• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

Ben boyle dusunmuyorum. Isterse 10 nikah kiysin yine 2. Yine 2. Artik o camurdan cikamaz.
karşı taraf ne kadar adi olursa olsun evliler. müge dış kapı mandalı, 3. kişi, kara kedi vs haklı olsa da.

devam ederse yeni karısı, mügeyi suçlar. 2. kadın olur bir anda.
Valla yeni karısı sütten çıkma mı ki mügeyi suçlayacak?
Müge mi mesaj attı musallat oldu?
Sadece mesaja cevap verdi. Kanıtı da var. Konuşmayı bitirmeye çalıştığı halde adam mutlu musun diye uzatıyor. Çok sevgili sadakatsiz kocasına laf söyler anca, kocası da senin ünvanın ne? der bizde bir yerlerimizle güleriz inş.

karşı taraf ne kadar adi olursa olsun evliler. müge dış kapı mandalı, 3. kişi, kara kedi vs haklı olsa da.

Ne kadar acımasız bir yorum bu ya
Dış kapı mandali falan mugede okuyor burayı
Dilinizi torpuleyin azıcık
O kadın neler yaşadı okumadiniz mi

Ne saçmalıyorsun ya kara kedi falan? Mail atan herif? Kadın da aylarca tuttuklarını birazcık dökmüş sadece. Düşünce sistemin çok gereksiz

Kadın yanlış bir şey söylemiyor.
Yarın bir gün Müge ve eski eşinin yazıştıkları ortaya çıksa (insanlar içeriğe bakmazlar bile) sizce insanlar kime ayıplayarak bakar ? Hadi bakalım tahmin edin,zor değil cevabı.

Yalvarırım cevap yazma konu sahibi. Kopekler gibi pişman ve it gibi korkuyor ahınızın tutmasından. Sakın yazmayın. Sizi kaybettiğini anlasın. Biraz da o acısın. Tüm konularınızı okudum. Kaleminize ve duygularınıza saygım büyük. Bana kalırsa ona tek bir karakter bile sarf etmeyin. Esen kalın.

2.kadın dedi daha ortada fol yok yumurta yok,ben şok oldum:bicak:

Sanki ilişki yaşıyorlar hayret bişey ya
Adam bilmem nesinin keyfine düştü bıraktı gitti. Geldi mesaj attı. Ama müge 2. Kadın. Oldu her halt bize yakistiriliyo zaten

Mutlu musun? soruya bak.. Bu seni çok merak ettiği için değil.. sohbet açmaya çalışıyor yavaştan..
Eğer kendisi mutlu huzurlu ve karısına aşık bir adam olsaydı senin
ne halde olduğun aklına bile gelip merak etmeyecekti. Bişeyler istediği gibi değil ve laf lafı açar
misali senle tekrar iletişim kurmaya çalıştığı bariz.
İzin versen gayet hem karısı hem sen adam harem kuracak..

Ben de eşine anlattım. Daha önceki meseleleri de biliyor. Dedi ki bu adam kötü birşeyler yaşamış olmalı. Durup dururken yazmazdı dedi.

Müge sen mutlu musun değil misin bilmiyorum ama onun mutsuz olduğuna emin olabilirsin.

Back
X