Lanet

Söylemek var söylemek var hep diyorum.
Gevşeksin, nerde o belkemiği? gibi cümleleri ben benim iyiliğime söylenmiş olarak algılayamıyorum kusura bakma.
İstismar edilmek değil bu ayrıca. Ben cevap yazmak istedim ve yazdım. Boşanmak isteyip boşandıgım stalklamaya devam etmek ısteyıp bunu yaptıgım gıbı.
O yapacagı ahlaksızlıkları yaptı. Ben ondan boşanarak gerekli cevabı verdıgımı dusundum hep ama ıcımde kalanları söylemem gerekıyordu.
Boyle bır maıl attım dıye neden gevsegın tekı oldum ya!? hayret..

Bu cevabı verebilecek kıvama geldiysen müge seni bir daha üzemez bu adam :super:

Hey mugehatun mugehatun , bu adam senin DUSMANIN.

Bu yaptigi da email ile ISTISMAR.

Siz de istirmarciya izin veren KURBAN rolunu secmissiniz.

Ikiniz de cok sorumsuz insanlarsiniz. Neden? Sen ona sorumsuz ve istismarci olmasi icin acik kapi birakiyorsun. O da simarik bir cocuk gibi seni manipule ediyor. Ne kadar safsin! Ne kotu kandirilmissin!

Istirmaci istismar ettigini bilmez. Senin onun yuzune vurman " Sen iste busun" diyerek onu yerine oturtman gerekiyordu.

Ama yok, nerede o belkemigi?

Iste bu gevseklik yuzden kadin milleti ebediyete kadar hirplanacak ve zarar gorecektir.

Su davranisin o cektiklerinin karsiligi olmamaliydi. O yavsak eski kocana cok buyuk bir insanlik dersi ve yuksek ahlak dersi vermeliydin. O firsati kacirdin. Niye? Sakin olup mantikli dusunmedigin icin.

Gecmis olsun.

Kadin gelen maile zaten
Kaba tabirle posta koydu gecti.
Kendine gore ders de verdi
Hic bir sekilde ahlaksiz bir yaklasimda da bulunmadi.
Sonradan atilan maiilere geri de donmedi.
Acik kapi nerede, kurban olma nerede
Sorumsuzluk neresinde bu yasanilanlarin?
Adam mail atiyorsa muge napsin?

Bel kemigi benzetmen de son derece cirkin.
Omurgasiz tabirinin degisik versiyonu sanirim.
Bence once konuyu anlayalim
sonra boyumuz yetiyorsa ders verelim.
A diyen insani B Anlayip
Ne C si D olacak demekle
Yaptigin yorum alakasizlikta kapisirlar.

Pardon da muge oleyyy gel barisallimi dedi ki sorumsuz diyorsun..
Adam maillerinde pismanligini dile getiriyor 3 maile tek ve redden bir cvp yazdi.
Bence cok dar pencereden bakiyorusnuz olaya
Cevap verip vermeme kararindan tutun yazdigi cevaba hatta hangi yolla haberlestigine kadar her tepkisi konu sahibinin tavrini ortaya cikarir. Eger sakin ve tutarli bir tavir ortaya koymazsa kaybeder.
Tavir almazsaniz bu erkek milleti her zaman tepenize cikar.

Mugis boşver yavrum. Bu dünya totomuzuda yirtsak dönecek. Aciysa acı ahanda yaşıyoruz. Belki 2 yakiskli bulur bu hatunlara hava atarız. .

:-)
Senin it de şöyle içse içse dökse ne var ne yok bir yarım kilo daha veririm oturduğum yerde
Mutsuzum dese yeter ya
Allah ım inşallah tez vakitte:dua:

Bir mail daha attı. Muhtemelen içiyor. Muhtemelen o zamanda içkili kafaydı. Tanıdıgım x böyle yazmazdı. Karısı değil, emin oldum.
Bu maillerle yüreğim hafifledi. salya sümük ağlayışım bu duruma Yani öyle ah neden bitti böyle olduk ağlayışı değil bu. sadece üzücü bir durum.Saçma hem üzücü.
Bana beni affetmezsin derken affette görüşelim demiyor affetmek sadece.
İçimde ona veda ettim ben bu akşam artık. bu maillerle.
Cevap yazmadım yazmayacağım.
Yanımda oldunuz çok tşk ederim her birinize ayrı ayrı
Valla şimdiye kadarki konularının çoğunu okudum neden bilmiyorum forumda sana karşı bi sempatim var. Benim de içimin yağları eridi bu mailleri attığı için. İnşallah yeni eşiyle beraber daha beter olurlar. İnşallah sen de çok ama çok mutlu olursun. Bu günleri de hatırladıkça gülersin ne büyütmüşüm kafamda diye

Son düzenleme:
Hic kusura bakma ama bu olan bitene ve istismar edilmene SENDEN baska kimse izin vermez.
Sen istismara izin ve gecit veriyorsun.
Kurban rolunu uygulamaya devam ettigin surece, hayatta sana hep boyle davranilacak.
Kurban OLMAMAYA and ictigin anda insanlar sana saygi duyacaklar ve sana haksizlik yapmaya kalkismayacaklar.
Tum ipler senin elinde.
Her zaman duydugundan farkli fikirler duyman gerekiyor yoksa bir adim ileri gidemezsin hayatta. Bir insan yanlislarindan ogrenmiyorsa sonuclarina katlanmak zorundadir. Bu soylediklerim senin iyiligin icindi ama tesekkur edecegine soylediklerimi goz ardi ettin.
Keyfin bilir.

öyle bir yazmışsın ki okuyanda Mügenin adamı affetmek istediğini buraya çok özlediğini yazdı sanacak.

Söylemek var söylemek var hep diyorum.
Gevşeksin, nerde o belkemiği? gibi cümleleri ben benim iyiliğime söylenmiş olarak algılayamıyorum kusura bakma.
İstismar edilmek değil bu ayrıca. Ben cevap yazmak istedim ve yazdım. Boşanmak isteyip boşandıgım stalklamaya devam etmek ısteyıp bunu yaptıgım gıbı.
O yapacagı ahlaksızlıkları yaptı. Ben ondan boşanarak gerekli cevabı verdıgımı dusundum hep ama ıcımde kalanları söylemem gerekıyordu.
Boyle bır maıl attım dıye neden gevsegın tekı oldum ya!? hayret..
Merhaba
Müge abla konuyu görünce önceki konularını okudum, -ki 2.5 yıllık iliskim bitmişti kendime uzulurken kendime gelmeme vesile oldun sende uzulme:KK200:
Sana nasihat verecek konumda degilim ama ablacım yuva yıkanın yuvası olmaz derler o insan seni çok arar daha. Uzulme onun inadına daha mutlu ol insallah. Evlat konusuna gelincede o dogmamis bebeğe şimdiden uzuluyorum öyle ebeveynleri var.
Hayat onu önemseyecek kadar uzun degil.
Sevgiyle mutlulukla kal ablacim :KK200:

Kuzum sen yapman gerekn neyse onu yaptın. İyide yaptın. İstedigin kdr ağla içindeki zehir aksın gitsin. Artık üzülme geçmişi unutmaya çalış. Zaman ztn sana geçmişi unutturucak ki. Sen güzelsin müge değerlisin özelsin teksin eşin benzerin yok unutma bunları. Ne istiyosan o ol. Neyi istiyosan onu yaşa:KK200:

Senin it de şöyle içse içse dökse ne var ne yok bir yarım kilo daha veririm oturduğum yerde
Mutsuzum dese yeter ya
Allah ım inşallah tez vakitte:dua:

O iciyomu bilmem de ben absould takılıyorum kafa sağlam :)

Tavir koymazsaniz bu yazisma devam edecek ve cacigi cikacak.
Bunu soyleyince dokuz koyden kovup yok "hatun sosyolog olacak yok psikologluga soyundu kih kih" demeyin bosuna.
Tavri olmayan her zaman ezilir bunu anlamamsissaniz sizin sorununuz.

Bir mail daha attı. Muhtemelen içiyor. Muhtemelen o zamanda içkili kafaydı. Tanıdıgım x böyle yazmazdı. Karısı değil, emin oldum.
Bu maillerle yüreğim hafifledi. salya sümük ağlayışım bu duruma Yani öyle ah neden bitti böyle olduk ağlayışı değil bu. sadece üzücü bir durum.Saçma hem üzücü.
Bana beni affetmezsin derken affette görüşelim demiyor affetmek sadece.
İçimde ona veda ettim ben bu akşam artık. bu maillerle.
Cevap yazmadım yazmayacağım.
Yanımda oldunuz çok tşk ederim her birinize ayrı ayrı

Normalde insanlarin duygulari, dusunceleri iri kayalara baglanip denizin dibini boylamis gibidir. Iste sarhosken o duygularin ipleri bir bir cozulur, her sey su yuzune cikmaya baslar. Demek surekli seni dusunuyor ki icince aklina direkt sen geldin.

Senden cevap alamayinca sarhostum kaale alma falan derse sasirma.

Son düzenleme:
Aman sakin cvp verme benim eski esimde yazdi baya bi sey yok hic unutmayacakmis beni karisindan gizli beni gormeye gelcekmis bilmem ne defolup gitsinler madem evlendi neye yaziyor sinir oldum ya

Tavir koymazsaniz bu yazisma devam edecek ve cacigi cikacak.
Bunu soyleyince dokuz koyden kovup yok "hatun sosyolog olacak yok psikologluga soyundu kih kih" demeyin bosuna.
Tavri olmayan her zaman ezilir bunu anlamamsissaniz sizin sorununuz.

Tavırsızlık yazdığı maillerin hangisinde?

Fazla şaapmamak lazım. O üyenin yorumları hep bi saçma geliyor bana niyeyse. Adını görünce okumadan geçiyorum artık.
Aynen her konuda boyle asiri sivri yorumlari var niyeyse. Hah simdi sunu diyim de herkes onemli bir sey dedim sansin:) konudan fazla sapmasa cok da saapmicam ama cok sapiyor yani :)

Back
X