Lanet

Amaaaaaaaaaaaan
Cidden aman ya
Adam ne kadar karaktersiz olduğunu gösteriyo devam etsen bu defa 2.kadın sen olacaksın Müge haberin olsun,adam evli çocuğu olacak bitti.
Ne oldu nasıl oldu geçti, gelinen noktada evli bir adam var karşında
Kendine gel acil yoldan

mugehatun mugehatun kuzum hep nasıl bu kadar mutlu olur nasıl bu şekilde yaşar diye üzülmüyormuydun sen
İstediğin mutsuzluğunu pişmanlığını görmek değil miydi
İstediğin oldu şimdi üzülme zamanı değil sakın duygusala bağlayıp yumuşayıp onu sevindirecek şeyler yazma
Bende istemezdim bende özledim vs gibi sakın
Artık yazmamalsın ama yazacaksanda sen istedin sen bu hale getirdin cezasını çekiyorsun vs yaz affetmediğini affetmeyeceğini iliklerine kadar hissetsin şimdi acı çekme sırası onda
Sen bi oh çek

Ya bu adam duygusal bir adam dgildi ki.
En eskileri hatırlayın kızı yapayalnız bırakıp gezer tozardi bu kız evde oturup yapayalnız koca beklerdi. Bu adam evlilige uygun bir adam değildi. belki daha once yakalanmadığı baska maceraları da oldu. Şimdi yinr biti kanlandi.
Evliliğe uygun olmayqn bu herif bir de hamile kadinla elbette gozu fildir fıldır dondirmeye başlamış.
Çok kadınsı bir romantizmle bakıyorsunuz
Bu adam evliyken huzur veren bir sevgi pitircigi romantik değildi şimdi benzerlerini yeni evlilikte yapıyor. Hamile kadından sonra biraz daha sorun çıkarmadan evde oturup onu bekleyen eski karisinq yazıyor işte. Bu kadar.
Bu karrlik bir adam için ağlayarak yazışmak çok sacma çok.
Sana tüm o yaptıklarını hatirla ve artık yazışma.
Pisman degil macera ariyor çünkü

Ne gerek var ki?

Şu saatten sonra artık adamla mailleşmenin ne gereği var? Öyle bir kadına bu lafları söyletmenin ne gereği var?

İyi kötü yine adamla iletişime geçiyor, yine bir şekilde adam hayatına sızıyor. Bunun Müge'ye hiç faydası yok. Adamla iletişimi yokken bile sosyal medyada attığı adımı takip ediyordu, şimdi diyalog başlarsa bugüne kadar kat ettiği bütün yolları başa dönecek.

Adam dediği gibi mutsuzsa ee? Bu Müge'yi mutlu etmiyor, aksine daha perişan oldu.

Bi saniye sizde hatlar karisti galiba.
Ben zaten devam etsin mesajlasmaya dedigimi hatirlamiyorum.
2. gelen maile zaten cevap vermemeli.

Suan yeni es olmus 2. kadinin mugeyi suclama olasiligina
Guldum sadece
Yine boyle bir yorum yapilsa yine gulerim.

Su an yaptiginiz yorumunuz da sizinle
Hem fikirim.

Muge vuruci darbeyi yap kapat.
Huyun hic degismemeis evliyken hala yabanci bir kadina yaziyorsun ama ben esin gibi degilim evli erkeklerle takilmiyorum.
Bana yaptigin hatalardan ders cikarmamissin hala.
Bana yazma elbet ben de bir gun severim,guvenirim belki bebeklerim olur ama bana iyi ders oldum kimseye yuzde yuz guvenmem inanmam artik.
Kazandirdiklarin kaybettiklerimden daha fazla.
Hadi aklini basina al karina cocuguna don bana bir daha yazma gece gece midemi bulandirdin yaz eger yazacaksan .engelle sonrada seni merka ediyor etmeye devam etsin merakini giderme

Müge üzülme artık. Hep diyordun ya ben bu kadar mutsuzken bana o kadar haksızlık yapılmışken
neden onlar mutlu gülüyorlar geziyorlar eğleniyorlar ben acı çekiyorum diyordun bunu sindiremiyordun.
Kafanda soru işaretleri vardı.. Acaba ona aşık mı oldu? Neden hemen evlendiler? vs diye
kafanda hep neden neden diye sorduğun bir sürü soru vardı ve seni asıl bunlar mutsuz ediyordu..

Bence artık mutlu olma zamanın geldi şimdi tüm soruların cevaplandı.. Artık daha rahat yoluna devam
edebilirsin kafan eskiye göre daha rahatlamış olmalı..

Hiç anlamıyorum öpüş kokuş evlenen nişanlar yapan teee ebesinin .mna balayına götüren kadına araba alan adam mı bu? benim yedi senemi harcadıgım adam mı bu? Ulan o fotoları gozumle gordum ya. Bilmiyorum diye mi sallıyo böyle? Ben nasıl baba olacagım diye bana mı soruyosun? Benim yüreğime kızgın demiri bassa anca bukadar yanardı. Salya sümüğüm şuanda. Bir daha asla yazmayacagım. Geberıyom desede yazmıcam

"Evli bir adam olduğunu unutmasaydın bunları yaşamayacaktık, ama değişmemmişsin bak yine unutuyorsun evli bir adam olduğunu ve yabancı bir kadına mail atıyorsun...ama bu hikayede bir fark var ben eşin gibi biri değilim uzak dur artık hayatımdan..." diye son mesajı atar bir daha da cevap yazmazdım.
Bayildim cevabiniza, mugehatun mugehatun illaki bir cevao yazacagim diyorsaniz lütfen arkadasin cevabini kullanin

Kızlar bir mail daha geldi:KK43::KK61:
Aglamaktan yazamıyorum buraya resmen.
Böyle güzel yazmazdı o, böyle de içini dökmezdi.Noldu acaba ya? Ben anlamıyorum hiç bir şey. Acaba karısı mı yazıyor cidden. Ondan beklemediğim şeyler bunlar.Off offf.. sevinsem mi bu maile ben üzülsem mi.. Gene darmadagın etti beni ya helal olsun.

"Ben mutlu değilim,hiç mutlu olmadım. O kadar mı ah ettin bana?Ben nasıl bi baba olacam Müge? Neden böyle olduk biz? Affetmeyeceksin biliyorum. Keşke imkanım olsa, geçmişe dönsek"

Yok artık! Hiç tahmin etmiyordum. Pişman olabileceğini tahmin ediyordum ama bu kadar çabuk değil. Ne yazarsa yazsın üzüleceksiniz dedim ama yazabileceği en iyi şeyleri yazmış. Kaç kez konu açtınız buraya, o mutlu, ben mutsuz diye. Mutlu falan değilmiş işte. Bu kadar açık açık barışmak istemesi de şaşırtıcı.

İyi de o kadın yapsa bunu ne geçecek ki eline? ben ihtimal vermiyorum . bu kadar ruh hastası olabilir mi? adamı aldı çocuğu yaptı eeee daha ne yapmaya çalışsın ki? kadın kendine sahte bir dünya kurdu hayatı boyunca yaptığına bin pişman perişan yaşasın inşallah !

O deyyus eski koca sadece mügenin değil tüm kk nın beddualarını aldı! çok etkili imiş dualarımız kızlar bana da bir el atın şu çocuk işi için bana da dua ediverin :D

İlk mesajı samimi bulmuştum ama şu sonuncu biraz şey geldi nasıl desem sanki onun yazdığına inanmadım gibi oldu, “ay cidden kadın yazıyor olmasın” dedim yani

Artık yazma istersen müge. İkisinin yan yana oturup dalga amaçlı hadi bi olta atalım mı bakalım napicak dediklerini hayal ettim de

Bence karısı değil bizzat ex yazıyor tüm mailleri. evet mutlu değil olamaz da! ona o kadar değer veren kadına mügeye ihanet etmiş bir pislik o. şimdi çocuğunu düşünüyor ne kendisinden baba ne de o kadından ana olamayacağını biliyor. ikisi de kirli çünkü baya bildiğin kirliler. başkasıyla evliyken o kadınla yattın çocuk yaptın kadın her şeyin farkındaydı. şimdi tatlış minik ailemiz diyemeyecekti tabiki de.. pisler çünkü pis. hiçbir zaman da aklanamayacaklar o da bunun bal gibi farkında...

Hiç anlamıyorum öpüş kokuş evlenen nişanlar yapan teee ebesinin .mna balayına götüren kadına araba alan adam mı bu? benim yedi senemi harcadıgım adam mı bu? Ulan o fotoları gozumle gordum ya. Bilmiyorum diye mi sallıyo böyle? Ben nasıl baba olacagım diye bana mı soruyosun? Benim yüreğime kızgın demiri bassa anca bukadar yanardı. Salya sümüğüm şuanda. Bir daha asla yazmayacagım. Geberıyom desede yazmıcam
Ya mügeee yapma. Yeter ağladığın.

Adamın yazım dilini , kelimelerini bilirsin az çok .

O mu yazıyor ? emin olamadım ben .

O yazmıyorsa basit bir deneme yeni eşten .

Ha o yazıyorsa ... artık cevap vermemelisin müge .

İç mi döküyor , günah mı çıkarıyor , pişman mı mutsuz mu ? Bunları bilmek sana iyi gelmeyecek ki ?

Daha da başa sarıp , daha da dibe çekecek .

Back
X