• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
Hiç cevap yazma bence. ahın tutacak diye korkuyor

Mutlu musun müge yazmış? Ulan göbek atıyorum yazcam öyle mutuyum yazcam o maile böle cevap mı verilir yaaa bu ne şimdi???
Amacı ne bunun ya? alkollü mü bu? sananeee sananne!!!çok mu umrundaydı or... larla düşüp kalkarken !! şimdi mi aklına geldi!!

Kızlar döşedim de geldim.
Hep kullandıgı mailinden atmış maili. İşi içinde çok aktif kullandığından okumuştur diye düşünüyorum. Ay elim ayagım buz kesti resmen gönderirken içimden bişeyler koptu. Dişlerim titriyo şuanda sinirlerim boşaldı galiba.
Şunları yazdım artık ezik kezban saçma yada değil ,yazdım gitti.

Ben evlenmedim, çocuğum da yok. Ama bıraktığın müge de değilim x. Artık öyle güçlü öyle güzelim ki seninle olan sonumuz umrumda değil. Bana yaptığın haksızlıkların hesabını bana değil Allaha verirsin, çünkü ben seni ona havale ettim...
Müge
Ay pardon görmemişim cevap yazdığınızı gayet iyi yazmışsınız yine de.

Bundan sonrasına cevap yazma. Sonra o bidaha yazar sen bidaha.. Sohbet olur artık. Tek ve güzel mesajını attın artık sessizlik zamanı. Ve hakkını helal etmediğini ahını aldığını biliyor, bu ona yeter..

Mutlu musun müge yazmış? Ulan göbek atıyorum yazcam öyle mutuyum yazcam o maile böle cevap mı verilir yaaa bu ne şimdi???
Yine hiç cevap vermemeniz taraftarıyım, ama verecekseniz;
'x bana mail atmana ne diyor, gerçi evli adamla birlikte olan biri kabullenmiştir sonra yaşayacaklarını da.
Sorunun cevabı da; hayatıma hiç girmemiş olsaydın daha mutlu olurdum. Nasıl olduğumun seni ilgilendirmediğini ikimiz de biliyoruz.'
vb bir şey yazabilirsiniz.

Bana vicdanını rahatlatmak adına yazdı gibi gelmedi..En başından beri böyle hissettim Müge..
Ben gerçekten pişman olduğunu düşünüyorum ve verdiği cevapta seninle konuşmak istediğini açıkça belli etmiş...
Daha önce yorum yazmıştım sana bebek sevdasına yapmış olduğu bir evlilik diye..
Sonunda sana yalvaracağına eminim...

Back
X