Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
no no no :)
Müge durup dururken yazsa dediğin doğru
Ama adam yazmış.
Cevap vermesi onu unutamadığını göstermez.
adam cevabını aldıktan sonra yazmaz.Ya genel olarak müge tüm konularında
içinde kaldıklarından bahsetti ya
Hazır böyle bir şansı olmuşken dökülsün rahatlasın
olarak baktım olaya.
Çünkü adam evlenmiş geri dönüşü yok.
Hani sevgili olsalar tepkisiz kal seni merak etsin
daha güçlü bir şekilde
bir araya gelme ihtimali olur gibi bir durum söz konusu değil.
Kaybedecek bir şeyi yok gibi geliyor.
Ama yazmaması da dediğiniz gibi
mantıksız değil.
Ama ben içimdekileri dökemedikten
Rahatlayamadıktan sonra
onun içi içini yese nolur yemese nolur
Sürekli mailini yenilese yapsa nolur yapmasa nolur
diye
düşünmüyor da değilim.
ya içimde çok şey var. Oldugu için durup durup buraya konu açıyorum ya :) O yüzden yazayımda bi rahatlayayım diyorum :/ Bir yandan yazma müge aldattıgını söledi ağzını açmadın boşandın sesini çıkartmadın kudursun işte bırak diyorum.
En iyisi yazmayayım ya. Bir daha yazmaz ama zannetmiyorum hiç
ona yazmak istediğin her şeyi buraya yaz.ya içimde çok şey var. Oldugu için durup durup buraya konu açıyorum ya :) O yüzden yazayımda bi rahatlayayım diyorum :/ Bir yandan yazma müge aldattıgını söledi ağzını açmadın boşandın sesini çıkartmadın kudursun işte bırak diyorum.
Sence; dünkü mail gelmese bana bir gün yazar diyor muydun?emin ol, tekrar yazacak, ama sessizlik en güzel cvp ona.Yazdıklarınla onu rahatlatacaksın yapma sakın, vicdanıyla,kadehiyle,keyfini çıkar bu manzaranın!Bu arada artık çok daha iyi olacaksın,herşey bir anda değişecek kendini çok daha iyi hissedeceksin...Ama yazma,tecrübe bu inan bana.....ya içimde çok şey var. Oldugu için durup durup buraya konu açıyorum ya :) O yüzden yazayımda bi rahatlayayım diyorum :/ Bir yandan yazma müge aldattıgını söledi ağzını açmadın boşandın sesini çıkartmadın kudursun işte bırak diyorum.
ya içimde çok şey var. Oldugu için durup durup buraya konu açıyorum ya :) O yüzden yazayımda bi rahatlayayım diyorum :/ Bir yandan yazma müge aldattıgını söledi ağzını açmadın boşandın sesini çıkartmadın kudursun işte bırak diyorum.
Kiz muge fazl kibarsin.Kızlar hepiniz çok tatlısınız yaa teşekkür ederim her birinize cevaplarınız için.
Benim şöyle bir şey yazasım var ama yazıp yazmama konusunda kararsızım. Genel olarak yazma deniliyor ama yaz diyende çok. Bende dünden beri bunun muhasebesini yapıyorum. Sizce şöyle bir sey yazsam:
" beni aldattıktan kısa bir süre sonra evlenip çocuk yapıpta pişman olmak için mi yaşattın tüm bu rezillikleri bize x? Onca senenin hatrına daha az aciz olmayı deneyemez misin? Yaşadığın tüm vicdan azapları, pişmanlıklar senin problemin. Ben çünkü seni Allaha havale ettim. Bizim hesabımız burada çözülecek türden değil, seninle öbür tarafta hesaplaşacağız.
Lütfen bir daha asla yazma. Hiç bir şekilde karşıma çıkma. Ben sizler gibi adi bir insan değilim, neyin içine çekmeye çalışıyorsan beni vazgeç.Zaten artık hayatımda bana değer veren, tanımak istediğim biri var. Ben yeni hayatımda çok mutluyum.
Sana da kendi hesaplaşmalarınla mutluluklar.
Böyle olsa nasıl çok mu kötü??
bunların hepsi, adamı iki kadın tarafından paylaşılamayan erkek konumuna sokar bence.Müge içinde çok fırtınalar kopuyo biliyorum ama artık bu işe son verip yeni hayatına yeni mügeye geçmen gerek.
O kadınla mutlu olamıycağı ömürboyu evli kalmayacağı kesin.
Fırtına dindirmek için ya mailin resmimi çek bas evlerini kadına söyle kocana sahip çık peşinden düşsün de
Ya bu adamla buluş otur konuş bağır çağır ha bide resim çek kadına yolla
Yada cevap yaz çek kendine ve terk et
Ya kimsiniz yaz sadece ?
O kadında adamda çok yaktı canını canlarını yakmadan bu iş bitmez
taylor
HanimKelesimiGetir B Began
Sizde haklısınız tabi.
Şu an olay çok sıcak.
Onun için cool olayım cevap vermiyim dediği an
İlerde,aradan belli bir süre geçtiğinde
Olay soğuduğunda
bu şansı değerlendiremediği için
pişman hissetmeyecekse hiç bir şey yazmasın.
Ama yok uff keşke o an içimdekileri dökseydim
deme potansiyeli varsa yazsın.
Ben kendime göre yorumluyorum.
Ben onun ne hissedeceğiyle bu saatten sonra ilgilenmezdim.
Onun için de dökülür rahatlar engeli basardım.
Önce kendi hissettiklerimle ilgileniyorum
Onun içinde yorumlarım bu yönde oluyor ister istemez :)
Nyse bakalım müge napacak
bende merak ediyorum.