Kız noldu desene çıldırtma insanı noldu kurban olduğumMoralim bozuldu ben gidiyom zirlamaya mune abla banlayabilirsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız noldu desene çıldırtma insanı noldu kurban olduğumMoralim bozuldu ben gidiyom zirlamaya mune abla banlayabilirsin![]()
noldu kahve ya gidemiyorum bir türlüMoralim bozuldu ben gidiyom zirlamaya mune abla banlayabilirsin![]()
Absoluttendir o neyin ağlaması bu şimdi ne olduda moralin bozulduMoralim bozuldu ben gidiyom zirlamaya mune abla banlayabilirsin![]()
Sana sucukla +18 espiri yapacaktım sesin kesilince merak ettimMoralim bozuldu ben gidiyom zirlamaya mune abla banlayabilirsin![]()
Ne olduMoralim bozuldu ben gidiyom zirlamaya mune abla banlayabilirsin![]()
ahahaha o ney kızSana sucukla +18 espiri yapacaktım sesin kesilince merak ettim
Yanimda çocuk var uyanicak yemin ediyorum, emdi yürek yirtilir ne be asdfgffggfBu kadar sayfa bansız kalır mı?
@Mune gözünüz yaşına bakar mı?
Hasss yandı, bir daha yanar mı?
Emdi yürek yırtılur..
Kız noldu desene çıldırtma insanı noldu kurban olduğum
Ne oldu kuzumYalnizligimla dertlescem ben. Nefret ediyorum bu hayattan ya hep mutsuzum hep bişey oluyo![]()
Ağzına terlikle vurucam ya bişey olduki modun değişti ne oldu söyle biYalnizligimla dertlescem ben. Nefret ediyorum bu hayattan ya hep mutsuzum hep bişey oluyo![]()
Aha yolacam saçını şimdiYalnizligimla dertlescem ben. Nefret ediyorum bu hayattan ya hep mutsuzum hep bişey oluyo![]()
Kahve noldu kuzu? Gördüğün gibi keser döner sap döner olayı bi şehir efsanesi degil. Yakindir o senin zirtapozun salya sümük olmasi daYalnizligimla dertlescem ben. Nefret ediyorum bu hayattan ya hep mutsuzum hep bişey oluyo![]()
Ağzına terlikle vurucam ya bişey olduki modun değişti ne oldu söyle bi
ne videosuVideo geldi telefonuma karşı taraftan
Ne videosu ne atmış anlat bakim biVideo geldi telefonuma karşı taraftan
Eski eşinden miVideo geldi telefonuma karşı taraftan
Allah canını almasınVideo geldi telefonuma karşı taraftan
Anlamadım senin onu aldattığını mi söylüyorYa nasıl beni hala ihanetle suclarsin be adam !
Biraz sevgi istedim lan x gittin o adama nedir ya
Hasta bu adam hastaYa nasıl beni hala ihanetle suclarsin be adam !
Biraz sevgi istedim lan x gittin o adama nedir ya