- 5 Şubat 2016
- 6.477
- 9.873
- 148
şu hissi ben de tatmak istiyorum. senin adına çok sevindim,sabahtan beri takibindeyim konunun. kendim yaşıyormuş gibiydim hep.Rahatladım kız. Rahatladım.Kalbim kuş gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu hissi ben de tatmak istiyorum. senin adına çok sevindim,sabahtan beri takibindeyim konunun. kendim yaşıyormuş gibiydim hep.Rahatladım kız. Rahatladım.Kalbim kuş gibi
umarım benzer durumda olan herkes şu hafifliği yaşar.Sıra bende :) hissediyorum
@Yinemipilav senin nezdinde tek bir tavır var oda seninki heralde
Şimdi o pencereden bir çıkar şöyle bir bakınırsanız burada tavrı olmayan hatun yok
Tavrı olmayan ezilir derken bu kız birçok kadın gibi susup oturmadı
Dik durdu resti çekti boşandı
Şimdi adam mail attı yine bu kız gayet güzel cevabını verdi
Bunların topyekün farkındayız darısı sana
Bu arada esas mevzu nedir atağa geçmene sebep olan seni üzen kıran kızdıran herneyse işte onunla ilgilen daha bi makbule geçer
Hem senin için hem bizim için
Sıra bende :) hissediyorum
umarım benzer durumda olan herkes şu hafifliği yaşar.
Ohh misss. Valla ben bile rahatladim. Şimdi pesinde kosan eskisini sutlayan guclu muge var artik. Daha da yikilma. O maillerde dursun bakarsin bi gun benim gibi gicik biri olursn falan lazim olurRahatladım kız. Rahatladım.Kalbim kuş gibi
Sabahtan beri yazacağım kendimi zor tutuyorum bence varya senin ki kv ile yol yaptı yaptı olmadı . o kv nin değil onun sinsi sözleriydi ama yakında seninki de açık açık yazar![]()
Rahatladım kız. Rahatladım.Kalbim kuş gibi
@Kahve-Kokulu-Kadin kızzz senin köpeeende bu pişmanlık halleri yakındır demedi deme, önce kuyruğu dik tutuyorlar sonra kapında köpek oluyolar. Öğrendik uLaa bu işleri
Kızlar maili size de yazıcam cunku sızde aylardır benle şiştiniz isimleri filan çıkartcam. Ya bu böyle nasıl bir rahatlık.. Allahıma şükürler olsun. Çok uzun sürmedi
Dicektim isimleri cikar diye de sonra cok bunaltmak istemedim merakli melahat gibi. :) yaz kiz yaz burda icime su serpiliyor.Kızlar maili size de yazıcam cunku sızde aylardır benle şiştiniz isimleri filan çıkartcam. Ya bu böyle nasıl bir rahatlık.. Allahıma şükürler olsun. Çok uzun sürmedi