• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
maili kopyala yeni karısına yolla..azıcıkta onlar huzuru bozulsun...

Sen de üzülme, bunda üzülmeni gerektirecek birşey yok. Hatta içinin yağları bile eriyebilir.
Valla ya benim bile burda içimin yağları eridi
Müge erit sende
Üzülecek hiçbir şey yok
Hala mutsuz pişman azaplı ve hala aklı sende
Bırak öyle kalsın

Şimdi gördüm icerigi vicdan yapıyor onu bırak desen onu da bırakmaz seni de omur boyu başkasının olmasın diye belki psikolojik olarak bırakmak istemiyor. Lafın gelişi yanı senin onca seyden sonra onu bırak diyeceğini düşünmüyorum ama tipik erkek psikolojisi.. (hepsi dahil degil tabii ki) hepsi benim hepsi benim olsun...

Kızlar, nedense sadece korktugu için yazmış gibi geliyor oyle bir his öyle bir elektrik aldım mailden. Sanırım ondan bukadar kötü oldum. Hani bak benım colugum cocugum olcak ah etmede beni affet dercesine..
Genel kanaat yazmamam dogrultusunda. Yazmayacagım galiba. Ama yada ne bileyim şöyle koyucu bir mail mi atsam? Ben hep sustum ağzımı açıp iki laf etmedim ya etsemmiki şimdi..

Lutfen cevap yazmayin. Nasil bir utanmazlik bu, nasil bir terbiyesizlik. Seni ne zannediyorda hala mail atma cesaretinde bulunuyor. Umarim cevap yazmama gucunu kendinde bulursun, ve maili oylece ortada kalir.

maili kopyala yeni karısına yolla..azıcıkta onlar huzuru bozulsun...
Bence henüz erken. Müge cevap yazmazsa bu adam yazmaya devam eder. Mesajlarının ekran görüntülerini biriktirip canı istediğinde 2.kadına atsa kuçunu sıkı bağla dese ne hoş olur ama.

Kızlar, nedense sadece korktugu için yazmış gibi geliyor oyle bir his öyle bir elektrik aldım mailden. Sanırım ondan bukadar kötü oldum. Hani bak benım colugum cocugum olcak ah etmede beni affet dercesine..
Genel kanaat yazmamam dogrultusunda. Yazmayacagım galiba. Ama yada ne bileyim şöyle koyucu bir mail mi atsam? Ben hep sustum ağzımı açıp iki laf etmedim ya etsemmiki şimdi..

Onu anlayacak karakterde bir adam değil o
Seni aldatmazdı eğer onda vicdan olsaydı.

Yazmayın bence yazmak onu umursadığını gösterin. Susmak bazen en güzel cevaptır. Ona koyucu da olsa cevap vermek hediye resmen. Size yaşattıklarının kaç katını yaşasın. yanına kalmasın.

Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
Acaba eşimi yazdı. Nispet yapar gbi. Sakın cvp verme sakin ol ve düşün.

Bence henüz erken. Müge cevap yazmazsa bu adam yazmaya devam eder. Mesajlarının ekran görüntülerini biriktirip canı istediğinde 2.kadına atsa kuçunu sıkı bağla dese ne hoş olur ama.

Katılıyorum cevap yazmazsan içi içini yiyip daha çok vicdan yapacak ve devam edecek yazmaya.

Ay öyle bişey olabilir mi ya okadarda değildir herhalde

Eşi yazsa olmasaydı böyle yazmazdı bence. Daha hava atar mesaj atardı ben hayatıma devam ettim sende et hakkını helal et gibi. Bu mail pişmanlık maili bence

Back
X