diyorsanız vardır elbette!!
Ya Müge benim bir arkadaşım hamile kaldı sevgilisinden,adam boşanmış ve bir oğlu var.kız havalara uçtu,ama adam istemedi bebeği aldırdı kızcağız.benim merak ettiğim bu adam çocuk için evlendiyse kıyamadı bebeğe demekki vicdanlı iyi biri.ya da çocuğunun olmasını çok istiyordu da bu fırsat bir daha elime geçmez,Allah verdi mi dedi.ne biliyim Türk erkeği bu durumlarda çocuk oldu diye evlenir mi?Şöyle yazsam:
" Evli & çocuklu bir adam oldun ama hala şerefsizsin. Bazı şeyler hiç değişmiyor demekki" ?
Valla ne acaba kufur litareturum de genistir oysa ben bile bulamadim.adi sere..sizmi acaba oda uymuyorçerkes misin bak merak ettim :) çerkessen bende çerkesim :))
A... k ? valla bunun için en yakın arkadaşımı aradım a ile başlayan k ile biten küfür dedim o da bulamadı![]()
![]()
Bence nasilsa muge beni affetmeyecek cocugu duyunca, bari cocuk babasiz kalmasin dedi.Ya Müge benim bir arkadaşım hamile kaldı sevgilisinden,adam boşanmış ve bir oğlu var.kız havalara uçtu,ama adam istemedi bebeği aldırdı kızcağız.benim merak ettiğim bu adam çocuk için evlendiyse kıyamadı bebeğe demekki vicdanlı iyi biri.ya da çocuğunun olmasını çok istiyordu da bu fırsat bir daha elime geçmez,Allah verdi mi dedi.ne biliyim Türk erkeği bu durumlarda çocuk oldu diye evlenir mi?
Ben olsam bunu yapardim. Annesi dusuneckti onu evli adamdan peydahlarken.Şeytan diyor ki sen şimdi bunu ayart bir güzel. Diğer kadın senin yuvanı yıkmamış mıydı sende onun yuvasını yık hemde hamileyken.@mugehatun
ben sonumdan memnunum bir serefsizden kurtuldum yaz..
muge kendine pek guvenmiyor cunku hala issiz hala sisman hala mutsuzŞeytan diyor ki sen şimdi bunu ayart bir güzel. Diğer kadın senin yuvanı yıkmamış mıydı sende onun yuvasını yık hemde hamileyken.@mugehatun
Puhahahha ayy koptum hic aklima gelmemisttiSövme kültürünün 0 olması öyle bişey işte
A.ına k.odumun şerefsizi diyor
Atılmam dimi![]()
Ne alakamuge kendine pek guvenmiyor cunku hala issiz hala sisman hala mutsuz
Sosyal medya kullanmayacağım diye karar verdim mügeyle kahveyi meraktan gidemiyorumm
Müge sen yaz sonrada buraya yaz kahve sende daha iyiyim de umut dolu bir motto edin kendine gidivericem buralardan
@Kahve-Kokulu-Kadinmugehatun
![]()
Şimdi sondan okuyorum , umarım msj atmaktan vazgeçer .Cevap yazmaya gitti