Lanet

Zannetmiyorum ama Banlanırsam hakkınızı helal edin kızlar :halay:
Bdvde yine bir taraf ağır basıyor, bölümün sağ tarafında kasma var ne olabilir acaba diye girdim veeee laf sokmalar başlamış, dur cımbızı alıp geliyorum, birde şu aleti şarja takayım banlarken yarım kalırsa siteye rezil olan müdüre konumuna düşmeyeyim çünkü bu topikte çok işim olabilir, to be contiuned...

ayrica Müge hanım ve diğer arkadaşlar;konuyu takip ediyorum, diyecek şeylerim diğerleriyle çok benzer olduğundan bir şey demek istemedim ama üstteki yorumu görünce dayanamadım. Laf kalabalığı olmasın buralar . Benim de içim soğudu valla insallah Rabbim sana çok güzel kapılar açacak inanıyorum..

Sadece yinemipilavı cımbızlasan yeterdi:olamaz:
Yok vallahi olmaz lütfen rica ediyorum, istirham ediyorum ısrar etmeyin önden kim buyurmak ister :süslü:ben gelene kadar birçok kişi pistteydi yine piste alalım, yok öyle tek kişiyi alıp gitmek, ben toparlayıp götürmekle meşhur oldum, şöhretimi korumam gerek:KK14:

Hiiic banlanamam. Onun yüzünden çok ban yedim zamanında. Kendi gitti teeey ebesinin köyünden dedeye vuruldu biz laf ettikmi yooh. Ama biz ortadogulu olduk

Bir tek onun aşkı gerçek bizimkiler hep yalan :KK51: Cahil ortadoğulular ne anlar aşktan meşkten tabii ki. Erkeklerimiz de sevemez sadece penislerinin doğrultusunda hareket ederler. Eski karısını özleyen bir türk erkeği mümkün değil varolamaz!

ayrica Müge hanım ve diğer arkadaşlar;konuyu takip ediyorum, diyecek şeylerim diğerleriyle çok benzer olduğundan bir şey demek istemedim ama üstteki yorumu görünce dayanamadım. Laf kalabalığı olmasın buralar . Benim de içim soğudu valla insallah Rabbim sana çok güzel kapılar açacak inanıyorum..
benim yorumum mu ? :KK57:
Şuan gerçekten kırıldım ya :KK43: bu kadar ağır konuşmak yerine konuyla alaksız gereksiz diyip kibleseydin :((

Yok vallahi olmaz lütfen rica ediyorum, istirham ediyorum ısrar etmeyin önden kim buyurmak ister :süslü:ben gelene kadar birçok kişi pistteydi yine piste alalım, yok öyle tek kişiyi alıp gitmek, ben toparlayıp götürmekle meşhur oldum, şöhretimi korumam gerek:KK14:

Abla merhamet et azıcık. :( ya isim var. Zaten benim banim 1 hafta ya noluuur ayyh

baskanim bizimki nefsi mudafa idi.kanunlarda bile hafifletici nedendir.
Agir tahrik karsin da cok kibar davrandik:eek:
Bence sen direk pilavi al git uykusu da gelmisti zaten:dua:
Biz uslu uslu komplo teorilerimize devam edelim.:deli:
Kizlraaa bu adamin lanetii olabilirmi saatlerdir gomduk adami:KK17:

Lisede bir müdür yardımcımız vardı. o koridora çıktığında butun sınıfların kapısı anında kapanır, ortalıkta kimse kalmazdı.

Sana birini hatırlattı mı abla :deli:

Ya bi de adamın mailini okuduktan sonra kafamda su canlandı
halay.gif
:))))))?

Kızlar mail. Çok şükür böyle bir mail aldım.Sarhoş oldugu çok belli ama olsun. Ben aldım bu maili.Çıkartırıp çerçeve yapcam. O derece rahatladım.Herkese tşk ederim.

"Müge ben mutlu değilim. Hiç değlöm.Nasıl mutlu olcam ztn senden sonra. Bir haftadır hep aklımdasın. İş için a...daydım.b..de. B..de xle aldıgımız o takı seti, senin de onu satışın geldi aklıma. Yine gülmekten geberdim. Özledim seni. Seni özledim. Seni hiç unutmadım. Seni hep sevdim. Neden yaptım böle bişeyi bilmiyorum. Üç kere yattık üçüncüsünde hamile kaldı. İnanamadım.İnkar ettim. Ama o çocuk benden.Evlendim öecburen.Müge sevmiyorum müge neden beni terkettin. Sen böle yapaaydın seni affetmezdim ama sen neden affetmedin.Ölmeliydim ben. Ben baba olamam müge sen beni tanıyorsun. Keşke londradan hiç dönmeseydim.Seni tanımasaydım. O gün o fili sana almasaydım. Benden neden boşandın. Senden nefeet ediyorum"
Bi isik gorse en gec 3 gune kapina glicek sanirim :oha:

Back
X