Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir şey yazmadım. Bunu atmış bir daha
+1Simdi kafasina dank etmistir, evli erkeklerle dusup kalkabilen karaktersiz biriyle her gece ayni yataga girdigini. Nerede erdemli Muge, nerede ahlak yoksunu karisi. 7 senedir gozunu arkada birakmayan karisindan sonra her halti yiyebilme potansiyeline sahip biriyle tabii ki mutlu olamaz.
Ikisi de bin beter olsunlar, kendi rezilliklerinde bogulsunlar.
Evet cevap falan da verme. Olayi diyaloga cevirdi resmen. Bunca seyden sonra geri donup mail atmasi bile aslinda sana bir hakaret. Ne sandi yani, geri don askim yeniden yuvamizi kuralim demeni mi? Amaci ne olabilir? Gunah falan da cikarmiyor, deneme yapiyor sadece, evli cocukluyken bir de eski huzur veren kadinla olacak. Tabii ki dunya pasamizin etrafinda donmuyor.
Sakın cevap dahi verme kuzum, konuştukça yeniden seni elde edeceğini sanıyor, adım kadar eminim, kaç senesinin birlikte geçtiği Müge'yi tanıyor o, özellikle cevap vermeni istiyor senin sevdiğini bildiği için, artık geçmiş olsun, eski Müge yok karşısında, dayanabilsen ağzına geleni say derim ama sen dayanamazsın, o yüzden en temizi cevap vermemek.Bir şey yazmadım. Bunu atmış bir daha
Ya Müge kadın yazıyo olmasın bunları?hamilelik hormonlarının etkisiyle seni kıskanmaya başlamasın bu kadın?herşey olup bittikten sonra ,(zirvenin ötesi yok çünkü)adam da ne biliyim süzgün durduysa,adını ağzindan kacırıp kadina muge diye hitap etmişse falan ne biliyim...çok erken değil mi geçmişe dönsek falan demesi için.Kızlar bir mail daha geldi
Aglamaktan yazamıyorum buraya resmen.
Böyle güzel yazmazdı o, böyle de içini dökmezdi.Noldu acaba ya? Ben anlamıyorum hiç bir şey. Acaba karısı mı yazıyor cidden. Ondan beklemediğim şeyler bunlar.Off offf.. sevinsem mi bu maile ben üzülsem mi.. Gene darmadagın etti beni ya helal olsun.
"Ben mutlu değilim,hiç mutlu olmadım. O kadar mı ah ettin bana?Ben nasıl bi baba olacam Müge? Neden böyle olduk biz? Affetmeyeceksin biliyorum. Keşke imkanım olsa, geçmişe dönsek"
+1
Acaba bu karısını evde bırakıp gönül rahatlığıyla sokağa çıkabilir ni?
Evet çerkesim bacımçerkes misin bak merak ettim :) çerkessen bende çerkesim :))
A... k ? valla bunun için en yakın arkadaşımı aradım a ile başlayan k ile biten küfür dedim o da bulamadı![]()
![]()
İşte buu tam da bu !!!!Heymugehatun , bu adam senin DUSMANIN.
Bu yaptigi da email ile ISTISMAR.
Siz de istirmarciya izin veren KURBAN rolunu secmissiniz.
Ikiniz de cok sorumsuz insanlarsiniz. Neden? Sen ona sorumsuz ve istismarci olmasi icin acik kapi birakiyorsun. O da simarik bir cocuk gibi seni manipule ediyor. Ne kadar safsin! Ne kotu kandirilmissin!
Istirmaci istismar ettigini bilmez. Senin onun yuzune vurman " Sen iste busun" diyerek onu yerine oturtman gerekiyordu.
Ama yok, nerede o belkemigi?
Iste bu gevseklik yuzden kadin milleti ebediyete kadar hirplanacak ve zarar gorecektir.
Su davranisin o cektiklerinin karsiligi olmamaliydi. O yavsak eski kocana cok buyuk bir insanlik dersi ve yuksek ahlak dersi vermeliydin. O firsati kacirdin. Niye? Sakin olup mantikli dusunmedigin icin.
Gecmis olsun.
Kızlar bir mail daha geldi
Aglamaktan yazamıyorum buraya resmen.
Böyle güzel yazmazdı o, böyle de içini dökmezdi.Noldu acaba ya? Ben anlamıyorum hiç bir şey. Acaba karısı mı yazıyor cidden. Ondan beklemediğim şeyler bunlar.Off offf.. sevinsem mi bu maile ben üzülsem mi.. Gene darmadagın etti beni ya helal olsun.
"Ben mutlu değilim,hiç mutlu olmadım. O kadar mı ah ettin bana?Ben nasıl bi baba olacam Müge? Neden böyle olduk biz? Affetmeyeceksin biliyorum. Keşke imkanım olsa, geçmişe dönsek"
Heymugehatun , bu adam senin DUSMANIN.
Ikiniz de cok sorumsuz insanlarsiniz. Neden? Sen ona sorumsuz ve istismarci olmasi icin acik kapi birakiyorsun. O da simarik bir cocuk gibi seni manipule ediyor. Ne kadar safsin! Ne kotu kandirilmissin!
Istirmaci istismar ettigini bilmez. Senin onun yuzune vurman " Sen iste busun" diyerek onu yerine oturtman gerekiyordu.
Iste bu gevseklik yuzden kadin milleti ebediyete kadar hirplanacak ve zarar gorecektir.
Su davranisin o cektiklerinin karsiligi olmamaliydi. O yavsak eski kocana cok buyuk bir insanlik dersi ve yuksek ahlak dersi vermeliydin. O firsati kacirdin. Niye? Sakin olup mantikli dusunmedigin icin.
Gecmis olsun.
Sonuna şöyle okkalı bi küfür öfff dadından yenmezdi hee.Kızlar döşedim de geldim.
Hep kullandıgı mailinden atmış maili. İşi içinde çok aktif kullandığından okumuştur diye düşünüyorum. Ay elim ayagım buz kesti resmen gönderirken içimden bişeyler koptu. Dişlerim titriyo şuanda sinirlerim boşaldı galiba.
Şunları yazdım artık ezik kezban saçma yada değil ,yazdım gitti.
Ben evlenmedim, çocuğum da yok. Ama bıraktığın müge de değilim x. Artık öyle güçlü öyle güzelim ki seninle olan sonumuz umrumda değil. Bana yaptığın haksızlıkların hesabını bana değil Allaha verirsin, çünkü ben seni ona havale ettim...
Müge
Pardon da muge oleyyy gel barisallimi dedi ki sorumsuz diyorsun..Heymugehatun , bu adam senin DUSMANIN.
Gecmis olsun.
Kızlar döşedim de geldim.
Hep kullandıgı mailinden atmış maili. İşi içinde çok aktif kullandığından okumuştur diye düşünüyorum. Ay elim ayagım buz kesti resmen gönderirken içimden bişeyler koptu. Dişlerim titriyo şuanda sinirlerim boşaldı galiba.
Şunları yazdım artık ezik kezban saçma yada değil ,yazdım gitti.
Ben evlenmedim, çocuğum da yok. Ama bıraktığın müge de değilim x. Artık öyle güçlü öyle güzelim ki seninle olan sonumuz umrumda değil. Bana yaptığın haksızlıkların hesabını bana değil Allaha verirsin, çünkü ben seni ona havale ettim...
Müge
Hiç anlamıyorum öpüş kokuş evlenen nişanlar yapan teee ebesinin .mna balayına götüren kadına araba alan adam mı bu? benim yedi senemi harcadıgım adam mı bu? Ulan o fotoları gozumle gordum ya. Bilmiyorum diye mi sallıyo böyle? Ben nasıl baba olacagım diye bana mı soruyosun? Benim yüreğime kızgın demiri bassa anca bukadar yanardı. Salya sümüğüm şuanda. Bir daha asla yazmayacagım. Geberıyom desede yazmıcam