- 13 Mayıs 2013
- 2.399
- 6.263
- 158
Yok hayatım adamı gören cennetlik. Nerde bulcam da sorcam
Belasını arıyor o bence. Senden uzak olması daha hayırlı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayatım adamı gören cennetlik. Nerde bulcam da sorcam
karşı taraf ne kadar adi olursa olsun evliler. müge dış kapı mandalı, 3. kişi, kara kedi vs haklı olsa da.Ben boyle dusunmuyorum. Isterse 10 nikah kiysin yine 2. Yine 2. Artik o camurdan cikamaz.
karşı taraf ne kadar adi olursa olsun evliler. müge dış kapı mandalı, 3. kişi, kara kedi vs haklı olsa da.
karşı taraf ne kadar adi olursa olsun evliler. müge dış kapı mandalı, 3. kişi, kara kedi vs haklı olsa da.
devam ederse yeni karısı, mügeyi suçlar. 2. kadın olur bir anda.
Iyide muge gel barisalim demiyor ki...karşı taraf ne kadar adi olursa olsun evliler. müge dış kapı mandalı, 3. kişi, kara kedi vs haklı olsa da.
Valla yeni karısı sütten çıkma mı ki mügeyi suçlayacak?devam ederse yeni karısı, mügeyi suçlar. 2. kadın olur bir anda.
Ne saçmalıyorsun ya kara kedi falan? Mail atan herif? Kadın da aylarca tuttuklarını birazcık dökmüş sadece. Düşünce sistemin çok gereksiz
2.kadın dedi daha ortada fol yok yumurta yok,ben şok oldumNe kadar acımasız bir yorum bu ya
Dış kapı mandali falan mugede okuyor burayı
Dilinizi torpuleyin azıcık
O kadın neler yaşadı okumadiniz mi
Adamın niyeti o.Onunla bir iliskisi mi var ki 2.kadin olsun?
Insanlar kendileri ile ozdeslestirdikleri kisileri savunur bilemedim yani muge nin neresi ikinci kadin...2.kadın dedi daha ortada fol yok yumurta yok,ben şok oldum![]()
2.kadın dedi daha ortada fol yok yumurta yok,ben şok oldum![]()