- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
ayy bu erkekler pisman olmaz bir turlu inanamiyorum
mutlu olsa aramazdı, onlar vicdan da pek anlamazlar bence
mutsuz ve bunuda mügeye yüklemek istiyor,
kadınların canını yakan her erkek mutsuz olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy bu erkekler pisman olmaz bir turlu inanamiyorum
sakin kanmayin diger kadina ve bebegine alisana kadar olur her sey ondan sonra muge tekrar unutulurmutlu olsa aramazdı, onlar vicdan da pek anlamazlar bence
mutsuz ve bunuda mügeye yüklemek istiyor,
kadınların canını yakan her erkek mutsuz olsun
sakin kanmayin diger kadina ve bebegine alisana kadar olur her sey ondan sonra muge tekrar unutulur
bilmiyorum duygularin sonu yok kendine o kadar eziyet edeni de ozluyor seviyor insan.muge kendini daha fazla uzmez insaallah. bana kalsa alismasina izon verme oyna derim ama adam serefsizmügenin kanacak bir durumu yok ki zaten,
mutsuzsa boşanır adam, mutluysa yoluna devam eder,
E ne yapacaktı ki karalar bağlayacak değildi heralde düğünde.Ne desin yani millete hamilede ondan evleniyorum bir nikah yeter mi desin.Herkes mutluluk oyunu oynadı durdu işte.Fasa fiso o evlilik.Eninde sonunda bitecek adamda biliyor.Gönül nikahı zorla kıyılmıyor işte.2. evliligi oyle paravan bir evlilik gibi olmadi ki adam nisan tepsisi gibi tum teferruata uyarak yapti herseyi nikahta mutluluk pozlari kv li felan yani adam kimsenin tahmin edemeyecegi noktada su an yeni karisi hala dugun fotograflarini sece dursun
bilmiyorum duygularin sonu yok kendine o kadar eziyet edeni de ozluyor seviyor insan.muge kendini daha fazla uzmez insaallah. bana kalsa alismasina izon verme oyna derim ama adam serefsiz
E ne yapacaktı ki karalar bağlayacak değildi heralde düğünde.Ne desin yani millete hamilede ondan evleniyorum bir nikah yeter mi desin.Herkes mutluluk oyunu oynadı durdu işte.Fasa fiso o evlilik.Eninde sonunda bitecek adamda biliyor.Gönül nikahı zorla kıyılmıyor işte.
Aynen.Hele bunlarınki gibi ortada bir rezalet varken sıvamak için extra bir çaba harcamak lazımdı ki harcandı.sosyal medya da herkes mutluluk pozları veriyor, ama 2 sohbet et herkesin bir sıkıntısı derdi var, o pozların büyük bir kısmı herkeste sahte.
tabi gerçek mutlu olanlarda var, Allah daim etsin,
demem o ki, çerçevede görünen her zaman hatta çoğu zaman doğruyu yansıtmaz
evet adamla oynasin en basindan beri bu fikirdeyimhe adamla mı oynasın ? abla sen de ne planlar var :)
o yapıda bir adamın evlilik adamı olacağı biraz zor, tabi yeni hatun müge gibi ılmlı sabırlı biriyse bilemicem
Erkek aklı işte. Sevgilisi varya mügenin ,güya müge eski kocasını görürse içi cız eder ona geri döner mantıgı yaptı. Bilmiyoki mügeyi görünce onun içi cooozzz edecek haberi yok.O degilde adam sosyal medya reklamlarina hız verecek malum muge ayar verince iyice bi ispat telasina girer.
Vedalasalim nedir ya! erkeklerin son 1 kere gorme mantigini anlamadim gitti, bitecek, rahatlayacak mi sanıyor? uber zeka..
Müge ztn hırzını aldı ve bitti. Kanma diye bişe olamaz ztn.sakin kanmayin diger kadina ve bebegine alisana kadar olur her sey ondan sonra muge tekrar unutulur
Onun gbi bi adamla düğünde bile karşılıklı oynanmaz.bilmiyorum duygularin sonu yok kendine o kadar eziyet edeni de ozluyor seviyor insan.muge kendini daha fazla uzmez insaallah. bana kalsa alismasina izon verme oyna derim ama adam serefsiz
Aslında güzel olurdu. Ama böyşe insanlara haddini bildirmektense Allaha havale etmek lazım. Kk kadınları olarak toplanıp kötü enerji gönderiyoruz o ayrı tabiAslında bu adam hakediyor oyunu.Hepsi hakediyor gerçeklerle yüzleşmeyi.
Attığı mailleri o sosyal medyada kadına,ailesine,adamın ailesine, ilişkisi var diye tebrik eden ortak arkadaşlara olmadı iş arkadaşlarına etiketleyip yayınlamak isterdim ben mesela.Oynamakta isterdim.Nasıl olsa gelip salya sümük ağlayacak bu Müge ye.
Ama yaşayan insan için zor olmalı ya adamı görmek bile sinir harbi olabilir.Oyunda olsa dayanması zor olabilir yani
Zaten bulmuş belasını uğraşsın dursun en iyisi.
ben pilavı engelledim. hiç görmüyorum.kadın insanı kodese attırmak için üye olmuş mübarek.Ya kimse gitmesin gecen pilavi kibledik en az 10 kisi kodesi boyladik:)
Kib cok olunca baskan hepsini okuyor yalvardik bizi birak pilavi al git diye ama gozumuzun yasina bakmadi o yuzden kib yapmiyorum bu konuda artik:)
Hani ben iyiydim ya, hani ben yavaştan toparlanıyordum ya. Ağzıma etmeliler illaki yeter ki Müge iyi olmasın.
Bu yaşadıklarıma inanamıyorum. Bana biri anlatsa hadi lan derdim. Sallama. Böyle şey mi olur. Oluyormuş ya. Gerçekten oluyomuş.Hayat çok garip.
Dünden beri anca kendime geldim. Bana mail atmış. Bir maili beni nasıl bu kadar kötü yapabildi anlamış değilim. Mail atmasına mı şaşırsam yazdıklarına mı üzülsem. sen apar topar evlendin çocuk yaptın benı aldattın neden bana mail atıyorsun be adam neden?!
Şunuda gördüm ya başka şeye şaşırmam diyordum ama mailimde adını gördüğümde şok geçirdim. Elim ayagım titredi açamadım beş dk mailini. İçim ezildi sanki tekrar en başa döndüm. Dalga mı geçiyorsun delirtmeye mi çalışıyorsun. Defol artık.
Cevap yazmadım cevap yazmayı dusunmuyorum ama acaba yazsammı içimde kalanları? Böylelikle temelli defedebilir miyim içimden? Yoksa susmaya devam mı etsem. Bilemiyorum. Ne dogru olur napsam daha mantıklı olur? Bana bir akıl verin nolur
evet bazen benim de aklima gelir kocama cok kizdigim zamanlar birini bulsada kicina tekmeyi vursam diye evlilik denilen illet cok kolay bir sey degil + - hesabi yapilsa +5 le felan devam eden bir sey 100 uzerindenadam bir kacamak ugruna kıcına tekmeyi yiyip helallesmeden ayrılınca dumura ugramıstır. her evlilikte sorunlar olur gebere gebere sevsen bile. simdi azcık sorunda aklına dogal olark eskisi gelecek . cünkü yarım kalmıs bitmis cünkü beklenmeyen son .cünkü 4 yıllık eş bir anda gitmiş. ve cok acıki sen cok büyük haksızlık etmişşin bir b.k yemişşin . zaten aldatmak cocuk birde ortada g.t gibi bırakan bir kalemde silen eş var . senden cirkeflik görse rahatlatacak ama vicdanı varsa boguluyor suan.
bu hikayede ben en çok dogacak bebege üzülüyorum umarım cok huzurlu biri olur. sana gelince cok üzücü olaylar yıpratıcı ama belkide iyi olmustur kanseri vucuttan atmak için fırsattır.