• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Hani ben iyiydim ya, hani ben yavaştan toparlanıyordum ya. Ağzıma etmeliler illaki yeter ki Müge iyi olmasın.
Bu yaşadıklarıma inanamıyorum. Bana biri anlatsa hadi lan derdim. Sallama. Böyle şey mi olur. Oluyormuş ya. Gerçekten oluyomuş.Hayat çok garip.
Dünden beri anca kendime geldim. Bana mail atmış. Bir maili beni nasıl bu kadar kötü yapabildi anlamış değilim. Mail atmasına mı şaşırsam yazdıklarına mı üzülsem. sen apar topar evlendin çocuk yaptın benı aldattın neden bana mail atıyorsun be adam neden?!
Şunuda gördüm ya başka şeye şaşırmam diyordum ama mailimde adını gördüğümde şok geçirdim. Elim ayagım titredi açamadım beş dk mailini. İçim ezildi sanki tekrar en başa döndüm. Dalga mı geçiyorsun delirtmeye mi çalışıyorsun. Defol artık.
Cevap yazmadım cevap yazmayı dusunmuyorum ama acaba yazsammı içimde kalanları? Böylelikle temelli defedebilir miyim içimden? Yoksa susmaya devam mı etsem. Bilemiyorum. Ne dogru olur napsam daha mantıklı olur? Bana bir akıl verin nolur
Bazen hic bisey söylememek çok şey söylemekten daha çok anlam taşır susmak en büyük cvptır daha acıtir pişman eder adami

Cvp verdigin zaman suçluluk duygusunu bastırırsın adamin cvbini verirsin oda tepki aldi senden rahatlar

Tek kelime etme bence daha çok yansin canı
Kocamannn acabaları kalsın senle ilgili
Başını yastığa koydugunda soru işaretleriyle uğraşsın uykusu kaçsin
Yaptıgi yanlis otursun içinede öyle kalsin

Daha büyuk cezami olur müge sen sus o belasini bulsun:((

Sınıni be slk .s .s modunda birşey söylemeni önermem.
Bana kalırsa yazma.
Nasılsa yazdın ya senden bir cevap daha alabilmek için yazar o yine.
Mesajları sakın silme, kafan atarsa yollarsın 2.kadına.

Ne mutluyum ne degilim tarzinda bir sey yaz. Şimdi mi geldim aklina gibi. Sen becerirsin. Konustur sonra da şirfintiya yolla. Onlar mutlu olmayi haketmiyor.

Sınıni be slk .s .s modunda birşey söylemeni önermem.
Bana kalırsa yazma.
Nasılsa yazdın ya senden bir cevap daha alabilmek için yazar o yine.
Mesajları sakın silme, kafan atarsa yollarsın 2.kadına.
artık diğeri karısı, müge 2.

Tekrar cevap yazmayacağınızı umuyorum.

Bu şekilde diyaloga girmek sadece size zarar verir çünkü. Karısını, doğmamış bebeğini terk edip geri dönecek değil, en fazla ego ve vicdan tatmini yapar, "bak istediğim an Müge'yi elde ediyorum" der. Olan size olur.

Back
X