- 27 Şubat 2012
- 16.984
- 28.744
- 798
Kurban olurum nasıl çırpındın lan![]()
Lan totomdan nefes aldım burda sen ne diyon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kurban olurum nasıl çırpındın lan![]()
Valla üzgünüm annem yasak herkese yasak, yiyecek banın varsa helalleş, biz arkandan su dökeriz çabucak git gel diye:)))mune başkan beni dini içerik ten yargılamasan . Ben orada gaza geldim![]()
Bi an ilk banımı alıcam sandımBen değil mibanlanırken de öyle söyleseler ya ama hep sövüyor bu kızlar, şimdi mapustakiler ne çekiştiriyordur beni
![]()
Bi an ilk banımı alıcam sandım
Atlattık mı
Bittimi cımbızlama![]()
Annem diye seven yüreğini severim senin tamam bu sözden sonra bütün banlar kabulümValla üzgünüm annem yasak herkese yasak, yiyecek banın varsa helalleş, biz arkandan su dökeriz çabucak git gel diye:)))
Ama şimdi hakkımı da yemeyin, güzel güzel atıyorum siteden, nereden bulacaksınız böyle eğlencelisini![]()
Yok abla vatan borcu bildim görevi kendim üstlendimYazmayın şöyle gülerken şlem yapamıyorum, mapustakilerden talimat mı aldın, güldür müneccim göbeğini hoplat işlem yapamasın mı dediler![]()
aynen öyle,ama o da geçiyor. en azından adamın mutsuz olduğunu öğrendik,hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını öğrendik. japonya'nın sebebini öğrendik. saçma bir şekilde benim de orada canım acımıştı,insana en çok koyan şeydir beraber plan yaparsın ama o onu başkalarıyla yaşar.Aynen kuzu yaşandı deneyimlendi o yüzden fazla gazlamamak lazım ... insan bi oh oluyo oh be nefes aldım diyo, lan sonra bi koyuyo insan bi hoş oluyo. Diyosınki pişmanlığını görmek ii gelicekti ben şimdi neden böyle oldum...
eh artik yeniden baslamanin zamani gelmis. herseyi geride birak eski esini onun.metresini. sen yepyeni muge olKızlar mail. Çok şükür böyle bir mail aldım.Sarhoş oldugu çok belli ama olsun. Ben aldım bu maili.Çıkartırıp çerçeve yapcam. O derece rahatladım.Herkese tşk ederim.
"Müge ben mutlu değilim. Hiç değlöm.Nasıl mutlu olcam ztn senden sonra. Bir haftadır hep aklımdasın. İş için a...daydım.b..de. B..de xle aldıgımız o takı seti, senin de onu satışın geldi aklıma. Yine gülmekten geberdim. Özledim seni. Seni özledim. Seni hiç unutmadım. Seni hep sevdim. Neden yaptım böle bişeyi bilmiyorum. Üç kere yattık üçüncüsünde hamile kaldı. İnanamadım.İnkar ettim. Ama o çocuk benden.Evlendim öecburen.Müge sevmiyorum müge neden beni terkettin. Sen böle yapaaydın seni affetmezdim ama sen neden affetmedin.Ölmeliydim ben. Ben baba olamam müge sen beni tanıyorsun. Keşke londradan hiç dönmeseydim.Seni tanımasaydım. O gün o fili sana almasaydım. Benden neden boşandın. Senden nefeet ediyorum"
Ben değil mibanlanırken de öyle söyleseler ya ama hep sövüyor bu kızlar, şimdi mapustakiler ne çekiştiriyordur beni
![]()
Seni sona saklıyo farkındamısın, acından zevk alır gibi puhahahahaBenim ban 1 haftaaa
Kızım hayırıdr beni ispikliyosun, ispikleyen yerlerini kıraaacaaağum ulaValla benden duymuş olma site yönetimine darbe planlıyolar kesinparalel site falan diyolardı en son
Sınıfta en önde oturan zayıf kısa boylu gözlüklü ispiyoncu kız oldum bi an
![]()
Seni sona saklıyo farkındamısın, acından zevk alır gibi puhahahaha![]()
Kızım hayırıdr beni ispikliyosun, ispikleyen yerlerini kıraaacaaağum ula
Nickimi iyi oku seni çılgın
Aynen farkettim aşk olsun
Ne zararım var ki benim
Uslu uslu durdum işte
Ben uslu durdum ban yemiiiciim, çiçek kız oldum bu konuda.Ayyy kız hedef şaşırtarak size zaman kazandırıyorum hiç anlamıyosunbak bide tehditten banlanıcan şimdi kaç kaç düzelt mesajı
![]()
Sen yarın neyi bekliyorsun bana özelden yazmak ister misin? ikimizde yicez banı nasıl olsa bari meraklı gitmeyeyim
![]()