• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Seni onla aldatmis.onu da seninle dusunduku demekki.
Ben olsam bilmiyorum ama hirsa kapilip bana cektirdikleri icin bi anlik intikamla belki mantikli davranamayip yazardim heralde(cok yanlis bisey)
Ama sonra dusunur bisey yazmazdim vicdanini bu sekilde rahat ettirecek belki de.
Sunu anladim ki.seni baskasiyla aldatiyosa onu da muhakkak baskasiyla aldatacak belli.alismis kudurmustan beter hesabi.

Bide su var acaba omu yazdi kadin yazmis olamazmi heycan ariyosa ya da biseylerden suphelenip boyle bi oyun oynuyor olabilirmi(cokmu supheciyim ben ya:olamaz:)

Konuda ki ruh halim.

Yaz bence dök içindekileri.
Evet yaa yazmasın bence de.
Off bu çok iyi bunu kesin yazsın.
Bence de yazmamak en doğrusu aslında.
adamın amacı iyi veya kötü bir cevap alabilmek. o yüzden yazmamalı diye düşünüyorum. müge nin sessizliği adamı çıldırtacak eminim.

Konuda ki ruh halim.

Yaz bence dök içindekileri.
Evet yaa yazmasın bence de.
Off bu çok iyi bunu kesin yazsın.
Bence de yazmamak en doğrusu aslında.
ya aynenn herkesin yazdığına hak veriyorum
kimi yaz kimi yazma diyor ama :(
kafam inanılmaz karıştı mügeyi düşünemiyorum
ama yazmaması gerektiği ağır basmaya başladı açıkcası mugehatun mugehatun
adam iyi bi adam değil niyeti ne bilmiyoruz o yüzden hemen cevap yazmanı aaa bak benden tek bir laf bekliyormuşa getirip egosu tavan yapabilir ve senin canını yakacak cümleler kurabilir
bence sessiz kal
hatta sil şimdi o maili
hemen hem de

+1
Ama bu maili değil bir sonrakini beklerdim :)

2. kadın olmaktan ne anladın onca zaman, ben şahsen bir tat alamadım o yüzden kocana yüz vermedim

yazardım.
Cevap yazma müge dedim ama bu iyiymiş aslında
Cherry kafamı karıştırdı:confused:

Gondermis oldugu mail bencil bir insanin vicdanini rahatlatmasi. Bu bir ozur yada pismanlik degil. Cevap yazmayin lutfen. Cok zor gunler geciriyorsunuz ama ofkenize yenilmeyin. Gonlunuzdeki tum guzelliklere en kisa surede sahip olmaniz dilegiyle.

Muge icini sogutacaksa ver cevabini ya. Bak kalmis icinde. Soyle de ucsun gitsin bi rahatla. Ama oyle deger vermis gibi uzun uzun degil. "Hayirdir evliyken baskalariyla flortlesmekten vazgecemedin galiba." gibi...

Kesinlikle yazmayın. Yaşadığınız son süreçte hep tüm kontrol onda olmuş. Şimdi yine hayatınızı kontrol edemesin. Hala sizin hayatınızda bir kontrolü olmasının, sizi bir şekilde etkilemenin derdinde. O kadar yıl etkisinde olan insan nasıl olur da onunla bağlantıya geçmez, onsuz yaşayabilir ona bozuluyordur. Sırtınıza soktuğu bıçağı kanırtmakla meşgul. Ne yazarsanız yazın rahatlayacak. Ve sonra sizin yazdığınıza ne cevap yazarsa yazsın siz sinir olacaksınız. Özetle o rahatlamış, siz sinir olmuş olacaksınız. O yüzden hiçbir şey yazmayın. Hayat boyu merak etsin. Rahatlayıp yoluna devam etmesin.

adamın amacı iyi veya kötü bir cevap alabilmek. o yüzden yazmamalı diye düşünüyorum. müge nin sessizliği adamı çıldırtacak eminim.

Ya genel olarak müge tüm konularında
içinde kaldıklarından bahsetti ya
Hazır böyle bir şansı olmuşken dökülsün rahatlasın
olarak baktım olaya.
Çünkü adam evlenmiş geri dönüşü yok.
Hani sevgili olsalar tepkisiz kal seni merak etsin
daha güçlü bir şekilde
bir araya gelme ihtimali olur gibi bir durum söz konusu değil.

Kaybedecek bir şeyi yok gibi geliyor.

Ama yazmaması da dediğiniz gibi
mantıksız değil.
Ama ben içimdekileri dökemedikten
Rahatlayamadıktan sonra
onun içi içini yese nolur yemese nolur
Sürekli mailini yenilese yapsa nolur yapmasa nolur
diye
düşünmüyor da değilim.

Aynı durumda ( eski sevgilim benden ayrilip nisanlanmisti, sonra bana yazmisti) s..tir git yazmıştım. Sonra da engellemiştim. :) Hatta sonra ona bile pişman oldum. Ne gerek var. Oturup bir de şimdi ondan cevap bekleyeceksin. Atmazsa daha çok üzüleceksin hevesin kursağinda kalacak. Diyelim ki atti pisman bu adama aciyacaksin. Belki konustukca acabalar olusacak kafanda. Iyice cikmaza sokma kendini. 2. Mailini bekleme. Engelle. Kendin icin yapabilecegin tek sey bu. Geri yapacagin her sey ona iyi gelir sana degil. Ya egosu siser ya vicdani rahatlar. Ille bir sey yazayim dersen banane yaz yada benim gibi biptir çek :)

Tabii ki asla kesinlikle kati suretle hiçbir zaman yazma... içini rahatlatma. Onun içi rahatlar yazdığında ama senin için keşke şunu da deseydim ya da şunu demeseydimlerle dolar. Bırak kudursun. Adam cidden pişmansa ikinciyi hatta beşinciyi yazar. Sen de karşılık vermeyerek görebilirsin pişnalığını sadece

İçinde bir sey kaldıysa yazmanın tam zamanı. Ama cok uzatma sen de öyle tek bir cümle yaz ki. Tüm ömrü boyunca yankılansın kafasında. Ben her kosulda susmanin daha iyi bir cevap olduguna inanmiyorum. Cirkeflesmeden kufretmeden ince yazılmış laflar zaman zaman daha iyi koyar adama.

Kanaatim pisman oldugu yönünde. Erkeklerden ah almaktan sandigimiz gibi korkmazlar. Bence çocuğun senden olmadigina pismanlik duyuyor. Sana dönüş yapacaktır oyle veya boyle çünkü yolun daha en başında acaba? demis.

Ikinizin de hayatinda biri oldugu icin keskenin bir anlam ifade etmedigini ve o insanlara zarar vermemeniz gerektigine dair bisey yazabilirsin. Hem sanki o " nolur beni affet demis" gibi kibirlenince sen, gercekten diyesi gelir :)

mugehatun mugehatun guncelledim yazdigimi son yazdigimi bir düşün.

no no no :)
Müge durup dururken yazsa dediğin doğru
Ama adam yazmış.
Cevap vermesi onu unutamadığını göstermez.

Adam yazmış tamamda,müge cevap verirse unutamadığı anlamında adam için dedim..
Mesela be olsam asla ve asla yazmazdım,bırakır iyice dellendrirdim..

Back
X