• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Gayet de ilgili. Ortada hamile bir kadin ve aldatilmis bir ex kadin var, bir de cocugun babasi olan ve perisan oldugunu iddia eden bir donor.
Adam donorluk fonksiyonunu gayet guzel yapmis, ama kendini adayamamis ve hayatindan nefret ediyor. Kadinlar da adamin dogasina aykiri olarak kendilerine adanacagi beklentisi ile yasamislar simdi bu beklenti gerceklesmeyince ofkelenip intikam almak istiyorlar.
Ama gelin gercekci olalim. Adamlar boyleyse boyle. Evet kadinin sorumluluklari cok buyuk ama bence cok kucuk yasta bunun farkin vararak yetisirsek, basimiza boyle bir senaryo geldiginde hic aldirmayiz. Erkeklerin olamadiklari gibi olmalarini beklemek yerine kendi isimize bakalim. Sadece cocuk icin genleri saglayabildiklerine sukredelim bence. O da olmayabilirdi!

Fakat pilavcığım bence genelleme yapmak doğru değil. Evet erkeklerin büyük bir bölümü evliliğe uygun yapıya sahip olmayabiliyor, sadakat, bağlılık, tek eşlilik onlara uymuyor. Ancak gerçekten en az bir kadın kadar evlilik/ yuva kurma/ birlikte çocuk yetiştirme/ aynı kişiyle bir ömür geçirme meraklısı erkekler de var. Her erkeğe aynı muameleyi gösterirsek yanlış olmaz mı?

Hello.... beni mi andiydiniz...

Ya ne lanet okuyorsunuz, negatif dusunceler sahibine aittir ve zarar verir, hala karaktersiz bir adami ocu gibi gosterip sonra da "bakin nasil yendik" diye bayram yapmak, size gercekten ne kazandiriyor?

Olan herkese olmus, ozellikle dogacak cocuga. Sizce bunda kutlanacak neselenecek ne var. Cok feci insanlik drami.

Ortada yetersiz ve beceriksiz bir adami bu kadar dikkate almis iki kadin var, gercek sorun da o, asil onu cozmeye calisin kolaysa!
Biz de seni bekliyorduk dort gozle:işsiz:
Kiz bayram yapma sebebimiz muge ye donecek muge kabul edecek degilll:kızgın:
Eden buldu ilah-i adalet tecelli ettii:KK14:
Uzen uzuldu beter olsun ayi sevinc naralarimiz:halay:
Bak bi daha atilirsam senin yuzunden kan davasi cikar :KK11:
Valla bak uslu dur bizi tahrik etme sakin sakin yazisalim taaammi:KK53:

Bu arada o ablam yazdı, söylemiş mügenin hayatında biri var diye:halay:
Gerçi erken söylemiş ben ona biraz daha vakit geçsin demiştim ama yeri geldi söyledim gitti dedi.
Ahh içimin yagları daha da bi eridi. Kudurur inş pislükk:KK50:
Ya kızlar ben nickimi değiştircem bana bir nick bulunsanıza :KK15:
Muge adamin tepkisi ne olmus ay arkasi yarin gibi ilerliyor konu:)
Nickin poncik olsun:KK37:

Nick nasıl bulunur ki şu izlediğin Tokyo filmlerinden esinlenebilirsin laf gelmişken adam Japonya'ya senin hayalini yaşamaya gitmiş resmen ne alaka derken tama bu alaka orda seni hayal etmiştir emin olduk

Fakat pilavcığım bence genelleme yapmak doğru değil. Evet erkeklerin büyük bir bölümü evliliğe uygun yapıya sahip olmayabiliyor, sadakat, bağlılık, tek eşlilik onlara uymuyor. Ancak gerçekten en az bir kadın kadar evlilik/ yuva kurma/ birlikte çocuk yetiştirme/ aynı kişiyle bir ömür geçirme meraklısı erkekler de var. Her erkeğe aynı muameleyi gösterirsek yanlış olmaz mı?
Jewel, peki bunlari nasil 100% ayird edebiliyorsunuz? yetenegi nasil edindiniz.
10 yil tanidigin munis adam sahtekar cikabiliyorsa...ve anlayamamissak... nedir anlamanin formulu?
Bence problem o adamlari bulmak degil.
Problem biz kadinlarin bakis acisi.
Eger biz onlara onlarin oldugu gibi davranirsak onlar "hayir biz boyle degiliz, gercekten aile / yuva istiyoruz, hem de monogam iliski" diye kendilerine ceki duzen verebilirler (eger iclerinden geliyorsa)
Ama biz default onlarin saglam olmadigi guvenilmedigini kabul edersek, biz hic bir zaman hayal kirikligina ugramayiz.

Nick nasıl bulunur ki şu izlediğin Tokyo filmlerinden esinlenebilirsin laf gelmişken adam Japonya'ya senin hayalini yaşamaya gitmiş resmen ne alaka derken tama bu alaka orda seni hayal etmiştir emin olduk

Ay kuzum bilmiyorum valla beni mi hayal etti yoksa bana haberi gelir illaki diye pisliğine mi oraya gitti :)) Ya sadece o kadın istemişte olabilir ama off o mailleri okudum ya tamamdır :)) napıyosa yapsınn:))

Biz de seni bekliyorduk dort gozle:işsiz:
Kiz bayram yapma sebebimiz muge ye donecek muge kabul edecek degilll:kızgın:
Eden buldu ilah-i adalet tecelli ettii:KK14:
Uzen uzuldu beter olsun ayi sevinc naralarimiz:halay:
Bak bi daha atilirsam senin yuzunden kan davasi cikar :KK11:
Valla bak uslu dur bizi tahrik etme sakin sakin yazisalim taaammi:KK53:

Ben de geri donecegini soylemedim ki, yanlis anlamissiniz.
Takdir i ilahi diye bir sey yok, siz lanet okudunuz diye adam bu duruma dusmedi, zaten sakat bir temelde aile kurmaya calismis o da basina yikilmis, hepsi bu.
Baakasinin aciziyetininden kendimiz guc cikarmak ne kadar dogrudur bilemiyorum. O yuzden lanet okumanin guclu kisiliklere ters dusecegini dusunuyorum. Birisinin aile drami baskasinin mutlulugu olamaz.
Onemli olan konu sahibinin hayatinin basarili olmasi, arkada kalan adamin basarisiz olmasi degil.

Muge adamin tepkisi ne olmus ay arkasi yarin gibi ilerliyor konu:)
Nickin poncik olsun:KK37:

ahaha tamam kız olsun kımse almadıysa ponçik/ aldıysa ponçikhatun yapayım en iyisi.
Tepki vermemiş . Hayırlısı olsun demiş,kalkmış gitmiş. Ben hayal edebilyorum ama o kızarmıştır filan. Sinir olunca öyle yapar. Bir şey demez susar tepkisiz kalır çıkar gider :KK76:

Ay kuzum bilmiyorum valla beni mi hayal etti yoksa bana haberi gelir illaki diye pisliğine mi oraya gitti :)) Ya sadece o kadın istemişte olabilir ama off o mailleri okudum ya tamamdır :)) napıyosa yapsınn:))
Muge, ex kocaniz Japon kadinla mi evlenmis? konuyu tam okuyamamisim demek ki.

Ben de geri donecegini soylemedim ki, yanlis anlamissiniz.
Takdir i ilahi diye bir sey yok, siz lanet okudunuz diye adam bu duruma dusmedi, zaten sakat bir temelde aile kurmaya calismis o da basina yikilmis, hepsi bu.
Baakasinin aciziyetininden kendimiz guc cikarmak ne kadar dogrudur bilemiyorum. O yuzden lanet okumanin guclu kisiliklere ters dusecegini dusunuyorum. Birisinin aile drami baskasinin mutlulugu olamaz.
Onemli olan konu sahibinin hayatinin basarili olmasi, arkada kalan adamin basarisiz olmasi degil.
ya lütfen yorum yapma konuma, rica ediyorum. Değerli fikirlerine ihtiyacı olan bir sürü bdv konusu var. Bu konu benim sagol yeterince yazdın, sayende herkes banlandı da. Tekrardan uyuzluğuna yazıp yine sebep olma, hadi bacım.

ahaha tamam kız olsun kımse almadıysa ponçik/ aldıysa ponçikhatun yapayım en iyisi.
Tepki vermemiş . Hayırlısı olsun demiş,kalkmış gitmiş. Ben hayal edebilyorum ama o kızarmıştır filan. Sinir olunca öyle yapar. Bir şey demez susar tepkisiz kalır çıkar gider :KK76:
Peki o gece den sknr amaile devam ettimi.acaba yine atacakmi merak ediyorum arkasi yarin gibi ilerliyor konu;)

Canim bence sana nispet yaptı nasıl kaçırdın beni bak nerelere götürürüm ben eşimi diyerek 7 senelik Sevdiğişin oda senin ciğerini biliyordur sonuçta ben nefret ediyorum senden deyince emin oldum neyse zafer senin ya gerisi boş :)

ya lütfen yorum yapma konuma, rica ediyorum. Değerli fikirlerine ihtiyacı olan bir sürü bdv konusu var. Bu konu benim sagol yeterince yazdın, sayende herkes banlandı da. Tekrardan uyuzluğuna yazıp yine sebep olma, hadi bacım.

Siz benim buraya yazmami engelleyebilir misiniz gercekten ? anlayamadim.

Biraz da o duyguyu O tatsın,O çeksin o acıyı.:KK69:

Son düzenleme:
Muge, ex kocaniz Japon kadinla mi evlenmis? konuyu tam okuyamamisim demek ki.
Pilavcim bak sana iyi yaklasiyorum kurban oldugum nolur bdv de bi ton konu var bizim basimizi yeme:KK42:
He kocasi capon kariyla evlenmis kisa boylu ve cekik gozlu bir hatun bulmus:cry:
Bizde bizim kizin nesi eksikti gitti elin caponunu buldu diye sinirlendik hepsi bu:KK72:
Mugos artik kafan rahatlamistir zaten o japonya olayinda sana ozelden de yazmistim nispet yapiyor diye emin olduk boylece

Back
X