- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.045
- 208
acısada öldürmez cehenneme döndürmez, gel gel güzelim , gel hiç acımıcak ...O otomatik mesaj, benim ağzımdan gibi ama ben kaleme almadım, gülüm biraz banladım çok acımayacak gibi şeyler yazardım:))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acısada öldürmez cehenneme döndürmez, gel gel güzelim , gel hiç acımıcak ...O otomatik mesaj, benim ağzımdan gibi ama ben kaleme almadım, gülüm biraz banladım çok acımayacak gibi şeyler yazardım:))))
:)acısada öldürmez cehenneme döndürmez, gel gel gel güzel gel hiç acımıcak![]()
Sen bide benim şiirimi okusan hiç duramazsın? sayfa 110Gece gece sesli güldüm ev çinladi :/
:)))) yalnız farkındasın değil mi sıra sanki sana geliyor gibi, hani diğer konudanacısada öldürmez cehenneme döndürmez, gel gel gel güzel gel hiç acımıcak![]()
Beni banladi deyince aklıma başka şey geldi
Bu aralar +18 e meyilli benim kafa![]()
ahhahaha 90 na vurmuş enişte haykırdım ya![]()
![]()
![]()
Gideydin kız yazık adama benimki de uyudu kaldı
En azından bi sıcaklık olurdu bana çok dokunuyo o mesajO otomatik mesaj, benim ağzımdan gibi ama ben kaleme almadım, gülüm biraz banladım çok acımayacak gibi şeyler yazardım:))))
:)))) yalnız farkındasın değil mi sıra sanki sana geliyor gibi, hani diğer konudan
Hala gel gel diyor, ben gelirsem kapını 3 kere tıklarım, bavulu hazırla, uçurcem seni![]()
ay gitti kizşimdi yapamasaydım da içimde mi kalsaydıbu iki şarkının birleşimini duyurmak için seneler bekledim ben
bulmuşken kaçırmayım dedim başkanım
Bide banlanacağım garantiya sen beni sonsuza kadar banlama yeterdedim ya razıyım
![]()
Muneye sevimlilik yaparken yiyiverdi banı hahahahay gitti kiz
En azından bi sıcaklık olurdu bana çok dokunuyo o mesaj![]()
Lan ne oldu ekşın var demeYoo izmarit bile iciyom suan sinirden !!!
Niye sinirlendin sen şimdiYoo izmarit bile iciyom suan sinirden !!!
Muneye sevimlilik yaparken yiyiverdi banı hahahah