Lanet

valla tüm gün bu konuyu takip ettim dizi izler gibi
şu son maile, duruma, müge hatunun hafiflemesine deli gibi sevindim
ama şu konuda herkesin burada aynı heyecanla bekleyişini görmek de ayrı bir sevindirdi be

son sayfaları yüzümde bi gülümsemeyle okudum

ne bileyim, tüm forum burada resmen. herkes kenetlenmiş mutlu sonu beklemişiz, sonunda da şampiyonluk elde etmişiz gibi
duygulandımEn Büyük KK

Sevindim.
Sanırım o son maille kurtuldun onun yuregine yaptığı baskidan. Geçmiş olsun.
Umarım bu kurtuluşun daha güzel bir hayata attığın adım olur ha ettin bunu.
Artık tamamen bitirmen ve uzun sure mutlu uyuyacak olmama çok sevindim.
Hep mutlu olursun umarım ve gölge dusuremez kimse

Kızlar kopyaladım maili 97 de. Off kalkıp halay mı çeksem napsam yaa ahahah gece gece müge manyadı :))
yemin ediyorum deli gibi sevindim ben de:KK31::KK31:
yalnız var ya her şey belli oldu puzzlelar yerine tek teek yerine oturdu. demek ki sen boşandın diye hırs yapmış balayına japonya'ya gitmişler. o fotoğraflar falan da hep ondanmış. çünkü bu kadar tesadüf olamazdı cidden...

En son 46. sayfada kalmıştım oturdum okudum hepsini. mugehatun mugehatun canım inan seninle birlikte heyecanlandıran seninle birlikte sevindim ben bile rahatladım burda eminim sen de çok rahatlamissindir. Bazı insanlar hakkaten bazen insanlar arada garip garip yorum atanlar olmuş sen aldırış etme canım.
@Kahve-Kokulu-Kadin sen benim hayatımdan gittin oglum dinleyip Ağlıyorum demişsin. canım sen aldın başını gittin Efeler gibi ama sana aşk da mutluluk da uzak değil. aç ordan nl Karaibrahimgil de Şerafettin dinle valla çok iyi geliyor insana
Ikinci de öperim...

Yav kızlar biraz abarttınız sanki, şimdi tamam sevindik de. Yani bu adamın pişman olcağını mügeye salça olcağını zaten ön görüyoduk. Aksi pek mümkün değildi zaten.

Ne kazandırır, evet ego şişirir biraz hafifletir insanı. Ama malesef geçici bi rahatlama. çokda şey yapmamak lazım zaferdi falandı filandı diye. Hani bu mail bu pişmanlık acıları malesef dindirmiyor.

Sadece bi tık nefes aldırdı.

Tamam vurmayın

Back
X