• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

çerkes misin bak merak ettim :) çerkessen bende çerkesim :))

A... k ? valla bunun için en yakın arkadaşımı aradım a ile başlayan k ile biten küfür dedim o da bulamadı :KK70: :KK70:
Sövme kültürünün 0 olması öyle bişey işte :KK4:
A.....şerefsizi diyor :KK9:
Atılmam dimi :KK34:

Son düzenleme:
Evlendi senin kiymetini anladi demekki..Ben olsam "asla hakkimi helal etmiyorum seni allaha havale ettim "diye yazardim.Sadece tek cümle onu darmadagin eder beter olsun

Yazarsan bile yazacağın cevap bu olsun. Yok sen şöylesin, böyle yaptın falan gerek yok artık..

Şöyle yazsam:
" Evli & çocuklu bir adam oldun ama hala şerefsizsin. Bazı şeyler hiç değişmiyor demekki" ?
Ya Müge benim bir arkadaşım hamile kaldı sevgilisinden,adam boşanmış ve bir oğlu var.kız havalara uçtu,ama adam istemedi bebeği aldırdı kızcağız.benim merak ettiğim bu adam çocuk için evlendiyse kıyamadı bebeğe demekki vicdanlı iyi biri.ya da çocuğunun olmasını çok istiyordu da bu fırsat bir daha elime geçmez,Allah verdi mi dedi.ne biliyim Türk erkeği bu durumlarda çocuk oldu diye evlenir mi?

Ya Müge benim bir arkadaşım hamile kaldı sevgilisinden,adam boşanmış ve bir oğlu var.kız havalara uçtu,ama adam istemedi bebeği aldırdı kızcağız.benim merak ettiğim bu adam çocuk için evlendiyse kıyamadı bebeğe demekki vicdanlı iyi biri.ya da çocuğunun olmasını çok istiyordu da bu fırsat bir daha elime geçmez,Allah verdi mi dedi.ne biliyim Türk erkeği bu durumlarda çocuk oldu diye evlenir mi?
Bence nasilsa muge beni affetmeyecek cocugu duyunca, bari cocuk babasiz kalmasin dedi.
Şeytan diyor ki sen şimdi bunu ayart bir güzel. Diğer kadın senin yuvanı yıkmamış mıydı sende onun yuvasını yık hemde hamileyken. :KK49:@mugehatun
Ben olsam bunu yapardim. Annesi dusuneckti onu evli adamdan peydahlarken.

Muge napti acaba?

Cevap vermek onu hala onemsedigini gosterir. Icerigi ne olursa olsun. Erkekler icerigine degil de cevap verdigine daha cok bakar. Cevap yazmak en buyuk hata olur. Su durumda sakin ve sabirli olmak gerekir. Bu mesajlarin devami da gelecektir. Cunku bir adim bekliyor. Mugenin tam olarak ondan ilgisini cekmesi onu rahatsiz ediyor. Eger en ufak bir ilgi gorurse ikisini birden idare bile eder.

Sosyal medya kullanmayacağım diye karar verdim mügeyle kahveyi meraktan gidemiyorumm
Müge sen yaz sonrada buraya yaz kahve sende daha iyiyim de umut dolu bir motto edin kendine gidivericem buralardan :KK54:
@Kahve-Kokulu-Kadin mugehatun mugehatun :KK200:

Demek gideceksin ha
Iyiysem bile kötüyüm yazcam
Iyi olmamı çok beklersin

Back
X