Lanet

Yok artık! Hiç tahmin etmiyordum. Pişman olabileceğini tahmin ediyordum ama bu kadar çabuk değil. Ne yazarsa yazsın üzüleceksiniz dedim ama yazabileceği en iyi şeyleri yazmış. Kaç kez konu açtınız buraya, o mutlu, ben mutsuz diye. Mutlu falan değilmiş işte. Bu kadar açık açık barışmak istemesi de şaşırtıcı.
Bir de nasıl barismak istiyor? Yeni evli hamile karısı varken. Son mail cok acayip

Hiç anlamıyorum öpüş kokuş evlenen nişanlar yapan teee ebesinin .mna balayına götüren kadına araba alan adam mı bu? benim yedi senemi harcadıgım adam mı bu? Ulan o fotoları gozumle gordum ya. Bilmiyorum diye mi sallıyo böyle? Ben nasıl baba olacagım diye bana mı soruyosun? Benim yüreğime kızgın demiri bassa anca bukadar yanardı. Salya sümüğüm şuanda. Bir daha asla yazmayacagım. Geberıyom desede yazmıcam
Kiz sen niye uzuldun ki seni uzen mutsuz ohh olsun.
O fotolara ben hic inanamiyorum gostermelik..
Yazma muhatap olma biliyoruz artik adam da mutlu degil ugruna yuvasini yiktigi kadin mutlu edememis okuzu.gebersin yazma

Hiç anlamıyorum öpüş kokuş evlenen nişanlar yapan teee ebesinin .mna balayına götüren kadına araba alan adam mı bu? benim yedi senemi harcadıgım adam mı bu? Ulan o fotoları gozumle gordum ya. Bilmiyorum diye mi sallıyo böyle? Ben nasıl baba olacagım diye bana mı soruyosun? Benim yüreğime kızgın demiri bassa anca bukadar yanardı. Salya sümüğüm şuanda. Bir daha asla yazmayacagım. Geberıyom desede yazmıcam
Yazma zaten bak canım benim eden ettiğini bulmadan ölmez derler
İçin rahat olsun adam boşlukta sadece macera arıyor
Lütfen sana ulaşmaması için hesabını vs yi sil

Müge,
yazma artık, konunun hepsini okuyamadım ama son maille dağıldığını okudum, yazma kuzum, adam pişman veya değil fark etmiyor, senin ona zaafın olduğunu biliyor ve seni yüreğinden yakalarsa ki yakalayacak görünüyor, sana dilediğini yaptırır ve yeniden dağılmana neden olur.

Siz ayrıldınız, o artık evli, topla artık kendini lütfen, buradaki hiçbir kadını böyle dağılmış görmek istemiyorum, aldatan erkek arkasından ağlayıp dövünüyorsunuz yapmayın bunu kendinize.

Sonra adamların özgüveni tavan yapıp evdeki dursun dışarda gözlerim yuvalarında oynasın diyorlar.

Mügeee lütfen cevap verme aşkım. sen yazacaksın belki içini dökeceksin duygularını anlatacaksın ama o 1 ay sonra eşiyle çocuğuyla tekrar mutluluk pozları (yersen) verecek. sen daha da yıpranacaksın. onu girdiği çukurda bırak. senin tek yapman gereken bu!

Simdi kafasina dank etmistir, evli erkeklerle dusup kalkabilen karaktersiz biriyle her gece ayni yataga girdigini. Nerede erdemli Muge, nerede ahlak yoksunu karisi. 7 senedir gozunu arkada birakmayan karisindan sonra her halti yiyebilme potansiyeline sahip biriyle tabii ki mutlu olamaz.

Ikisi de bin beter olsunlar, kendi rezilliklerinde bogulsunlar.

Evet cevap falan da verme. Olayi diyaloga cevirdi resmen. Bunca seyden sonra geri donup mail atmasi bile aslinda sana bir hakaret. Ne sandi yani, geri don askim yeniden yuvamizi kuralim demeni mi? Amaci ne olabilir? Gunah falan da cikarmiyor, deneme yapiyor sadece, evli cocukluyken bir de eski huzur veren kadinla olacak. Tabii ki dunya pasamizin etrafinda donmuyor.

Bayildim cevabiniza, mugehatun mugehatun illaki bir cevao yazacagim diyorsaniz lütfen arkadasin cevabini kullanin
bence bu mailleşme karşı tarafa küçük bir haddini bildirmekle bitmeli, elbette müge başka bir şey yazmak istemiyorsa yazmasın fakat içimden bir ses yzmadıkça adamın daha fazla üstüne gelebileceğini söylüyor. bıçak gibi kesmedikçe bitmeyecek gibi...

Nasıl karaktersiz bir herifmiş bu ya en ağır küfürler bile az kalır , Müge sakın cevap yazma seni yaktı ,yıktı zaten amacı belki de buydu kendini daha fazla dağıtma.. Şeytan diyor ki bütün yazdıklarını karısına yolla..

Allah cezasini versin,umut hirsizi,egoist sapik.
hem sizin hayatinizi mahvetti hemde baska bi kadinin ve yeni dogacak sabininde hayatini altust edecek.
yazmayin,muhattap almayin su rezili.

Off ya bi b.k yiyn bari .ktr git be adam yaktin yiktın gittin küllerini ne diye eşeliyon daha....
Müge ne ağlamaya deger nede kendini üzmeye..

Back
X