• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Kızlar, nedense sadece korktugu için yazmış gibi geliyor oyle bir his öyle bir elektrik aldım mailden. Sanırım ondan bukadar kötü oldum. Hani bak benım colugum cocugum olcak ah etmede beni affet dercesine..
Genel kanaat yazmamam dogrultusunda. Yazmayacagım galiba. Ama yada ne bileyim şöyle koyucu bir mail mi atsam? Ben hep sustum ağzımı açıp iki laf etmedim ya etsemmiki şimdi..
Boyle olmasi muhtemel.
Acaba devamini aciklamasi icin kisa bir sey yazsan.ne demek istedigini veya ne yapmaya calistigini sorar sekilde bir cumle.sen de ona gore devaminda bieseyler yazabilirsin.

Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.

ay b.k yesin eski eşiniz. amaçsız amaçsız şeyler... yazmayın bişey. silin. çöp kutusundan da silin hatta. adamı da spama ekleyin.

Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
Aman ne pişmanlığı be mügecim.doyumsuz bi adam tipi işte.az sıkılınca ona , ondan sıkılınca yine buna....hiiiiiç cevap verme sakın.verdiğin an yine senin kıymetin sıfırlanacak dicekli haha cevap verdi bak hala giderim var mügedede dicek...sessiz ol yok ol ona karşı......kafanada takma mailini ölemiydi bölemiydi die.böle adamlar pişman olcak tipler değillerdir....

bana kalırsa ne var ne yok dök içini gitsin ama öyle kibarca değil hoyratça yazın ve anlasın ona ah ettiğinizi

işte öyle instagramda face de gördüğün mutluluk pozları nasıl sahte anla işte..için içini yiyordu bak,nişanlanmış şöyle gülmüş,evlendi böyle poz balayı bilmem ne diyordun..bak adam köpekler gibi pişman olmuş işte..

Aynen öyle sosyal medya öyle samimiyetsiz ki gerçekte birbirini yiyen insanlar orda dünyanın en mutlu iki insanı pozu veriyorlar.

Muge izninle ben bu maile oynayacam:halay:
Kopek vijdan azabi cekiyorrr insallah prostad olur,basur olur totosunun ustune oturamaz :dua:
Bak benim rahmetli amcam ilk esini aldatti eziyet etti bosadi.
Tekrar evkendi ki annem ilk esini cok severdi ama yasak konuydu amcam hic actirmazdi o konuyu hic pisman degil gibiydi.olmeden once insanin ilk esi,ilk isi hic ubutulmaz allah kimsenin yuvasini yiktirmasin ilk ese hic biri uymuyor demisti biz sok olmustuk onca yil adini andirmadigi esi icin etti bu laflari.
Muge kalemin guclu cevap yaz agzina et hesabini sor bize burada yaziyorsun ya hislerini ona da yaz.

Cevap yazmazsan sanki devamı gelecek gibi geliyor bu maillerin.
Bir arkadaş demiş yeni karısına mı göndersen diye, kadın zaten kocası olacak herifin ne mal olduğunu bilmiyor mu?
Hem bu mailden sıyrılır. Çocuğumuz olacak sonuçta Mügeyi aldatmıştım çocuğumuza birşey olmasın diye helallik almak istedim sadece diyebilir.

Müge sessiz kal ve bekle, maillerin devamı gelecek gibi hissediyorum ben.
Daha dişe dokunur bir mail atarsa, kuçu kuçuna sahip çık dönüp dolaşıp bana geliyor diye dönüş sağlayabilirsin.
Ne kadar iyi bir insan olduğun kadın hamile yapamam deyişinden belli.
Ama kimse senin gözyaşına bakmadı unutma.
Korkma, kocası eski karısına böyle mail attı diye kötü olacak kadar gururlu bir kadın olsaydı, metres olmazdı ;)

"Aldatmak sende huy olmus simdi de yeni karini aldatma pesindesin ama baska kapiya" de.

işte öyle instagramda face de gördüğün mutluluk pozları nasıl sahte anla işte..için içini yiyordu bak,nişanlanmış şöyle gülmüş,evlendi böyle poz balayı bilmem ne diyordun..bak adam köpekler gibi pişman olmuş işte..

Öyle mi diyosun.
Bana pek öyle pişmanmış gibi gelmedi işte ondan bilemedim ya. Daha çok "mutluluhuma zarar gelmesın ah etmede" manasındaymıs gıbı geldı :/

Ay öyle bişey olabilir mi ya okadarda değildir herhalde
Kuzum bilmiyorumki okur okumaz o geldi aklıma. Çünki otu b...ku paylasıyo bu kadın. Yaparmı yapar geldi bana. Ama sen cvp verme.. bi erkegi kudurtmanın tek yolu susmaktır. Sakın diyaloga girme. Gurursuz bi kadın olmasaydık,Yapılacak en güzel şey yaşattığını yaşatmak olurdu..

Katılıyorum cevap yazmazsan içi içini yiyip daha çok vicdan yapacak ve devam edecek yazmaya.
Yazmaya devam etsinki neler yaşadıgını bilelim. O mutlu pozların altında nasıl bi adam var görelim. Dimi mugehatun mugehatun kurnaz olmak lazım

Back
X